«Περιπλανώμενα αστέρια»: Coco Semel

Καθώς παρατηρούσα τις ψιχάλες της βροχής να πέφτουν στα τζάμια του δωματίου μου, αναλογιζόμουν τι πρότυπα έχουμε πλέον σαν νεολαία και τι ανθρώπους προωθεί η σημερινή κοινωνία.. Έτσι με αφορμή αυτές τις σκέψεις βρήκα θέμα για το επόμενο άρθρο μου.

Στην περίοδο της παιδικής αλλά και της νεανικής ηλικίας τα πρότυπα εμπνέουν, καθοδηγούν και πολύ συχνά καθορίζουν τη ζωή των ατόμων.Για αυτό και είναι πολύ σοβαρό θέμα το τι άτομα προωθεί η κοινωνία..Μπαίνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλοι βλέπουμε ποια είναι αυτά τα άτομα. Και δυστυχώς αντί να προωθούνται άτομα που έχουν καταφέρει πράγματα στην ζωή τους και έχουν παλέψει για αυτό που θέλουν ώστε να γίνουν παράδειγμα για τους υπόλοιπους νέους που θα περάσουν απο αυτά τα στάδια,προωθούνται άτομα που τα έχουν βρεί όλα έτοιμα στην ζωή τους ή και που πολύ απλά μας πλασάρουν αυτό που ξέρουν ότι θα τραβήξει τα βλέμματα όλων. Εγώ λοιπόν αποφάσισα στα επόμενα άρθρα μου να επιλέγω κάποια συγκεκριμένα άτομα που θαυμάζω την ζωή τους και όλα όσα έχουν καταφέρει, διάσημους και μη..Και να μιλάω για το τι έχουν κάνει στην ζωή τους και πως το κατάφεραν αυτό!

Είναι ωραίο τα πρότυπα που έχουμε να μας προσφέρουν πνευματική και ηθική συγκρότηση και να έχουν έχουν ευεργετική επίδραση στη ζωή μας! Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω για την Σεμέλη ή αλλιώς Coco semel όπως την βάφτισε ο φίλος της Τάσος ή γνωστός σε όλους μας Υποχθόνιος. Η Επιστημονική της εκπαίδευση δεν σταμάτησε στο πτυχίο Φιλολογίας που είναι κάτοχος από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ούτε κορέστηκε με την εκπόνηση μεταπτυχιακού στη Νομική Αθηνών στον τομέα των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά επεκτείνεται στην γνώση τριών ξένων γλωσσών(Αγγλικά,Γερμανικά,Ρώσσικα) Καθώς επίσης και σε όλες τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της καταπάτησης ανθώπινων δικαιωμάτων.Η 23χρονη Σεμέλη είναι μια πολυάσχολη γυναίκα με σύγχρονες ανησυχίες οπου αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής με χαμόγελο αισιοδοξίας διορατική σκέψη και εγκεφαλικό χιούμορ.Η πανέμορφη Καλλονή είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ότι αφορά το παιδί την γυναίκα τον πρόσφυγα τον αδύναμο τον άνθρωπο γενικά.

coco_semel1

coco_semel2

Η Semel είναι από την πόλη του Βόλου και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Αθήνα.Ας δούμε λοιπόν επιγραμματικά τι κάνει στην ζωή της.

Coco Semel:

  • Φιλόλογος.
  • Μεταπτυχιακό Ευρωπαικού Δικαίου (Ανθρώπινα δικαιώματα).
  • Facemodel στα Hondos Center και σε άλλες γνωστές εταιρίες.
  • Συγγραφέας ενός βιβλίου που η έκδοση του θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα.
  • Όπως επίσης και ποιήτρια καθώς έχει συγγράψει ένα βιβλίο με ποιήματα όπου την φιλολογική επιμέλεια την έχει αναλάβει ο Νίκος Καρβέλας.
  • Πολιτική Δράση λόγω ότι προέρχεται απο πολιτική οικογένεια.
  • Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο πολύ γνωστού δικηγόρου στην Αθήνα.
  • Εθελοντική δράση και κοινωνική προσφορά/Συγκρότηση μιας εθελοντικής ομάδας.
  • Προσφορά φιλολογικών μαθημάτων σε οικονομικά ασθενείς μαθητές και φοιτητές.
  • Μέλος Θεατρικού Σωματείου.

