Eβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Καιρός να αφήσεις το παρελθόν ήσυχο και κυρίως ό,τι συναισθήματα σε κρατάνε πίσω (εύχομαι αυτή τη φορά να το κάνεις!). Καλό θα ήταν να αρχίσεις κανένα άθλημα ή γενικά να είσαι πιο δραστήριος, (μιας που πλησιάζει και καλοκαιράκι), αλλά μην το αφήσεις όπως κάνεις τις περισσότερες φορές. Να είσαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις και θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση (πόση πια!;). Ταυτόχρονα, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι οτιδήποτε σου κάνει καλό από όνειρα μέχρι και φαντασιώσεις (χμμ) και αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό (εμ πώς να μην σου κάνουν καλό οι φαντασιώσεις;). Σύμμαχος σου σε αυτά που κάνεις αυτή τη περίοδο είναι οι υψηλοί στόχοι που θέτεις (τίποτα λιγότερο από το τέλειο για έναν Κριό φυσικά!), οι σκέψεις σου (οι φαντασιώσεις που λέγαμε πιο πάνω;) και η εμπιστοσύνη που έχει δημιουργηθεί στον κύκλο δράσης σου (οου πολύ σοφιστικέ αυτό!). Ετοιμάσου για ένα θερμά ερωτικό διήμερο, την Παρασκευή και το Σάββατο που θα σου δωθεί η ευκαιρία να δυναμώσεις την ερωτική σου ζωή (αφού πρώτα είχες δυναμώσει κανένα μυ !)

Ταύρος

ταυρος

Μήπως επισκέφτηκες πρόσφατα την Ολλανδία; Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη νιρβάνα κατάσταση που βρίσκεσαι, και τα αντιμετωπίζεις όλα λίγο πιο χαλλλααρά και μπράβο. Και να ξέρεις μιλάω για συναισθηματική νιρβάνα. Οπότε αποτέλεσμα αυτής της συναισθηματικής νιρβάνας (άσε ξέρω την άλλη νιρβάνα θα ήθελες εσύ!) είναι το γεγονός πως επιζητάς να βρίσκεσαι και σε πιο χαλλλλαρες καταστάσεις (να κάθεσαι στον καναπέ λόγου χάρη!). Ήρθε επιτέλους η μέρα του φωτός! Όχι δεν σου κάνω πλάκα, αλλά και η αλήθεια κατά κάποιο τρόπο είναι φως, και θα το βάλεις στη ζωή σου (τέρμα πια τα ψεματάκια για σένα, ακόμα και τα ‘λευκά’), αν θα σε ξεβολέψει θα δεις πώς σου κάνει πολύ καλό (μα τι κρυφά πράγματα κάνεις μέχρι τώρα;). Ταυτόχρονα θα ξεπεράσεις τους φόβους σου και τις ανασφάλειες σου (εδώ γελάμε!), και θα χρειαστεί να πάρεις κάποια ρίσκα και εσύ, και ειδικά με Τοξότες και Διδύμους. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ωραίες μέρες για να περάσεις καλά και με την οικογένεια σου αλλά και με άτομα που σου δημιουργούν αισθήματα ασφάλειας (κάνεις παρέα με κανέναν σεκουριτά;;).

Δίδυμοι

δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή θα γίνεις και εσύ άνθρωπος! Θα είσαι περισσότερο συναισθηματικός και ευαίσθητος (άχουτο!), και επειδή θα είσαι σαν το ψάρι έξω από τη γυάλα, αυτή η (ανθρώπινη!) στροφή ταυτόχρονα θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση. Συγχρόνως η σχέση σου με ένα άτομο που είναι και πολύ φευγάτο (με την κυριολεκτική έννοια) σου δημιουργεί μια ανασφάλεια, επειδή μια είναι μια δεν είναι εδώ (και ως γνωστό εσύ είσαι των δεσμεύσεων σε όλες σου τις σχέσεις!!). Στον επαγγελματικό τομέα, πιθανόν να υπάρξει διάλυση μιας συνεργασίας, αλλά τελικά να μην είναι και τόσο δύσκολο όσο την είχες πλάσει στο μυαλό σου (λέμε τώρα!), επειδή θα είναι και από τις δύο μεριές συγκαταβατική. Η παροχή υπηρεσιών (θα σου παρέχουν, θα τους παρέχεις, δεν ξέρω..), θα είναι μονόδρομος για να εκφράσεις ένα εσωτερικό ιδανικό (βρε τι υπηρεσία είναι αυτή;;). Τη Δευτέρα και τη Τρίτη θα είναι δύο πολύ καλές μέρες για να τις αξιοποιήσεις και να έρθεις πιο κοντά στον στόχο και τα θέλω σου (θέλω μια σοκολάτα!).

