Eβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Κριέ, αν και δεν το πολύ βλέπω! Λόγω της επικείμενης Πανσελήνου την Τετάρτη, κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα (όχι πώς πριν δεν καθόσουν) και αναμένεις πότε να το ξεφουρνίσεις (όχι το ψωμί, στο φαί ο νους σου πάντα!) το ποίημα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και η ζωή σου. Αυτή είναι μια περίοδος τέλους για κάτι το οποίο είχες ξεκινήσει πριν κάποιο διάστημα ή κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει και σε έχουν βοηθήσει να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου (μάλλον δίαιτα έκανες λόγω του καλοκαιριού!). Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, για τον επαγγελματικό κομμάτι και μόνο, μιλάω πιο πάνω. Καλό θα ήταν να πάρεις και καμιά πρωτοβουλία, να μην τα περιμένεις όλα μασημένα, και να είσαι σίγουρος πως θα βγάλουν από το προσωπικό αδιέξοδο που βιώνεις τελευταία (τι ρούχα να βάλεις, ξέρω ξέρω!).

Ταύρος

ταυρος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Ταύρε! Δεν ξέρω αν θα είναι και πολύ καλή, αλλά ξέρω πώς θα είναι κυκλοθυμική μιας και με την Πανσέληνο την Τετάρτη θα το νιώσεις το σκωτσέζικο ντους. Βασικά οι άλλοι γύρω σου θα το νιώσουν πιο πολύ! Τα συναισθήματα σου θα εναλλάσσονται σε ρυθμούς τρελούς (σαν εσένα ένα πράγμα!), και θα είσαι μία θάρρος (ή αλήθεια!) και τολμηρών ρίσκων και από την άλλη θα κάθεσαι στα αυγά σου (πλησιάζει και Πάσχα) και θα βάζεις μπροστά το τοίχος της λογικής. Αλλά για να σε καθησυχάσω, δεν θα νιώθεις και τόσες ενοχές για αυτή σου την αλλόκοτη συμπεριφορά (συνηθισμένη θα έλεγα εγώ!), και αυτό σημαίνει πώς είσαι έτοιμος να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Ίσως χρειαστεί να πάρεις ρίσκο στα ερωτικά σου αλλά και σε είδος επαγγελματικής συνεργασίας. Καλή τύχη (μουαχαχα!).

Δίδυμος

δίδυμοι

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλες μου Δίδυμε! Η Πανσέληνος την Τετάρτη θα σε επηρεάσει πολύ και από ότι βλέπω θα έχεις πολύ έντονες συναισθηματικές ευαισθησίες (για το ίδιο άτομο μιλάμε;;). Μέσα απο αυτές τις.. Ευαισθησίες (το γράφω και δεν το πιστεύω!) θα προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τις καταστάσεις γύρω σου με πολύ διαφορετική προσέγγιση. Ίσως αποκτήσεις και ένα θάρρος που σχετίζεται με τις φιλικές σου σχέσεις και να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και ό,τι σου έχει φερθεί σκάρτα να το πετάξεις στα σκουπίδια (πάλι καλά που δεν είμαι φίλη σου εγώ!). Καλό θα ήταν να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις στην καθημερινότητα σου να μην τεμπελιάζεις, και να περιορίσεις την τάση σου στο ποτό (εσύ ποτό; Ποτέ!) και σε άλλες κρεπάλες για το σαββατοκύριακο, επειδή πώς να δουλέψεις με hangover Τρίτη πρωί; Οπότε προμηθεύσου με μεγαλύτερη πειθαρχία και τάξη στη ζωή σου και στην καθημερινότητα σου για να αντεπεξέλθεις σε όλα (να! Σαν τον στρατό ένα πράγμα!).

Καρκίνος

καρκίνος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Καρκίνε! Και μάλλον θα είναι μια πολύ καλή εβδομάδα, επειδή σε βλέπω πώς περνάς πολύ καλά, και διασκεδάζεις, επειδή απλά άρχισες να τα βλέπεις όλα από τη δική σου πλευρά (στο άλλο άκρο μην το πας μόνο!). Αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες, δώσε βάση επειδή σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες σε περιμένουν, και στρατηγικές κινήσεις σε περιμένουν, επειδή βλέπεις πώς το έχεις βρε παιδί μου (να! Τόσο δα ψώνιο είσαι!). Εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει, αλλά μάλλον η ατυχία σου! Και θα ξυπνήσεις κάπως απότομα, από μια ξαφνική αποκάλυψη και τώρα θα τα δεις όλα πιο καθαρά (κάλλιο αργά παρά ποτέ), αλλά δυστυχώς θα υπάρξει και κάποιο κόστος. Αλλά πολλές φορές ισχύει και το ρητό ‘τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη’ και το κάνεις πράξη.

