Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

 

Κριός

κριος

Εχθές το κατάλαβες καλά πώς είχε πανσέληνο, όχι γιατί έκανες κάτι ρομαντικό (που σιγά μην έκανες!), αλλά επειδή άρχισες να αισθάνεσαι πώς τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν αυτή τη βδομάδα. Δεν θα είσαι και πολύ αισιόδοξος αυτή τη βδομάδα (μα απορώ!) αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να πας ένα βήμα παρακάτω κάποια πράγματα με πίστη και αποφασιστικότητα, και όχι μόνο στον αισθηματικό σου τομέα. Σήμερα είναι ημέρα ευκαιριών στον επαγγελματικό σου τομέα, φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου και να το καταλάβεις, μην φερθείς πάλι σα μπουμπούνας. Ακόμα φρόντισε να επικοινωνήσεις σωστά και με τους ανωτέρω σου, επειδή σαν να έχεις ένα κενό.. επικοινωνίας μαζί τους (εύχομαι μόνο αυτό το κενό να έχεις!). Από Πέμπτη, που η Σελήνη θα μπει στον 7ο οίκο (wowow!) θα φλερτάρεις με την ευτυχία και με ό, τι άλλο θέλεις σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το Σάββατο, αχ το Σάββατο, φουλ της ντάμας ο έρωτας, με ειδυλλιακές στιγμές και πολύ σεχ (απαραίτητη προϋπόθεση να ανοίξεις.. τα γκαβά σου!).

Χορεύοντας με τους λύκους:  Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι γεράκι. Δηλαδή είσαι επεκτατικός, με όραμα και βλέπεις πιο πέρα από ότι βλέπει ο μέσος άνθρωπος (βρε μήπως είσαι ο Λέγκολας και όχι γεράκι;;). Δεν φοβάσαι να κάνεις πραγματικότητα το όραμα αυτό και επιδιώκεις συνέχεια νέα πράγματα αναζητώντας την περιπέτεια σαν γνήσιος ηγέτης.

Ταύρος

ταυρος

Με την Πανσέληνο εχθές να μπαίνει στον 4ο οίκο (αμάν τι είπα!) του σπιτιού και της οικογένειας σού δίνει την σκυτάλη να λύσεις τέτοιες υποθέσεις αλλά και υποθέσεις που θα σου φέρει η Adele, δηλαδή από το παρελθόν! Καλό θα ήταν να μην επιμένεις σε καταστάσεις, και πεισμώνεις σαν μουλάρι, που μπορεί να πλήξουν την περηφάνια σου (για μια τιμή ζούμε! 100ε!). Από οικονομικής απόψεως καλά θα πας, αφού θα μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τα οικονομικά σου λόγω Ερμή. Από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου (τώρα γιατί ο Παρθένος να μπλεχτεί με σένα;;) κινητοποιεί αισθηματικά θέματα στα οποία μπορείς να έχεις θετική εξέλιξη, αν λειτουργήσεις με.. λεπτότητα και τακτ (όχι ταλκ!). Το Σάββατο, με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα (εξάγωνο με δύο! απαπα) θα σε βοηθήσουν φίλοι σου να λύσεις θέματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά, αλλά και να κάνεις κάτι που λαχταράς εδώ και καιρό.

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Άλκη (είδος ελαφιού). Η καρδιά σου είναι γεμάτη αγάπη και με διάθεση να προσφέρεις πάντα. κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας (βρε βρε μια νοικοκυρά/ νοικοκύρης!). Προσφέρεις απλόχερα ανέσεις στην οικογένεια και στους φίλους σου αλλά όλα αυτά θα εξαφανιστούν τη στιγμή που θα σκεφτείς ότι αδικείσαι. Γενικά ασκείς επιρροή στους άλλους (mindfucker εσύ!), αλλά δεν λειτουργείς ανταγωνιστικά και διεκδικητικά.

