ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ στο σινεμά [10/11- 16/11]

Sieranevada

sieranevada

Δραματική Ρουμανική ταινία με τους Μπογκάν Ντουμιτρά και την Ντάνα Ντογκάρου.

Σε ένα μικρό διαμέρισμα συγκεντρώνονται συγγενείς και φίλοι για να κάνουν το μνημόσυνο του πατριάρχη της οικογένειας.

Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς

%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%89%ce%ba%ce%b5%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%82

Δραματική ταινία με τους Μάικλ Φασμπέντερ και την Αλίνα Βικάντερ

Σε ένα απομονωμένο νησί ο φαροφύλακας Τομ μαζί με την γυναίκα του Ιζαμπελ αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα μωρό που βρήκαν σε μια βάρκα δίπλα από έναν νεαρό νεκρό άντρα. Αυτή η απόφαση τους όμως θα έχει σοβαρές συνέπειες τόσο για τους ίδιους, όσο και για άλλους.

Jack Reacher:Ποτέ μη γυρίζεις πίσω

jack-reacher

Περιπέτεια με τους Τομ Κρουζ, Κόμπι Σμάλντερς, Αλντις Χοντζ

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best seller. Πρωταγωνιστής είναι ο πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ που γυρίζει στη βάση του με στόχο να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία δύο στρατιωτών.

Αντιρρησίας Συνείδησης

%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%81%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82

Δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον με τους Βινς Βον, Τερέζα Πάλμερ, ‘Αντριου Γκάρφιλντ

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Ντέσμοντ Ντος που κατατάχτηκε εθελοντικά στον αμερικάνικο στρατό. Αρνήθηκε να πάρει όπλο και πολέμησε στην Οκινάουα. ‘Ηταν πιστός χριαστιανός και είναι ο πρώτος που τιμήθηκε με το μετάλλιο της τιμής.

Θάνατος στο Σαράγιεβο

%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%b5%ce%b2%ce%bf

Κοινωνική ταινία με τους Ζακ Βεμπέρ, Ιζούντιν Μπάιροβιτς

Στο πολυτελές ξενοδοχείο Europa,στο Σαράγιεβο προετοιμάζονται για το επετειακό γκαλά της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης. Το προσωπικό όμως απεργεί, ένας Γάλλος υψηλός καλεσμένος προβάρει τον λόγο του, στην ταράτσα πραγματοποιείται μια επεισοδιακή τηλεοπτική συνέντευξη και στο υπόγειο ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου προσπαθεί να λύσει μια σειρά από προβλήματα.