Καρκίνος

καρκίνος

Καρκίνε πολύ σαν να έχεις ανοιχτεί βλέπω, και οικονομικά και συναισθηματικά. Όμως τίποτα από τα δύο δεν είναι κακό, επειδή αυτή η.. ανοιχτιοσιά σε κάνει πιο δραστήριο που σου πάει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο κοινωνικός, και ο κύκλος σου να μεγαλώνει, πράγμα που δεν θα έκανες πιο παλιά λόγω ανασφάλειας και ταμπού (όχι το παιχνίδι πάντως!). Και στον επαγγελματικό τομέα, ακολουθείς το ίδιο μοτίβο, του ανοίγματος α λα σπαγκάτ(ο), όπου και εδώ θα σταθείς τυχερός και θα σου δωθούν οι ευκαιρίες που τώρα απλά αχνοφαίνονται (μα τι κωλοφαρδία πια, μια φορά είπες και εσύ να ανοιχτείς!). Οπότε εκεί που είχες απογοητευτεί, και ήσουν έτοιμος να τα παρατήσεις (απορώ τι σε κράτησε δηλαδή!), κάτι θα αλλάξει και θα αναπτερωθεί το ηθικό σου (ε και όχι μόνο!). Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ενισχύσεις την δύναμη σου με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο (ναι με energy drinks!). Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις τον εαυτό σου και να αποκτήσεις αυτογνωσία, επειδή σου κάνει καλό και θα το δεις σύντομα,

Λέων

λεων

Δεν μπορώ να πω, είσαι άτομο που στηρίζεις τους άλλους. Και ειδικά στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να αναγνωρίζεις την αξία των συνεργατών σου αλλά και των ατόμων που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδα σου (επ αν έχει καμιά θεσούλα εκεί που είσαι πες μου!). Πρέπει όμως να προσέξεις, και να είσαι σε συνεχή εγρήγορση (πράγμα δύσκολο ξέρω ξέρω), επειδή είναι πιθανό η ρομαντική σου πλευρά να υπερτερεί στις αποφάσεις αναγνώρισης που θα πάρεις (και σε βλέπω να δίνεις αξία ακόμα και στα ράφια!). Καλό θα ήταν να είσαι σίγουρος για τα πραγματικά σου θέλω και στόχους, και να μην αποπροσανατολίζεσαι, επειδή μπορεί να αφεθείς σε (ρομαντικές και πάλι) ψευδαισθήσεις. Την Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι μέρες σου να μας τυφλώσεις με την λάμψη σου και οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν.

Παρθένος

παρθενος

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ επιμορφωτική μιας που εκπαιδεύεσαι μέσω άλλων (σαν σκυλάκι!) και αυτό σε εξελίσσει (μαθαίνεις να μην ανεβαίνεις στον καναπέ). Είναι πολύ καλό όμως, επειδή με τον τρόπο αυτό έρχεσαι κοντά σε άλλα άτομα και δέχεσαι να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες και εμπόδια που στο παρελθόν δεν θα το έκανες. Με την Αφροδίτη στον άξονα σου, θα αισθανθείς ακόμα πιο χαρούμενα και πιο έντονα συναισθηματικά (νιώσε και λίγο ένα πράγμα!). Το γεγονός αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από τις αρνητικές και κατά διαστήματα κριτικές σκέψεις (εσύ τέτοιες σκέψεις; αποκλείεται!) που κάνεις, οι οποίες δεν έχουν τέλος. Καιρός για να φλερτάρεις και λίγο (επειδή σα να σκούριασες! πολύ!), και αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες, η διάθεση για φλερτ θα είναι ακόμα πιο έντονη. Αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για υπερβολές (ακόμα μια φορά!) σε σχέση με τους άλλους. Τέλος, καλό θα ήταν να μπορέσεις να διακρίνεις την αγάπη με τη λύπη, ώστε να μην ζεις με τις ενοχές (ναι ναι ενοχικό άτομο εσύ.)

