«Περιπλανώμενα αστέρια»: Πέτρος Πέτρου

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΛΕΒΑ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον 29χρονο Πέτρο Πέτρου έναν λαμπρό επιστήμονα, απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής του Medical University of Sofia.Η καταγωγή του είναι απο την όμορφη Θεσσαλονίκη και διαμένει στη Σόφια.

15995812_1147631955346197_332675724_n

Είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός και αυτό το εντοπίζουμε στις δραστηριότητες του.Αυτή τη περίοδο αναπτύσσει τις συγγραφικές του ικανότητες, συγγράφοντας ένα λογοτεχνικό βιβλίο όπου η Φιλολογική επιμέλεια θα γίνει απο την Coco Semel και τον διάσημο μουσικό συνθέτη Νίκο Καρβέλα. Δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στα υπέροχα άρθρα που δημοσιεύει σε δημοφιλές Blog και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του.Κάτι που δεν λείπει απο την ζωή του είναι η μουσική, όπως ο ίδιος μας αναφέρει είναι πιανίστας και μουσικός συνθέτης (relax medication, classical music, λαικά, έντεχνα).

Η επιστήμη του έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης του. “Η προσωπική δόκιμη διαφορων θεραπευτικων σκευάσματων και προσωπική χρηση ομοιοπαθητικής αγωγής καθως και η προσωπικη παρασκευή θεραπευτικων προϊόντων με μοναδικό σκοπο να προσπαθησω να βοηθαω το κοσμο με τα αγαθα που μας χαρίζει απλόχερα η Μητέρα Φύση Προώθηση στο κλαδο της κοσμολογίας και της ομοιοπαθητικής Ιατρικής (με τη παρασκευή ομοιοπαθητικών σκευασμάτων).Ολα αυτά πως όμως ξεκινησαν? Ήταν Δεκέμβριος του 2013 όταν έπεσε στα χέρια μου ενα βιβλίο με τιτλο ” Το Φαρμακείο της Φύσης ” ανοίγοντας το λοιπόν αρχίζοντας το διάβασμα απο της πρωτες του σελιδας ανακάλυψα πως τελικά ο Θεος μας χαρισε το πιο ” πολύτιμο Φαρμακείο ” αυτο της ίδιας της Φυσης … και ετσι πήρα τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθώ με τη χρήση διαφόρων θεραπευτικων σκευασμάτων που ομως ως βασικο συστατικο τους θα εχουν πρωτες υλες απο τη Μητέρα Φύση …. παρα την ιδιότητα μου ως Χημικός είμαι υπέρμαχος των φυτικών σκευασμάτων ( διοτι ο Θεός μας παρέχει το καλύτερο φαρμακείο αυτο της ιδιας της Φύσης ) παρά των χημικών σκευάσματων..”

Είχε το προνόμιο να ταξιδέψει σε πολλά μέρη απο μικρή ακόμα ηλικία (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία , Ιαπωνία, Αίγυπτο) είναι μερικά μέρη απο τα οποία έχει επισκεφτεί. Η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν πρέπει να είναι καλλιεργημένη ευαίσθητη μα προπαντός να έχει όμορφη ψυχή, κατά προτίμηση μελαχρινές! Δυνατό του σημείο θεωρεί τους καλούς του τρόπους, να σέβεται τον συνομιλητή του καθώς και την βαθιά συμπόνια απέναντι σε άτομα όπου χρειάζονται τη βοήθεια του.

Αυτοκριτική: “Έχω κανει αρκετά λάθη στη διάρκεια της ζωης μου πολλές φορές ξεφυγα απο τα όρια μου μα πλέον εχω αρχίσει να διορθώνω τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάζω με αισιοδοξία το μέλλον”

Φιλοδοξίες: “Να μπορέσω κάποια στιγμή να μπορέσω μεσα απο το έργο μου ( παρασκευή ομοιοπαθητικών και διαφόρων άλλων θεραπευτικών σκευασμάτων) να αποκτήσω αναγνώριση απο το κόσμο”

Στόχος: “Παρασκευή θεραπευτικών σκευασμάτων με μοναδικο σκοπο να βοηθησω μεσω αυτων το κοσμο που θα εχει ανάγκη.”

Προσωπικό ρητό: “Πίστευε στον εαυτο σου δε μπορεις να φανταστείς το πόσα πολλά μπορείς να πετύχεις!”