Digital Top 50: Διαγωνισμός για καινοτόμες ευρωπαϊκές εταιρίες τεχνολογίας

Τα νέα βραβεία Digital Top 50 για τις τις πιο ελπιδοφόρες νεοσύστατες και αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές τεχνολογικές εταιρείες, παρουσιάζουν η Google, η McKinsey και η Rocket Internet, οι οποίες συνεργάστηκαν με στόχο τη δημιουργία βραβείων που θα αναγνωρίζουν την ακμάζουσα τεχνολογική σκηνή της Ευρώπης.

digital

Οι αιτήσεις είναι ανοικτές μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2016 για όλες τις εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Ζώνη Ελεύθερων Συναλλαγών και αναφέρονται στη σχετική ιστοσελίδα των βραβείων Digital Top 50. Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό Digital Top 50, οι εταιρείες είτε θα πρέπει να έχουν ιδρυθεί μέσα στους τελευταίους 18 μήνες (νεοσύστατες), ή εάν μετρούν περισσότερους από 18 μήνες από την ίδρυση τους θα πρέπει να σημειώνουν ανάπτυξη της τάξης του 20% ετησίως, (αναπτυσσόμενες).

Τα βραβεία αφορούν στις παρακάτω πέντε κατηγορίες:

• κορυφαία νεοσύστατη εταιρεία B2B (επιχείρηση προς επιχείρηση)
• κορυφαία νεοσύστατη εταιρεία B2C (επιχείρηση προς καταναλωτή)
• κορυφαία αναπτυσσόμενη εταιρεία B2B (επιχείρηση προς επιχείρηση)
• κορυφαία αναπτυσσόμενη εταιρεία B2C (επιχείρηση προς καταναλωτή)
• κορυφαία εταιρεία “τεχνολογιών με κοινωνικό αντίκτυπο”

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ηγετικά πρόσωπα στον χώρο της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της επιστημονικής κοινότητας. Oι τελικοί υποψήφιοι θα λάβουν πρόσκληση για συμμετοχή στο Slush 2016 στο Ελσίνκι, μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για τις startup εταιρείες στην Ευρώπη που πραγματοποιείται 30 Νοεμβρίου – 01 Δεκεμβρίου και στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή βράβευσης οι νικητές των Digital Top 50.

Οι νικητές θα λάβουν ένα χρηματικό έπαθλο ή πολύτιμη υποστήριξη μέσω της λήψης επαγγελματικών συμβουλών και δομημένων προγραμμάτων συμβουλευτικής και καθοδήγησης. Η Google, η McKinsey και η Rocket Internet θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, τόσο μέσω της συνεργασίας τους μαζί τους όσο και μέσω της διασύνδεσης και της έκθεσής τους στην κοινότητα των κορυφαίων υπεύθυνων λήψης αποφάσεων και των επενδυτών της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο των βραβείων Digital Top 50.