Δίδυμοι

δίδυμοι

Η Πανσέληνος εχθές άνοιξε το δρόμο στον τομέα της επικοινωνίας (στον αγαπημένο σου τομέα βρε!), που θα χρειαστείς να κινηθείς πιο πολύ νοητικά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μάλλον θέματα με τα αδέρφια σου, γείτονες, γειτόνισσες και συναδέλφους κτλ θα έρθουν στο προσκήνιο, οπότε πρόσεξε πώς θα μιλήσεις (επειδή δεν το’ χεις και πολύ για αυτό το λέω!). Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής σήμερα θα σου φυσήξει ένα άνεμο αισιοδοξίας στα φορολογικά και οικονομικά σου θέματα. Από την Πέμπτη, με την παρουσία της Σελήνης στον αέρινο Ζυγό θα ανάψουν τα αισθηματικά σου, αν βάλεις του κουλό σου και βοηθήσεις και εσύ λιγάκι να πάνε όλα καλά και βγάλεις λίγο προς τα έξω την ρομαντική σου πλευρά (γελάω!). Το Σάββατο όμως είναι η μέρα ξελογιάσματος! Με την Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ξελογιάσεις και σαγηνεύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς και ο κρυφός πόθος σου θα γίνει πραγματικότητα.

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Κουκουβάγια. Δεν θα σε έλεγα ακριβώς σοφό, επειδή οι κοντινοί σου πολλές φορές δυσκολεύονται να σε παρακολουθήσουν, και μάλλον οφείλεται στο υψηλότερο επίπεδο γνώσης (οκ με αποστόμωσες!). Το πνεύμα σου συχνά αναγκάζει τους άλλους να προσπαθήσουν να σε φτάσουν σε επίπεδο για να σε κατανοήσουν καλύτερα (κάτι που πολλοί δεν θα το κάνουν αλλά και εσύ ποιος είσαι πια;!;). Κάποιες φορές γίνεσαι απρόβλεπτος αλλά καμία φορά σε φοβόμαστε κιόλας!
Καρκίνος

καρκίνος

Και φυσικά η Πανσέληνος εχθές επηρέασε και εσένα, και η εβδομάδα σου ξεκίνησε με διάθεση να λύσεις οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Διανύουμε περίοδο εκπτώσεων, και οι αγορές θα αναπτερώσουν το.. ηθικό σου και μόνο, αλλά μην υπερβάλλεις κιόλας. Σήμερα άνοιξε ο δρόμος για να μπορέσεις να πάρεις επιτέλους τελικές αποφάσεις για θέματα που σε βασανίζουν και που είχαν μείνει στον πάτο και δεν ασχολιόσουν καθόλου. Ίσως κανένα ταξιδάκι σου κλείσει το ματάκι, ή κάποιο έγγραφο που περιμένεις να σου έρθει (εκείνο το πτυχίο πριν 5 χρόνια που πήρες; εε θα σου έρθεις ο πάπυρος!). Από Τρίτη ως και Πέμπτη με τη Σελήνη στον Παρθένο (αυτός ο Παρθένος παντού πια!), θα μπορέσεις να διαμορφώσεις τις επαφές σου και να βάλεις ένα τέλος στην όλη ακαταστασία (οπ να γιατί χρειάζεται ένας πρακτικός Παρθένος!) που έχουν όλες σου οι πτυχές της ζωής σου. Το Σάββατο, με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον 7ο οίκο (πωπωπω), ίσως να χρειαστεί να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις όσον αφορά σε μια σχέση ή συνεργασία (ήρθε το τέλος;;).

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Οξύρρυγχος (εε μην τα θέλεις όλα το πιάτο, ψάξε να δεις τι ζώο είναι!). Έχεις μια πολύ καλή διαισθητική γνώση, κι αν είσαι γυναίκαα οουυυ, αν και αυτή σου η αντίληψη μπορεί να εκφραστεί  καλύτερα μέσω της τέχνης. Αυτός είναι κι ένας λόγος που είσαι συνήθως καλός αφηγητής γιατί μπορείς να «ταξιδέψεις» τους άλλους και να δημιουργήσουν εικόνες (ο ρε παραμύθιαα μάνα μου!).

