Black Sails – Η χρυσή εποχή των Πειρατών!

Φτάνοντας προς το τέλος της τρίτης σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο να βγαίνει στο τέλος της εβδομάδας, αποφασίσαμε να σας συστήσουμε αυτή τη σειρά και να σας προτρέψουμε να δείτε όλα τα επεισόδια χωρίς αναμονή.

blacksails

H ιστορία του Black Sails τοποθετείται περίπου δύο δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του βιβλίου του Robert Stevenson “Το νησί των Θησαυρών”. Βρισκόμαστε στη χρυσή εποχή της πειρατείας και η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Captain Flint και του πληρώματός του. Σύμφωνα με το πρώτο επεισόδιο, «Το 1715 στις Δυτικές Ινδίες, οι πειρατές της νήσου New Providence απειλούν το θαλάσσιο εμπόριο της περιοχής. Οι νόμοι του κάθε πολιτισμένου έθνους τους δηλώνουν Hostis humani generis, δηλαδή εχθρούς όλης της ανθρωπότητας. Σε απάντηση, οι πειρατές τηρούν το δικό τους δόγμα …. πόλεμο ενάντια στον κόσμο». Στη σειρά περιλαμβάνονται χαρακτήρες που υπήρξαν στην πραγματική ζωή όπως: Anne Bonny, Benjamin Hornigold, Jack Rackham, Charles Vane, Ned Low, και ο Μαυρογένης.

Η πλοκή της πρώτης σεζόν επικεντρώνεται στο κυνήγι του ισπανικού θησαυρού της γαλέρας Urca de Lima. Κατά την έναρξη της δεύτερης σεζόν, ο θησαυρός του Urca de Lima έχει καταλήξει στις ακτές της Φλόριντα με τους Ισπανούς στρατιώτες να το φρουρούν. Το τέλος της δεύτερης σεζόν βρίσκει το θησαυρό στα χέρια του Jack Rackham και του πληρώματός του στο νησί του New Providence. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν, απαντώνται τα ερωτήματα για το πώς και γιατί ο Captain Flint στράφηκε στην πειρατεία, ενώ αρχικά ήταν ένας έξοχος αξιωματικός του Αγγλικού ναυτικού.

Μάχες, βία, σκληρή γλώσσα, σκευωρίες, πολιτική, ερωτικές σκηνές και ρεαλιστική απεικόνιση των πειρατών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς. Χορταστικά επεισόδια που φτάνουν τη μία ώρα, εστίαση στους χαρακτήρες, καλογυρισμένες σκηνές και δομημένο σενάριο κάνουν το θεατή να θέλει με αγωνία να δει τη συνέχεια. Αν δεν σας πείσαμε, παρακολουθείστε το τρέιλερ που ακολουθεί!

https://www.youtube.com/watch?v=Pvxpv_fycl8