Οι γονείς του κι εσύ!

Ένα πολύ δύσκολο και περίεργο θέμα στις σχέσεις κορίτσια είναι οι γονείς του αγοριού σου.

%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82

Φτάνει η στιγμή αργά ή γρήγορα που το αγόρι θέλει να σε πάει από το σπίτι του είτε μένει με τους δικούς του είτε όχι και να σε γνωρίσει στην οικογένειά του.

Καταρχάς μη το πάρεις και πολύ στα σοβαρά,του τύπου σκέφτεται σοβαρή δέσμευση,γάμους και παιδιά.

Πολλοί άντρες απλώς νιώθουν ωραία μαζί σου,άνετα και θέλουν να σε γνωρίσουν οι γονείς του για να δούνε με τι κοπέλα είναι ή και για να έρχεσαι πιο άνετα στο σπίτι του αν δεν μένει μόνος.

Και θα αρχίσω από αυτή την περίπτωση για να σου πω τι να περιμένεις και τι να προσέξεις αν μπαινοβγαίνεις καθημερινά στο σπίτι του αγοριού σου ή αν έρθουν έτσι τα πράγματα που να σε φιλοξενήσει επ’ αορίστου χρόνου.

%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%822

Να είσαι διακριτική, όχι δυνατές φωνές,ευγενική με όλους,κάνε και καμία μικροδουλίτσα π.χ πλύνε λίγα πιάτα,φτιάξε ένα καφέ στη μαμά του,φρόντισε τα πράγματά σου να περιορίζονται στο δωμάτιο του αγοριού σου και πάνω από όλα εξοπλίσου με πολύ υπομονή γιατί μάλλον θα σου χρειαστεί.

Όσο άνετοι και να είναι οι γονείς του την “συνέντευξη” για την ζωή σου θα στην κάνουν. Επίσης δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα φωνάζουν το αγόρι σου για κάποια δουλίτσα. Τέλος θα σας διακόψουν στάνταρ από πιο προσωπικές στιγμές. Σπάσιμο,το ξέρω αλλά τι να κάνεις!

Τώρα γενικά άμα απλά πας για μια επίσκεψη μία στο τόσο εκεί μπορείς να οριοθετήσεις καλύτερα τις σχέσεις σου με τους γονείς του και να μην επιτρέψεις τρελές οικειότητες και να επεμβαίνουν άμεσα στη σχέση σας και στο τι κάνετε εσείς, που πάτε, τι τρώτε, τι ώρα θα έρθετε κτλ. όπως στην προηγούμενη περίπτωση.

%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%824

Να ξέρεις πάντως επειδή υπάρχουν γονείς που θέλουν να τα ξέρουν όλα και να έχουν άποψη για τα πάντα εσύ να εστιάζεις στο αγόρι σου και μόνο, να είστε ενωμένοι εσείς, να συζητάτε όποτε νιώθεις μια πίεση από το μέρος της οικογένειάς του, ώστε κι αυτός να τους βάζει όρια άμα ξεφεύγουν.

Από την άλλη μακάρι να πέσεις σε “πεθερικά” διακριτικότατα που απλά θέλουν να σας βλέπουν καλά μαζί και παίρνουν και το μέρος σου,γιατί όχι;