Λέων

λεων

Φέγγαρακι μου λαμπρό, φέγγε μου να περπατώ! Η χθεσινή Πανσέληνος σε φώτισε και θα δώσεις προσοχή σε ό, τι αφορά θέματα εμφάνισης. Επιπλέον, σήμερα με τον Ερμή σου δίνεται η ευκαιρία τακτοποιήσεις θέματα οικονομικά που έχουν κολλήσει στον πάτο της κατσαρόλας (πάλι έκαψες το φαί;;). Από Πέμπτη ως Σάββατο, με τη παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει αέρα επικοινωνίας για να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις είτε στη σχέση σου είτε σε μια συνεργασία (το δικό σου θα γίνει αλλά με άλλα μέσα!). Για ποιον χτυπάνε οι καμπάνες το Σάββατο με τη συνοδό του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω; Δώσε προσοχή σε θέματα υγείας, φυσικής σου κατάστασης αλλά και εργασίας και προσάρμοσε έτσι την καθημερινότητα σου, και σίγουρα με όσα συμβούν θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις κάποια μικρά μυστικά που μπορούν να ομορφύνουν αυτή την καθημερινότητα σου. Άνοιξε τα μάτια σου, γιατί τι να σου κάνει μόνο το φως της Πανσέληνου;

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Κούγκαρ (το ζώο όχι τίποτε άλλο!). Γενικά πετυχαίνεις εύκολα στη ζωή σου και πολλοί σε θεωρούν τυχερό, επειδή πιστεύουν πώς το σύμπαν πάντα λειτουργεί για το συμφέρον σου. Ενώ εσύ λες πώς είσαι αρκετά ικανός και προσεκτικός, με σωστή στρατηγική και απλά εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες προς όφελος σου. Έχεις αλάνθαστο ένστικτο και πάντα γνωρίζεις τι χρειάζεται για να φτάσεις στο πιο ψηλό σημείο του βουνού (όχι για κατούρημα ε!).

Παρθένος

παρθενος

Με την υπέροχη Πανσέληνο εχθές ανοίγεται ο δρόμος για θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα και απλά έρχονται στην επιφάνεια ξανά αυτές τις μέρες. Σήμερα με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, να κινείται σε ορθή τροχιά (μη ρωτήσεις προς τα πού!), θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις όλα αυτά τα θέματα επειδή από την εξέλιξη τους κρίνεται και κάτι σημαντικό για εσένα. Απλά να είσαι συνεπής και να σκέφτεσαι καλά πριν κάνεις κάτι και το σύμπαν μάλλον θα είναι με το μέρος σου (αν εκείνη τη μέρα δεν είναι με κανενός άλλου!). Τρίτη ως Πέμπτη, με τη Σελήνη στο ζώδιο σου θα ασχοληθείς (επιτέλους δηλαδή) με θέματα εμφάνισης και αυτοπεποίθησης (ήρεμα με τις εκπτώσεις!). Το Σάββατο, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (σε πάρτυ θα πάνε, εσύ όμως όχι!),  ίσως να σου αποκαλυφθούν πράγματα, και ταυτόχρονα την ίδια μέρα φρόντισε να δεις τις ευκαιρίες που θα σου χτυπήσουν την πόρτα (άνοιξε την πόρτα δηλαδη!) για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά τα μικρά πραγματάκια που θέλεις που στο μέλλον θα γίνουν μεγάλα κατορθώματα (εσύ και ο Ηρακλής!).

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Ελάφι (όχι ο Ρούντολφ!). Προσαρμόζεσαι σε όλα τα περιβάλλοντα και έχεις αυτό που λένε 6η αίσθηση, αλλά πάλι δεν βλέπεις νεκρούς, αλλά για το πώς να φτάσεις και να πετύχεις αυτό που θέλεις. Ευτυχώς με ελιγμούς επαναφέρεις πάντα την τάξη. Αν υπάρχει κάποια αναταραχή στους γύρω σου επεμβαίνεις αλλά πάντα ευγενικά, και φέρνεις τις ισορροπίες ομαλά και ήσυχα (πάλι καλά δεν σε έχει πάρει καμία ξώφαλτσα, ακόμα! χαχα).

Ζυγός

ζυγος

Δεν ξέρω αν σε επηρέασε πολύ η χθεσινή Πανσέληνος αλλά η περίοδος αυτή θα σε φέρει σε καταστάσεις που θα σε σπρώξουν κυριολεκτικά να ασχοληθείς με τους στόχους σου και τις φιλίες σου. Σήμερα που ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο ήλιος λάμπει και τα πουλάκια κελαηδούν, ο δρόμος είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για να κάνεις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού. Ακόμα θα έχεις και την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Τρίτη ως και Πέμπτη, ίσως να θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου με και να ‘συγυριστείς’ συναισθηματικά, ένα ξεσκαρτάρισμα μόνο καλό θα σου κάνει. Καλό είναι να μείνεις και λίγο μοναχούλι να πάρεις και κάποιες αποφάσεις χωρίς να σε ενοχλεί κανένας. Από Πέμπτη όμως θα χαρείς ακόμα πιο πολύ και μετά την εσωτερική αναζήτηση θα έρθει και η ανανέωση (εσωτερικά και εξωτερικά, ξες εσύ!). Το Σάββατο, με θετικές σκέψεις είσαι έτοιμος να κάνεις και μια ερωτική εξομολόγηση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