Λέων

λεων

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Λέοντα! Θα είναι μια ανατρεπτική εβδομάδα και με την Πανσέληνο την Τετάρτη να σε επηρεάζει, θα αρχίζεις να διαχειρίζεσαι πολύ διαφορετικά τις υποθέσεις και τις καταστάσεις σου. Σαν γνήσιο λιοντάρι (γγγγρρρρ) θα είσαι γεμάτος έντονο δυναμισμό, και αυτό θα σε βοηθήσει να κινητοποιηθείς πολύ πιο γρήγορα. Ίσως να αδιαφορήσεις ή και αψηφήσεις κάποιες συνεργασίες (τσ τσ, τέτοιο ζώδιο είσαι!) που καιρό τώρα περίμενες να κάνουν κίνηση για να ξέρεις και εσύ τι να κάνεις (αλλά σε έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια, για να μην πω το άλλο!). Κυρίως αν αυτές οι συνεργασίες σχετίζονται με τα οικονομικά. Τώρα είναι καιρός να δεις τι χρειάζεται για να ελευθερωθείς από τις έμμονες ιδέες σου που δεν ταιριάζουν σε ένα λιοντάρι (εε δεν συμφωνώ κιόλας αλλά οκ!).

Παρθένος

παρθενος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Παρθένε! Με την Πανσέληνο την Τετάρτη έχεις αρχίσει να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου, σαν ανθρώπους (όχι δεν είναι εξωγήινοι! οουυααου!). Έχουν και αυτοί αδυναμίες και ευαισθησίες, κάτι που απέφευγες να δεις και να κατανοήσεις πιο παλιά, για προσωπικούς λόγους (ναι ναι νόμιζες πώς όλοι είναι εξωγήινοι, ξέρω!). Κάποιες ξαφνικές αναταράξεις και αποχωρήσεις στον οικονομικό τομέα σε βγάζουν εκτός προγράμματος και σε βάζουν στο τρυπάκι να αρχίσεις ξανά από την αρχή (και πώς βαριέσαι!). Αλλά έχω να σου πω πώς όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και κυρίως για το καλό σου. Κοντινά σου πρόσωπα σε καλομαθαίνουν (ή μήπως να πω κακομαθαίνουν), τόσο που σε βάζει σε σκέψεις και αναθεωρείς κάποιες αποφάσεις. Θυμάσαι που είσαι συνέχεια ‘μυρ μυρ’ και λεπτολογείς; Ε θα το ελαττώσεις (ω τι θαύμα!) και αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς όλα είναι πιο καλά και ήρεμα χωρίς αυτό!

Ζυγός

ζυγος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Ζυγέ! Με την Πανσέληνο την Τετάρτη να σε επηρεάζει πολύ, θα αρχίσει με ένα τέλος σε μια δέσμευση που σε ενοχλεί αυτό το καιρό (δεν είσαι και ο πιο πιστός άνθρωπος!). Μάλλον θα πάρεις κάποιες βεβιασμένες αποφάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν, επειδή η αρμονία και η δικαιοσύνη είναι αξίες σου (αλλά μπορείς να πεις και ένα ψεματάκι για τον καλύτερο φίλο σου!). Καλό θα ήταν να δείξεις δυναμισμό σε κάθε απόφαση σου και να προμηθευθείς με σοφία σε κάθε σου πράξη (ξέρω είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε το μωρέ!). Το μόνο σίγουρο είναι πώς θα αλλάξεις και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις φοβίες σου και πράγματα που σε πηγαίνουν πίσω (και τώρα θα πας πλάγια!).

Σκορπιός

σκορπιος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Σκορπιέ! Με την Πανσέληνο την Τετάρτη σίγουρα η εβδομάδα αυτή είναι μια πολύ φωτεινή και εκπαιδευτική, ειδικά επειδή ό,τι μαθαίνεις αυτό το καιρό (για την αστρολογία ε!) είναι τόσο σημαντικό και καλό που θα σε φτάσει σε επίπεδο εσωτερικής εξυγίανσης (πες το yoga κάνεις!). Και αυτή η εξυγίανση θα γίνει μέσω μια ήρεμης, χαλαρής και τρυφερής διάθεσης (έλα πες το, yoga κάνεις, δεν είναι ντροπή!). Για να έχουν όμως διάρκεια αυτά που μαθαίνεις τώρα, θα πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου και την αρνητική προδιάθεση σου στην αλλαγή (σωθήκαμε τώρα!). Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα φτάσουν το πορτοκαλοκόκκινο (έχεις ακόμα μέχρι το βαθύ μπορδοροδοκόκκινο!), και πάλι καλά δεν θα είναι καταστροφικές, αφού θα επιλέξεις κάποιον που δεν θα σε ταλαιπωρεί (αλλά θα ταλαιπωρείς εσύ!), και θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα και χαλαρά.

