Facebook messenger: Φέρνει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις

Το Facebook θέλει να προωθήσει όλο και περισσότερο το Messenger κάνοντας τους χρήστες να παραμένουν εκεί είτε θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, video, να πραγματοποιήσουν μια κλήση ή βιντεοκλήση.

messenger

Μετά την προσθήκη της δυνατότητας για ατομικές βιντεοκλήσεις, το Facebook Messenger φέρνει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολλοί χρήστες.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Στην ομαδική βιντεοκλήση μπορούν να συμμετέχουν μέχρι έξι άτομα, ενώ στις ομαδικές κλήσεις χωρίς εικόνα, μέχρι 50 άτομα. Όταν στην ομαδική βιντεοκλήση ο αριθμός των ατόμων ξεπεράσει τους 6, τότε στην εικόνα φαίνεται μόνο ο κύριος ομιλητής σε όσους συμμετέχουν στην κλήση. Το Group video chat feature ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο στο website του Messenger, αλλά και σε Android, iOS apps. Η κυκλοφορία γίνεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες.

Συμφωνα με τα στοιχεία του Facebook, 245 εκατ. άνθρωποι χρησιμοποιούν τις ατομικές βιντεοκλήσεις κάθε μήνα και θεωρεί ότι ο αριθμός θα εκτοξευτεί χάρη στη νέα προσθήκη. Για την χρήση του Group video chat πρέπει να διαθέτεις την τελευταία έκδοση του Messenger.

Πηγή: star.gr