Χορεύοντας με τους λύκους: Στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Αετός (που δεν πεθαίνει στον αέρα!). Γεμάτος ισορροπία και μια έμφυτη ικανότητα να είσαι ευαίσθητος και ταυτόχρονα να προνοείς. Σύμβουλος οικογενειακών και υπαρξιακών θεμάτων έχεις γίνει και όλοι έρχονται σε σένα για να τους καθοδηγήσεις λόγω της αντικειμενικότητας σου.Θέλεις να γίνεται απονομή δικαιοσύνης (στο εξωτερικό ζεις;;) και ζεις τη ζωή σου με μια εξειδικευμένη αντίληψη της ισορροπίας (εε μάλλον ναι!)

Σκορπιός

σκορπιος

Με τη χθεσινή Πανσέληνο στον Λέων, το ζώδιο του επαγγέλματος, σχετικά θέματα θα σε επηρεάσουν και εσένα και θα σεληνιαστείς! Ταυτόχρονα, σήμερα με τον Ερμή θα ανοίξει ο δρόμος και το ποτάμι ολόκληρο, για να βάλεις σε τάξη όλα εκείνα τα θέματα που έμειναν στάσιμα και δεν έδινες σημασία. Από Τρίτη ως Πέμπτη, με την παρουσία της Σελήνης στον Παρθένο (παντού υπάρχει ένας Παρθένος τελικά! Σαν τον μαϊντανό έγινε!), θα ευνοηθούν τα σχέδια σου που σχετίζονται με ανθρώπους αλλά και εταιρίες. Και την Πέμπτη το απόγευμα, ίσως κάποιο μυστικό ή παράνομο φλερτ (βρε ατακτούλη!) να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σου. Το καλό είναι πώς θα κερδίζεις στην αγάπη, αφού με το εξάγωνο της Αφροδίτης με Ποσειδώνα το Σάββατο θα μπορέσεις να βρεθείς στον παράδεισο της ηδονής (βρε τυχερούλη!).

Χορεύοντας με τους λύκους: Στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Κάστορας. Και κολυμπάς σε ένα ποτάμι τεράστιων δυνατοτήτων και αναρωτιέσαι που συναντιούνται πιο εύκολα η πραγματικότητα και τα όνειρα (ονειροπόλος όπως πάντα!). Και αν ο έξω κόσμος δεν σου ταιριάζει, απλά φτιάχνεις έναν άλλο δικό σου, μοναδικό και φανταστικό κόσμο μέσα σε φουσκίτσα που σχεδιάζεις να ζήσεις για πάντα εκεί. Έχεις απίστευτη επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων και χρησιμοποιείς αυτό το δώρο για να διακρίνεις το βαθύτερο νόημα της ζωής τους.

Τοξότης

τοξοτης

Η Πανσέληνος εχθές έφερε στην επιφάνεια θέματα διδασκαλίας ή μάθησης ώστε να κάνεις πιο αποδοτικές και τις δημόσιες σχέσεις σου (είδες που όλα για κάποιο λόγο γίνονται;). Ταυτόχρονα, ο Ερμής σήμερα θα σου δείξει το δρόμο για να κάνεις συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφο (αν έχεις χοχο) ή κάποιο συνεργάτη (αν έχεις πάλι!) για οικονομικά θέματα. Αξιοποίησε ό, τι ευκαιρίες σου έρθουν για μια πιο μόνιμη πηγή εισοδήματος (μπορεί να βρεις καμιά δουλειά με 2000ε το μήνα! κλαίω!). Παράλληλα, με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό, τα αισθηματικά σου θα είναι περίεργα και ίσως σου χτυπήσει το τηλέφωνο η Adele, ενώ για να πετύχεις κάποιους στόχους μάλλον θα πρέπει να κάνεις ανασκαφές, μέσα σου! Προσοχή όμως κάποια άτομα φίδια (σσσσσ) που μπορεί να φαίνονται καλοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Αυτή τη βδομάδα θα σε απασχολήσουν για ακόμα μια φορά τα οικονομικά σου, καθώς σε προβληματίζει έντονα η πορεία των επαγγελματικών σου υποθέσεων (πόσο χρονών είπαμε είσαι; ακόμα δεν ξέρεις τι θέλεις να γίνεις;;). Το Σάββατο, με τη γεωμετρία στη ζωή σου και το εξάγωνο της Αφροδίτης με Ποσειδώνα, μπορεί να σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τις προσδοκίες σου (που δεν είναι και λίγες) αλλά και να επανεξετάσεις τις ευκαιρίες για οικονομικές ανάσες (οοουφ ή ααα ψου!;)