Τοξότης

τοξοτης

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Τοξότη! Πολύ καλά θα σου πάει η εβδομάδα και ήρεμα μπορώ να πω. Με την Πανσέληνο την Τετάρτη, έχεις μια γαλήνη και εσωτερική ηρεμία που οι άλλοι την εκλαμβάνουν είτε σαν νιρβάνα (εε συνηθισμένο) είτε σαν αδράνεια (ακόμα πιο συνηθισμένο!). Όμως εσύ ξέρεις πολύ καλά πώς μέσα σου επικρατεί ισορροπία, αρμονία και εμπιστοσύνη πώς όλα θα πάνε καλά, που πολλές φορές αυτή σου η θετική στάση ξεπερνάει την λογική (δεν μπορώ να πω πως εκπλήσσομαι, πάντα μες στον ενθουσιασμό είσαι!). Περιτριγυρίζεσαι από πολλά και κυρίως διαφορετικά άτομα, και αυτό σε βοηθά στο μέγιστο βαθμό να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να επεκτείνεις τις προοπτικές σου ακόμα πιο μακριά. Όλα όμως εξαρτώνται από τα δικά σου μέτρα και σταθμά, και τα δικά σου όρια (όριο για σένα δεν είναι ούτε ο ουρανός!). Πιστεύεις πώς για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου πρέπει λίγο να στενέψεις τα όρια (άντε να σε δω πώς θα το κάνεις αυτό) και να βάλεις χέρι σε αυτούς που τα έχουν ξεπεράσει.

Αιγόκερως

αιγοκερος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Αιγόκερως! Θα είναι μια πολύ όμορφη και γεμάτη ζεστασιά ημέρα (εκτός από τους 24 βαθμούς Κελσίου που έχουμε!). Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις (εε κάλλιο αργά παρά ποτέ!) πώς τα άτομα που έχεις δίπλα σου, συγγενείς ή φίλοι είναι εκεί και σε αγαπάνε, και αυτό σου δίνει δύναμη και ελπίδα πώς και εσύ μπορείς και να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Ηφαίστειο που εκρήγνυται θα είσαι, και κυρίως θα ξεσπάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σου, μάλλον θα ξεστομίσεις πράγματα που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα έλεγες, αλλά εκείνη τη στιγμή θα τα πιστεύεις (πάλι για τα κληρονομικά μαλώνεις μωρέ, τι να το κάνεις; τα ακίνητα έχουν και ΕΝΦΙΑ τώρα πια!). Υπάρχει περίπτωση αυτή η έκρηξη να είσαι τόσο μεγάλη που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις και σπίτι (λίγο υπερβολικό ε!) ή απλά ξαφνικά να νιώσεις την ανάγκη να μετακομίσεις.

Υδροχόος

υδροχοος

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Υδροχόε! Με την Πανσέληνο την Τετάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα, επειδή σε έχουν κάποια τα υπαρξιακά σου (πάλι!). Οι τρελές ευαισθησίες σου και τα συναισθήματα που σε έχουν κατακλύσει το καιρό αυτό, μπλοκάρουν το νευρικό σύστημα σου (και κυρίως το δικό μας!) με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα γύρω σου. Στον οικονομικό τομέα αυτό μάλλον θα σε επηρεάσει πιο πολύ, και θα είναι πιο δύσκολο να βρεις τι χρειάζεται για να ανακάμψεις (ναι γιατί στον υπόλοιπο κόσμο είναι πανεύκολο!), και ειδικά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που θα βρεις εύκολα τι χρειάζεται για να το αναζητήσεις άνετα (πούν’ το πουν’ το, το δαχτυλίδι!). Το περίεργο είναι πώς θα στρέψεις την προσοχή σου σε άτομα που δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα σου (και δεν έχεις σκοπό να τους βρεις εσύ την λύση!) αλλά και γενικά σε ομάδες που έχουν αδυναμία επιβίωσης (σε βλέπω και εσένα στην Ειδομένη). Όμως στο τέλος θα έχεις αναπτύξει μια δικιά σου ιδεολογία, πιο δυναμική και ταιριαστή με την (ωραία!) προσωπικότητα σου!

Ιχθύες

ιχθεις

Καλή ανοιξιάτικη εβδομάδα να έχεις και επισήμως φίλε μου Ιχθύ! Η Πανσέληνος της Τετάρτης είναι εδώ να σου θυμίσει πώς πρέπει να δώσεις προσοχή και στον εαυτό σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις (ας ξεκινήσουμε από το κομμωτήριο!). Μάλλον το σύμπαν δεν συνωμοτεί υπέρ σου, αλλά μην πτοείσαι επειδή όλα θέλουν τον χρόνο τους (και για σένα τους μήνες τους!), και θα δεις να υπάρχουν εξελίξεις που θα σε ξελασπώσουν στον οικονομικό τομέα και θα σου χαρίσουν όμορφες μέρες στον ερωτικό τομέα. Ηφαίστειο που περίμενε να εκραγεί την κατάλληλη στιμγή θυμίζεις, και κάποιος θα βάλει λάδι στη φωτιά και.. Μπαμ! Θα ξυπνήσουν μνήμες μέσα σου και ποιος σε είδε και δεν σε φοβήθηκε, με τόσο θυμό που έκρυβες μέσα σου. Σου προτείνω να τον βγάλεις ναι μεν προς τα έξω, αλλά να τον χρησιμοποιήσεις για δικό σου όφελος, σαν ενεργειακό καύσιμο που θα σε πάει ακόμα πιο μακριά.