YouTube: Έρχεται η δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων από τα smartphones!

To YouTube, ψάχνει συνεχώς να βρίσκει νέους τρόπους για να μπορούν οι δημιουργοί και οι θεατές να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους αλλά και με τα βίντεο που βλέπουν. 

youtube

Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκίνησε τις ζωντανές μεταδόσεις το 2011 με αποκορύφωμα τα debates των Αμερικανικών Εκλογών το 2016 ενώ παράλληλα παρουσίασε την πρώτη παγκοσμίως ζωντανή μετάδοση 360 μοιρών βίντεο με ποιότητα 4Κ, σε τόσο μεγάλη κλίμακα και δωρεάν.
Μετά από αυτά το επόμενο λογικό βήμα είναι η παρουσίαση της νέας λειτουργίας ζωντανών μεταδόσεων για κινητά σε όλους τους δημιουργούς που έχουν πάνω από 10.000 συνδρομητές ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα την αποκτήσουν σύντομα. Με αυτό τον τρόπο το Youtube κάνει μία νέα αρχή η οποία θα προσφέρει τη δύναμη της ζωντανής μετάδοσης στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων ταλαντούχων δημιουργών, δίνοντας τους έναν πιο προσωπικό και αυθόρμητο τρόπο να μοιραστούν τις ιδέες τους, τις ζωές τους και την δημιουργικότητά τους.
Η δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης έχει ενσωματωθεί στην εφαρμογή YouTube για κινητά. Το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να αρχίσει να μεταδίδει είναι να ανοίξει την εφαρμογή του YouTube, να πατήσετε το κουμπί με την κάμερα και να πατήσει πάνω στο live, και αυτό ήταν! 

Περισσότερα ΕΔΩ.