Χορεύοντας με τους λύκους: Στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Κόκκινη Αλεπού (πονηριά μυρίζομαι). Είσαι η χαρά της ζωής και προσφέρεις μια χαρούμενη νότα που είναι ζωτικής σημασίας στους άλλους. Χωρίς την ανάλαφρη συμπεριφορά σου (γελάαω!) και την υψηλή σου ενέργεια όλα θα ήταν επίπεδα. Ενισχύσεις τους γύρω σου με την ενθάρρυνση, το γέλιο, την ομαδική εργασία και την αίσθηση της συντροφικότητας. Οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί σου, αλλά σπάνια αναγνωρίζουν τον βαθύτερο εαυτό σου (όλα έχουν ένα τίμημα!).
Αιγόκερως

αιγοκερος

Η χθεσινή Πανσέληνος σου ανέβασε τη λίμπιντο ( ο ρε μάνα μου!). Απολαμβάνεις πιο πολύ το σεξ και κάνεις πραγματικότητα κάθε κρυφό σου πόθο (για σένα το τραγουδάει το τραγούδι η Rihanna – S n M!). Καλό θα ήταν να μην αμελήσεις θέματα υγείας (γιατί μετά ξέχνα το S n M!) και μην απαιτείς από τους άλλους στήριξη, απλά να είσαι πιο ευγενικός (δυσκολάκι!). Με τον Ήλιο στον Υδροχόο θα ευνοηθείς στον οικονομικό τομέα, ίσως κάποια επιδότηση, κάποια επιχορήγηση ή κάποια επένδυση των χρημάτων που έχεις στην άκρη (‘οχι το κότερο δεν είναι επένδυση!). Ίσως και κάποια νομική υπόθεση σου να πάει και καλά και να έχουν καλές εξελίξεις, κάνοντας τις σωστές επαφές και κινήσεις. Όσο και να σου ξύνεται ο ποπούλης σου μην εμπλακείς σε διενέξεις που κάποιοι θα θελήσουν να σε παρασύρουν άλλα πάρε ό, τι πληροφορία θέλεις για να κατανοήσεις κινήσεις και συμπεριφορές.

Χορεύοντας με τους λύκους: Στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Μαύρη αρκούδα (καφέ έχουμε στην Ελλάδα να ξέρεις!). Είσαι ο ακρογωνιαίος λίθος στο περιβάλλον σου. Εσύ πιστεύεις ότι διαθέτεις αυτό που ονομάζουμε κοινή λογική, αλλά όταν κάποιοι ζητούν τις συμβουλές σου, διακρίνουν τη σοφία σου (πράγμα όντως περίεργο!). Αν και στην πραγματικότητα έχεις μια μοναδική δυνατότητα να βλέπεις πολύ μακριά και να ξέρεις πως θα πως αυτό θα σε βοηθήσει στα μελλοντικά σου σχέδια.