Ζυγός

ζυγος

Σαν να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου εσύ, αλλά κάποια (μυστήρια και μαγική) εξωτερική δύναμη (ε κάποιος έπρεπε να πάρει τα ηνία της ζωής σου αφού μόνος σου δεν το κάνεις!). Έτσι έχεις ένα συναισθηματικό μπλέξιμο, επειδή προφανώς έχεις χάσει τη μπάλα. Αλλά και στον επαγγελματικό σου τομέα τα μπλέκεις λιγάκι, που έχεις να κάνεις και μια δουλειά που δεν είναι και τόσο εύκολη στο να την ολοκληρώσεις. Όλα τριγύρω σου είναι πολύ στο φλου (εε σαν εσένα λίγο!) θα λέγαμε, είναι κάτι να γίνει, να παρθεί μια απόφαση, αλλά δεν έχει παρθεί ακόμα, και όλα τα σχέδια σου δεν μπορούν να ολοκληρωθούν και αυτό έχει ως συνέπεια να απομακρύνεσαι από τον τελικό σου στόχο (τι χρώμα να πάρεις το νέο σου αθλητικό παπούτσι!). Μετά από αυτά, το πιο πιθανό θα είναι να μην έχεις και τόση πολύ όρεξη να κάνεις πράγματα, λόγω αποσυντονισμού και συναισθηματικής κούρασης (τι τραβάς και εσύ βρε παιδί!). Βέβαια για να ξεπεράσεις αυτή την κούραση και να βρεις ξανά την διάθεση σου, θα υπάρχουν άτομα δίπλα σου που αυτή τη περίοδο που θα σε στηρίξουν πολύ (με πατερίτσες!) συναισθηματικά λόγω του δυναμισμού τους και των γνώσεων τους (εμ εσύ με τέτοια μαγεύεσαι!)

Σκορπιός

σκορπιος

Αυτή τη βδομάδα τον έλεγχο τον έχεις εσύ και κατευθύνεις τα συναισθήματα σου τόσο καλά όσο ποτέ (ναι βρε τύφλα να έχει το τηλεκατευθυνόμενο!). Αυτό εσένα σου κάνει καλό (ή μάλλον έτσι νομίζεις!) επειδή έτσι κατανοείς, συγχωρείς και ανέχεσαι τους άλλους τριγύρω σου (αα εσύ μας ανέχεσαι δηλαδή!). Αυτό που κάνεις όμως πιο έντονα επειδή το έχεις ανάγκη, είναι πώς δικαιολογείς καταστάσεις του παρελθόντος (άντε πάλι με το παρελθόν!) που σε είχαν πληγώσει. Και αυτή σου η συμπεριφορά θα είναι και η λύση σου για τα προβλήματα του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν ήσυχο (λύσσαξες πια με το παρελθόν αυτό κάθε βδομάδα τα ίδια!). Παρόλα αυτά έχεις διάθεση ευχάριστη και είσαι ανοιχτός σε καινούργια πράγματα, πρωτοποριακά και αυτό σε βοηθάει να ξεκολλήσεις (δυσκολάκι!). Αυτό που με ξαφνιάζει σε σένα είναι πώς θα πάρεις ρίσκα και στην ερωτική και στην επαγγελματική σου ζωή (έλα!), και αυτά τα ρίσκα θα σε βοηθήσουν να δεις και από άλλες οπτικές γωνίες θέματα που σε ταλανίζουν τελευταία. Να θυμάσαι πώς όσο αλλάζεις (δέρμα!) και δέχεσαι μια άλλη πραγματικότητα, τόσο θα αυξάνει η τύχη σου και γενικά η καλή διάθεση προς όλους και όλα.

Τοξότης

τοξοτης

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως αυταρχική από πλευράς σου, που δεν πίστευες πώς διαθέτεις ποτέ (και καλά, πιστεύω πώς το ξέρεις!). Θα βάλεις σε μια τάξη το χάος που επικρατεί με βάση αυτή την αυταρχική σου πλευρά. Αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο, καλό θα ήταν να συγκεντρώσεις την αφοσίωση σου σε καταστάσεις που σε κάνουν να δουλέψεις όλο και πιο πολύ για να πετύχεις τον στόχο σου, με όσο πιο οργανωμένο τρόπο μπορείς (καλά προσπάθησε το!). Με τον πολεμοχαρή Άρη στο ζώδιο σου το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι να δράσεις και να μην αφήσεις στην άκρη την ενέργεια σου (να και κάτι καλό που μπορείς να κάνεις). Αν όμως έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, σε βλέπω να χαραμίζεις όλη αυτή την ενέργεια, και από εκεί που έχεις μεγαλεπήβολα σχέδια δεν θα κάνεις τίποτα, είτε από ερωτική απογοήτευση είτε από βαρεμάρα (εε τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα!). Υπάρχει περίπτωση αλλάξεις τα σχέδια σου λόγω συγκίνησης ή της ευαισθησίας σου, αλλά καλό θα ήταν να κάνεις την υπέρβαση και να ακολουθήσεις την πορεία που έχεις χαράξει, χωρίς να χάσεις την ευαισθησία σου (ευαίσθητο είσαι σαν την καρδιά ενός μαρουλιού μωρέ!)

