Στους «16» του Κυπέλλου η Λαμία

Με ψυχωμένη εμφάνιση, η Λαμία κράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο 0-0 την ΑΕΚ στο κατάμεστο ΔΑΚ και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου ως του 6ου ομίλου, με την “Ένωση” να ακολουθεί.

%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b1

Μπροστά σε -ίσως- και περισσότερους από 5000 φίλους τους, οι “κυανόλευκοι” έδωσαν το 100% των δυνατότήτων τους, απειλήθηκαν ελάχιστα και δημιούργησαν κινδύνους, διατηρόντας έτσι την παράδοση που θέλει τον “Δικέφαλο” να μην περνάει νικηφόρα από την πόλη της Λαμίας.

Εξαιρετικά στημένη αμυντικά η ομάδα μας, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν, ενώ πολύ δουλειά είχαν και οι Βάντερσον, Βασιλόγιαννης από τις πτέρυγες.

Σημειώνεται πως το ΔΑΚ απόψε ήταν πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και οι μοναδικές κενές θέσεις, ήταν τα ελάχιστα καθίσματα που κρατήθηκαν για νεκρή ζώνη στο πέταλο, όπου φιλοξενήθηκαν και περίπου 500 φίλοι της ΑΕΚ.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα, με την Λαμία να μην κάθεται πίσω και να προσπαθεί να πάρει την κατοχή, κυκλοφορώντας τη μπάλα. Η ομάδα μας είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο πρώτο εικοσάλεπτο, πίεζε ψηλά και… εκβίαζε το εύκολο λάθος από πλευράς ΑΕΚ, που μέχρι τότε είχε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας. Γενικά, το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ήταν πολύ ισορροπημένο, χωρίς φάσεις. Οι “κυανόλευκοι” δεν… φοβήθηκαν την “Ένωση” και ήταν ιδιαίτερα κινητική από την αριστερή πτέρυγα κυρίως με τον Βάντερσον.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.