Συνέντευξη με την Ναταλία Καλημερατζή

Ναταλία Καλημερατζή: γυναίκα, μητέρα, σύζυγος και ηθοποιός. Δύσκολοι όλοι ρόλοι, μα φαίνεται πώς τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλους. Θα το καταλάβετε και σεις από τον τρόπο που μιλάει. Δεν κρύβεται το πάθος για την ζωή στα λόγια της.

kalimeratzi4

Δεν θα σας πω τίποτα περισσότερο, θα την αφήσω να μιλήσει η ίδια…

1.Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που έπαιξες ως ηθοποιός κάπου; 

Λοιπόν η πρώτη μου θεατρική απόπειρα είναι μια παράσταση που έκανα με φίλους από τη Δραματική σχολή στο Booze Cooperativa! Είχε γίνει χαμός ! Δε το πιστεύαμε! Ζούσα την απόλυτη ευτυχία ! Ήμουν αυτή που ήθελα, έκανα ότι ονειρευόμουν, με ανθρώπους που αγαπούσα! Απόλυτη πληρότητα ! Η πρώτη μου συμμετοχή στη τηλεόραση ήταν στα Υπέροχα Πλάσματα, της τώρα πια φίλης και ταλαντούχας Μυρτώς Κοντοβάς! Μετά την πρώτη μέρα γυρίσματος γύρισα κλαίγοντας στη δασκάλα μου, Αλίκη Αλεξανδράκη για να της πω πως έκανα λάθος μάλλον, και πως ίσως η επιλογή της ηθοποιού να μην είναι σωστή για μένα! Γιατί τα λέω όλα αυτά… Γιατί αγνοώντας τότε του τι σημαίνει γύρισμα, τι σημαίνει ρακορ, τι σημαίνει ορθοστασία για 10 ώρες σερί… Αποφάσισα να φοράω σαν ρόλος τακούνια και να τσουγκρίζω το ποτήρι μου τρώγοντας ελιά! Ε για 3 ώρες που γινόταν αυτό το πλάνο εγώ έτρωγα ελιές μέχρι που πόνεσε η κοιλιά μου! Γελάω τόσο πολύ τώρα πια με αυτήν την ανάμνηση…

kalimeratzi3

2. Έχουμε διαβάσει για σένα ότι σπούδασες και αγγλική φιλολογία. Πως τελικά επέλεξες να γίνεις ηθοποιός;

Η αγγλική φιλολογία ήταν για μένα πολύ σημαντική. Διεύρυνα τους ορίζοντες μου, τις γνώσεις μου, έμαθα να μελετώ τα θεατρικά κείμενα! Στη ζωή όμως κάποιες επιθυμίες σε στοιχειώνουν για πάντα. Με το που πήρα πτυχίο αναζήτησα Δραματική Σχολή ..

3.Ανάμεσα σε θέατρο, σινεμά και τηλεόραση τι προτιμάς;                          

Όταν συμμετέχω σε ένα από αυτά, αγαπώ πιο πολύ αυτό! Και ύστερα μου λείπει το άλλο !Αυτήν την περίοδο της ζωής μου όμως λαχταράω σινεμά. Κάτι συζητάω με κάποιον πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη και έχω ξεσηκωθεί μάλλον .

4.Έχεις εμφανιστεί και στην δικτυακή σειρά ” Την μάνα μου την λένε Γιάννη”. Τι ρόλο πιστεύεις παίζει το ίντερνετ στις μέρες μας στο δικό σου χώρο;

Το ίντερνετ στη ζωή μας έχει ανεβάσει τον πήχη . Πλέον όλοι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με ταινίες και σειρές του εξωτερικού . Γίνονται πολύ σημαντικά πράγματα, ο κόσμος τα βλέπει άρα δύσκολα θα τον κοροϊδέψεις με κάτι πρόχειρο.

5.Τώρα που είσαι μητέρα έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι γενικά;

Έχω αλλάξει ολόκληρη. Είμαι μια άλλη. Αλήθεια στο λέω , νομίζω πως μια γυναίκα όταν γίνεται μάνα παθαίνει μετάλλαξη Έχει αλλάξει όχι μόνο ο τρόπος που σκέφτομαι αλλά κυρίως ο τρόπος που νιώθω.

kalimeratzi

6.Όταν βλέπεις τον εαυτό σου να παίζει κάπου είσαι αυστηρή μαζί του;

Νομίζω πως παραείμαι . Είμαι στην αντίπερα όχθη του Νάρκισσου.

7.Το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει;

Αν μου έκανες αυτήν την ερώτηση δύο χρόνια πριν θα σου απαντούσα τελείως διαφορετικά. Τώρα πιστεύω πως το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει είναι που από Ένας έγινα Τρεις και φυσικά εννοώ τον Αντώνη και τον Βίκτωρα . Οποίος με ξέρει από παλιά καταλαβαίνει την τρέλα αυτής της απόφασης μου.

kalimeratzi2

8.Αυτόν τον καιρό παίζεις κάπου; Ετοιμάζεις κάτι;

Όπως σου είπα συζητάω για μια ταινία μεγάλου μήκους και ταυτόχρονα κάνω πρόβες για μια πολύ απαιτητική μικρού μήκους, η οποία θα γυριστεί με φιλμ. Συμπρωταγωνιστής μου ο βραβευμένος Βασίλης Κουκαλανι και το θέμα αυτής σκληρό μιας και πραγματεύεται τον έρωτα μεταξύ δυο καρκινοπαθών . Σκηνοθέτης ο Αλέξης Κουαντας και φωτογράφος ο ταλαντούχος άντρας μου Αντώνης Κουνελλας. Ανυπομονώ!

9.Τέλος μια ευχή για το youthspot και τους αναγνώστες του!    

Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα !   Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Ναταλία, σε ευχαριστώ για αυτήν την υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησες. Εύχομαι κάθε ευτυχία και επιτυχία με την οικογένεια σου πρώτα και σε ότι άλλο κάνεις!