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η εβδομάδα θα αρχίσει με ανάθεση ευθυνών στο πρόσωπο σου, αλλά δεν βαριέσαι, δεν σε φοβίζουν εσένα αυτά, επειδή μπορείς εύκολα να τις συζητάς και να τις μοιράζεσαι με περισσότερο κόσμο (βρε κουτσομπολιό ευθυνών θα κάνεις από εδώ και πέρα;). Έχεις πολύ όρεξη είτε για χορό είτε για μουσική και δεν θα αφήσεις εκδήλωση για εκδήλωση που να μην τους τιμήσεις με την παρουσία σου πας (ε λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;;). Παράλληλα μια ενασχόληση σου που σχετίζεται με την τέχνη θα σε έχει σε τρέξει και θα σε βάλει να κινείσαι κάτω από άλλους ρυθμούς (κάτσε κάτω από την μπάρα!). Εάν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο περίμενε ευχάριστες ανακοινώσεις είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε θετικά αποτελέσματα από εξετάσεις που έχεις κάνει (όχι δεν έχεις σταφυλόκοκκο!). Παράλληλα οι θετικές σκέψεις είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου και να μην παρασύρεσαι άλλο πια (να! Όπως παρασύρανε και την Τζούλια, την Αλεξανδράτου!). Τέλος, ένα ξαφνικό ταξίδι που δεν ετοίμαζες θα έρθει να σε βρει (ωω δυστυχία!).

Υδροχόος

υδροχοος

Αυτή την εβδομάδα, όπως λένε και στο χωρίο μου, είσαι πολύ solution oriented, και αυτό σε βοηθάει να λύσεις τις οικονομικές σου απαιτήσεις (ποιος ξέρει τι λύση θα βρεις!), αλλά δεν σε αγχώνει πια όπως παλιά επειδή είσαι και πολύ πρωτότυπος στην λύση σου αυτή. Αυτή σου η συμπεριφορά αναμφίβολα θα σε βοηθήσει ώστε να χειρίζεσαι και άλλες υποθέσεις σου πιο ήρεμα και ψύχραιμα (κάτι έγινε και άλλαξες, έλα πες το, δεν είσαι εσύ ο Υδροχόος που ξέρουμε!). Μάλλον άρχισες να εμπιστεύεσαι τους άλλους και κυρίως τον εαυτό σου και η εμπιστοσύνη αυτή γίνεται πιο έντονη και δυνατή. Καλό θα ήταν να προσέξεις να αποφεύγεις τα κουτσομπολιά και την εμπλοκή σου σε αυτά, είτε ως μεταφορέας της πληροφορίας είτε σαν οτιδήποτε άλλο, επειδή σε βλέπω χωμένο (μα αφού μου το είπε ο ένας που το είπε στο άλλο και άρα ισχύει πώς έχει μεγάλη..μύτη ο Χ!). Είσαι δοτικός άνθρωπος, αλλά σαν να υπερβάλλεις λίγο με την προσφορά υπηρεσιών σου σε συγγενικά πρόσωπα και άτομα που έχουν ανάγκη (εε δεν θα γίνεις και το πουτανάκι τους!)

Ιχθύες

ιχθεις

Την εβδομάδα αυτή είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στις δυνάμεις σου, και έτσι λειτουργείς πιο σωστά σε σχέση με άλλες φορές. Μάζωξη πλανητών στο ζώδιο σου, από τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη και το μόνο σίγουρο είναι πώς ήρθαν για καλό (κανένα απεριτίφ να κεράσεις στα παιδιά!). Με την συμβολή τους θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους άλλους και ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και πώς να το κάνεις. Επειδή είναι γεγονός πώς πολλές φορές πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό (οπ σταγόνα ήθελα να πω!). Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες τότε θα μπεις στον πειρασμό και ίσως να ενδώσεις να τερματίσεις μια σχέση που αυτή τη στιγμή είναι και πολύ στο φλου και νιώθεις περιορισμένος. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνάμεις σου (X-men, Batman, Sailor Moon κτλ!) και να βγεις από την αδράνεια ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.

Πηγή: http://www.astrology.gr/