Τα 5 πιο ακριβά κοσμήματα στον πλανήτη!

kosmima

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε τα κοσμήματα μιας και μας χαρίζουν μια λάμψη όταν τα φοράμε. Και πώς να μη γίνεται αυτό αφού είναι λαμπερά, πανέμορφα και πολύ ακριβά! Κι αν είστε λάτρης των κοσμημάτων εδώ θα θαυμάσετε τα ακριβότερα κοσμήματα του δημιουργήθηκαν ποτέ στον πλανήτη.

1. Αυτό το υπέροχο περιδέραιο, ανήκε κάποτε στη βασίλισσα της Ιταλίας Maria José, η οποία χαρακτηριζόταν και για την τεράστια συλλογή κοσμημάτων που είχε! Έχει 50 σμαράγδια και πολλά διαμάντια.

kosmima2

2. Το υπέροχο διαμαντένιο κολιέ που κάποτε ανήκε στη Μαρία Αντουανέτα κοστίζει πάνω 4 εκατομμύρια ευρώ και ανήκει και αυτό στα πιο ακριβά κοσμήματα.

kosmima3

3. Αυτό το δαχτυλίδι με τα διαμάντια και το υπέροχο ροζ διαμάντι που βρίσκεται στο κέντρο του στοιχίζει περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ!

kosmima4

4. Το διάσημο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana, το κληρονόμησε η νύφη της Kate Middleton στον αρραβώνα της, όταν της το χάρισε ο Κάρολος. Το δαχτυλίδι αυτό φαίνεται να κοστίζει περίπου 40 χιλιάδες ευρώ.

kosmima5

5. Το βραχιόλι αυτό ανήκε στο βασιλιά  Edward VIII και σύμφωνα με φήμες αγοράστηκε πρόσφατα από τη Madonna με το αντίτιμο των 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

kosmima6