Ταινίες στο σινεμά: 1 Δεκεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου 2016!

The bachelor

tainies2

Κωμωδία, με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, Αποστόλη Τότσικα

Ξεκινάμε με μια ελληνική πρεμιέρα! Πρόκειται για μια κωμωδία που θα σε κάνει πραγματικά να κλάψεις από τα γέλια,αφού μπλέκονται νύφη, γαμπροί και πεθερός σε τρελές καταστάσεις!

Lion

tainies3

Δραματική ταινία με τους Νικόλ Κίντμαν, , Ντεβ Πατέλ και Ρούνι Μάρα

Ένα πεντάχρονο αγόρι  στην Ινδία θα ταξιδέψει μόνο του σε λάθος τρένο και θα μπλέξει σε περιπέτειες πολύ μακριά από το σπίτι του. Θα βρεθεί εν τέλει σε ένα ορφανοτροφείο όπου θα τον υιοθετήσει ένα ζευγάρι Αυστραλών. Το παιδί όμως όταν μεγαλώσει θα γυρίσει πίσω για να ξαναβρεί ότι άφησε εκεί και την οικογένειά του.

Εγκλωβισμένη 

tainies4

Θρίλερ με την Ναόμι Γουάτς

Βλέπουμε μια παιδοψυχολόγο που βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα εξοχικό σπίτι εξαιτίας μιας καταιγίδας. Έχει χάσει τον άντρα της και ΄τωρα θα προσπαθήσει να σώσει ένα παιδί πριν εξαφανιστεί για πάντα.

 Underworld : Η Αιματοχυσία 

tainies5

Περιπέτεια με τους Τέο Τζέιμς, Κέιτ Μπεκινσέιλ

Η Σελίν βρίσκεται στην μέση καθώς την ψάχνουν τα βαμπίρ και  οι λυκάνθρωποι προετοιμάζονται για τον τελικό πόλεμο. Καλείται οπότε να βάλει ένα τέλος στην διαμάχη αυτή.

Citizenfour

tainies6

Ντοκιμαντέρ που μας δείχνει την ιστορία πίσω από την ταινία Σνόουντεν, δηλαδή το τι έγινε στην Αμερική με τα διάφορα προγράμματα παρακολούθησης το 2013.