7ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Eurochannel στη Ρόδο

Το 7ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Eurochannel επιστρέφει από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο: 43+2 ταινίες μικρού μήκους, 8 ημέρες προβολών. Στον Κινηματογράφο Παλλάς από τις 15 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:00.

eurochannel


Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους του αμερικανικού δικτύου Eurochannel είναι ένας πετυχημένος θεσμός για τον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο, που από το 2013 φιλοξενείται και στην Ελλάδα, από το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο. Το Φεστιβάλ παρουσιάζει ταλαντούχους δημιουργούς από διάφορες περιοχές της Ευρώπης δημιουργώντας ένα μοναδικά πολυπολιτισμικό πανόραμα στο θέμα που κάθε χρόνο πραγματεύεται, ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό πανόραμα κινηματογράφου.
Το θέμα του 7ου Φεστιβάλ, είναι η Ευρωπαϊκή Οικογένεια, ο πυρήνας της Ευρωπαϊκής κοινωνίας και ο ρόλος της σε κάθε χώρα είναι καθοριστικός για τις εξελίξεις, την οικονομία, την πολιτική, τις τέχνες. Η παραδοσιακή εκδοχή ενός άνδρα και μίας γυναίκας με παιδιά είναι απλά μία από τις εκδοχές της σύγχρονης Ευρωπαϊκής οικογένειας, και όσες διαφορετικές εκδοχές της οικογένειας να έχουμε σήμερα, παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων κάθε Ευρωπαίου και στο κέντρο της ζωής του.

Περισσότερα ΕΔΩ.