Υδροχόος

υδροχοος

Η φωτεινή Πανσέληνος εχθές έφερε στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και συνεργασιών, και ίσως να σε φωτίσει για να κυνηγήσεις κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια και ίσως λάβεις κάποια αναγνώριση (βρε τι σου έκανε μια πανσέληνος!). Καλό είναι όμως να δείξεις μια αποφασιστικότητα και σταθερότητα (και το εννοώ!) όσο αφορά το τι προσδοκείς από τις σχέσεις σου. Αξιοποίησε την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σου (αλλά και στις ηλιόλουστες μέρες που διανύουμε!) για να φέρεις ένα φρέσκο αέρα στις σχέσεις σου που μόνο εσύ μπορείς. Σήμερα με την παρουσία του Ερμή, θα έρθουν στην επιφάνεια και θέματα που αφορούν παιδιά αλλά και κάποιο χόμπι σου όπου θα βρουν τον ρυθμό τους ξανά μέσα στη ρουτίνα σου (καιρός ήταν γιατί τα είχες ρίξει λίγο στον πετεινό!). Θυμάσαι εκείνο το φλερτ που είχες αφήσει στη μέση; Ε καιρός είναι να το προχωρήσεις, ενώ ένα ταξίδι ή μια έξοδος μπορεί να σε γεμίσει με χαρά και έρωτα μακριά από τις ανησυχίες της καθημερινότητας. Καλό θα ήταν όμως να μην κάνεις καμία μίξη με επαγγελματικά και αισθηματικά επειδή ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό, ακόμα και τα κρυφά,έστι;;

Χορεύοντας με τους λύκους: Στον ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Λύκος (και εγώ η κοκκινοσκουφίτσα χιχιχι!).Είσαι προικισμένος/η με ιδιαίτερη σοφία και ίσως την ικανότητα της προφητείας (ρίχνω και πασιέντζα, είσαι να συνεργαστούμε;). Πολύ γενναιόδωρος με τους κοντινούς σου και προστατευτικός με τα δικά σου πράγματα (πικό μου, πικό μου! όπως λέει και ο ανιψιός μου αντί για ‘δικό μου’!). Στην πραγματικότητα, έχεις την τάση να χαράζεις μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ εκείνων που θεωρείς δικούς σου και τους ξένους (δε σε συμπαθώ και φαίνεται μάνα μου!).Μπορεί να σου πάρει μήνες, ακόμη και χρόνια (οοουυυ) για να αποδεχτείς έναν που είναι εκτός της “αγέλης” σου. Αλλά η αίσθηση της πίστης σου στους κοντινούς σου είναι θρυλική.
Ιχθύς

ιχθεις

Εχθές το φεγγαράκι το λαμπρό σε φώτισε, και δεν έγινες λυκάνθρωπος αλλά φώτισε την καθημερινότητα σου με ένα ευχάριστο γεγονός. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ανατροπές που θα σε κάνουν να αλλάξεις την καθημερινότητα σου, αλλά καλό είναι να μην αγχωθείς (καλό δεν κάνει το άγχος και το ξέρεις οπότε χαλλλααρά!). Καλό θα ήταν να καλωσορίσεις και να ανοίξεις διάπλατα.. την πόρτα κάθε ευκαιρία που θα σου δωθεί για να κάνεις νέα πράγματα ή να δοκιμάσεις νέους τρόπους και εν τέλει να ωφεληθείς (όλα για το συμφέρον τελικά τσ τσ). Σήμερα με την παρουσία του Ερμή, καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις χωρίς καθυστερήσεις και σαχλαμαρίτσες, θέματα οικογένειας και μπορεί κάποια ταξίδια να σε φέρουν κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα. Όσον αφορά στη σχέση σου (λέμε τώρα!), θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό (μην τον φρικάρεις τον σύντροφο σου!). Οι μέρες κοντά στο Σάββατο είναι ιδανικές για να ζήσεις θεσπέσιες στιγμές με φίλους (κανένα χαρτάκι ή κανένα επιτραπέζιο επειδή για πιο πολλά δεν..!) ή να πάρεις χαρά σχετικά με κάτι που επιδιώκεις.

Χορευοντας με τους λύκους: Στο ινδιάνικο ωροσκόπιο είσαι Γκρι φάλαινα (δεν έχουμε φάλαινες στην Ελλάδα, να ξέρεις στο λέω!).Γενικά, είσαι άτομο που του αρέσει να ζει μακριά από τους άλλους όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρουν αλλά γιατί χρειάζεσαι την απομόνωση για να συγκεντρωθείς σε ένα βαθύτερο εσωτερικό σου κομμάτι, χωρίς περισπασμούς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου (να γιατί δεν έχουμε φάλαινες στην Ελλάδα!). Κάποιοι πιστεύουν πως έχεις το ταλέντο του θεραπευτή. Ακόμα κι άτομα που δεν τα ξέρεις (βρε τι σου κάνει η φήμη!). Προσφέρεις πολλά από τον εαυτό σου, αλλά έρχεται συχνά μια στιγμή που βαριέσαι και αντιδρά (μάλλον άσχημα!).