coco_semel3

coco_semel6

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: *Μία γυναίκα πέρα από ομορφιά πρέπει να έχει και ωραίο εσωτερικό κόσμο αλλά να είναι και εγκεφαλική.  Λάτρις της Αρχαίας Φιλοσοφίας και Ρητορικής δεν θα μπορούσε να μην έχει ανεπτυγμένο το επικοινωνιακό της χάρισμα,την ευχέρεια λόγου αλλά και να διεκδικεί τα δίκαια credo της με ρητορική ευφράδεια!Και επειδή η αγάπη για τον πλησίον δεν είναι μόνο λόγια αποδεικνύει έμπρακτα και άοκνα σε καθημερινή βάση την αγάπη της για το παιδί προσφέροντας εθελοντικά μαθήματα σε οικονομικά ασθενείς φοιτητές και μαθητές. Η φίλη μας η Σεμέλη έχει μεγάλη αγάπη για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα.Είναι μια γυναίκα που αγαπάει την εκφραστικότητα του προσώπου και του σώματος! Για αυτό άλλωστε είναι και μέλος του Θεατρικού σωματείου:Οι Αθεράπευτοι στα Ιωάννινα. Μεγάλη είναι και η αγάπη της για τα ταξίδια.Παίρνει την βαλίτσα της και κάνει ατελείωτα ταξίδια με πυξίδα τα όνειρα της! Όπως μας δήλωσε η ίδια της έγινε πρόταση να συμμετέχει σε βίντεο κλίπ απο καινούριο τραγούδι πολύ γνωστού και αγαπητού τραγουδιστή σε όλους μας.Περισσότερα για αυτό θα μάθουμε σε επόμενα άρθρα αφου πραγματοποιηθεί! Και όμως δεν τελειώνει εδώ διότι η Σεμέλη μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις.Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπως επίσης και σεμινάρια Λογοθεραπείας διότι όπως δηλώνει και η ίδια πάντα της άρεσε να ασχολείται με την ανθρώπινη ψυχή και μυαλό και όπως καταλάβαμε και νωρίτερα της αρέσει να βοηθάει όσο μπορεί με τις γνώσεις της.

Αυτό όμως που μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή σε αυτήν την γυναίκα ήταν ότι εκτός απο Ψυχικά και Πνευματικά χαρίσματα όπου κατέχει πάρα πολλά είναι και μια γυναίκα Λατίνα με όλη την σημασία της λέξης!Μια γυναίκα με μοναδική ομορφιά που όταν την αντικρίζεις δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις!Δείτε και μόνοι σας:

coco_semel8

coco_semel10

coco_semel9

Αυτό που ξέρω είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες, όμως γυναίκες με πλούσιο πνευματικό κόσμο, όνειρα στόχους και φιλοδοξίες αλλά ταυτόχρονα και ομορφιά θεωρώ πως είναι ένα πακέτο που όλοι αναζητούν εκεί έξω και είναι περιορισμένης παραλαβής. Έτσι και εγώ εμπνεύστηκα απο την Λατίνα γυναίκα Coco Semel που ενώ είναι τόσο μικρή σε ηλικία έχει καταφέρει τόσα πολλά στην ζωή της και όλα μόνη της!Και δεν σταματάει ποτέ να βάζεις στόχους και να τους εκπληρώνει..μια γυναίκα δυναμική που πολλές φορές φοβίζει τους άντρες,όπου όπως είναι γνωστό πολλοί άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες. Θεωρώ πως είναι ένα παράδειγμα που μας γεμίζει με θετική ενέργεια και μας δίνει δύναμη να κάνουμε και εμείς τα όνειρα μας πραγματικότητα και να παλέψουμε για αυτά! Η Coco Semel ένα κορίτσι με όρεξη για ζωή δεν αφήνει καμιά ευκαιρία στην ζωή της και χτίζοντας μόνη της τα όνειρα της κατάφερε και έγινε μια ανεξάρτητη χαρισματική αλλά και δημοφιλής γυναίκα που δεν της λείπει τίποτα!

Ζητήσαμε από την ίδια να μας απαντήσει σε κάποιες ενδιαφέρον ερωτήσεις που θα έδειχναν έξτρα στοιχεία για την προσωπικότητα της.Πάμε να δούμε!

coco_semel5

Η μεθυστική μας καλλονή απολαμβάνει το κρασί της!Όσον αφορά τα γούστα της για την διασκέδαση αγαπάει την ποιότητα και της αρέσει να απολαμβάνει την ζωή της! Όσον αφορά τα αισθηματικά η εγκεφαλική έλξη και η οπτική επικοινωνία την ιντριγκάρει σε μεγάλο βαθμό!Το ιδανικό αρσενικό θεωρεί πως θα το ξεχωρίσει μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο από κόσμο μόνο και μόνο απ την γοητεία του.

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ INSTAGRAM ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ : Coco_semel

Μέσα από το σημερινό άρθρο και με όλα όσα μάθαμε για την φίλη μας Σεμέλη εύχομαι να γεμίσατε και εσείς όπως και εγώ με θετικότητα και σιγουριά για την ζωή και να χαρήκατε και εσείς μαζί μου που ακόμα κυκλοφορούν τέτοια άτομα ανάμεσα μας.Αυτά είναι τα λεγόμενα Περιπλανώμενα Αστέρια! Και τέτοια άτομα πρέπει να υπάρχουν για πρότυπα μας.Να εμπνεόμαστε από την ζωή τους και την δύναμη που έχουν δείξει για να καταφέρουν αυτό που είναι τώρα και να παλεύουμε και εμείς για τα θέλω μας μέχρι τέλους.

Γιατί και εσύ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή το άρθρο μου είσαι ένα Περιπλανώμενο Αστέρι..Απόδειξε το στον εαυτό σου!

————

like_on_facebook