8+1 Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σας!

tree

Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο υπήρξε το 1539 στην Γερμανία. Από τότε η εξέλιξη και αλλαγή στα στολίδια ήταν μεγάλη. Τα πρώτα στολίδια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από ρούχα, φαγητά ή άλλα είδα μέχρι που με τα χρόνια φτάσαμε στα σημερινά χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η ποικιλία που υπάρχει στα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μεγάλη. Μπορείς να αγοράσεις κάποιο φυσικό έλατο ή τεχνητό. Επιπλέον τα μεγέθη είναι πολλά και εξυπηρετούν τα γούστα όλων μας, καθώς καλύπτουν και τις διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με το εκάστοτε δωμάτιο, που θέλουμε να στολίσουμε το δέντρο μας.

Παράλληλα τα στολίδια και τα διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά προσφέρουν πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων. Και βέβαια τα λαμπάκια που φωτίζουν το δέντρο αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα!

Για να δούμε όμως μερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα για να εμπνευστούμε και να στολίσουμε γρήγορα!

tree1

Αν το δωμάτιο του σαλονιού σου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο ή το έχεις φορτωμένο με έπιπλα, τότε καλύτερη λύση για σένα πιστεύω θα ήταν ένα πιο μικρό δέντρο, με λίγα στολίδια και χρυσά λαμπάκια. Πολύ κομψό αλλά και φωτεινό.

tree2

tree4

Από κατεξοχήν χριστουγεννιάτικα χρώματα το κόκκινο, είναι κρίμα να μην το χρησιμοποιήσεις για τον στολισμό του δέντρου σου. Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις κόκκινες με χρυσές μπάλες και μια κόκκινη γιρλάντα. Επίσης θα μπορούσες για μεγαλύτερη αντίφαση άλλα και έμφαση να στολίσεις ένα λευκό δέντρο φέτος.

tree5

tree6

Για ένα αποτέλεσμα που θα θυμίζει τοπίο χιονιού, επέλεξε λευκό δέντρο με μπάλες στα χρώματα μπλε και μοβ.

tree7

tree8

tree9

Μία ωραία θέση για το Χριστουγεννιάτικo δέντρο σου, εκτός από το σαλόνι, είναι δίπλα στην σκάλα, αν διαθέτεις. Ακόμη ένα καλό χρωματικό αποτέλεσμα για τον στολισμό είναι οι χρυσές με τις ασημένιες μπάλες χρώματα πιο funky χρώματα, τόσο στα στολίδια, όσο και στα λαμπάκια.