5 λόγοι για τους οποίους το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο!

To σεξ, ειδικά με κάποιον που σ’ αρέσει πολύ, είναι πάντα απολαυστικό. Αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που απλά μπορεί να γίνει τέλειο.

makelove

Το πρωί, όταν ξυπνάς, το καλύτερο είναι να έχεις κάποιον-κάποια αγκαλιά και να χουζουρεύετε μαζί. Το πρωινό σεξ είναι σαν να τρως σοκολατένια κέικ για πρωινό και επιπρόσθετα ένας τρόπος να μείνεις στο κρεβάτι παραπάνω.

Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους το πρωινό σεξ είναι το καλύτερο:

  1. Αποφεύγεις και το γυμναστήριο

Είναι μια πολύ ωραία, πρωινή άσκηση πριν μπεις στο ντουζ σου. Οι επιστήμονες λένε ότι με μία ώρα σεξ μπορείς να κάψεις περίπου όσες θερμίδες καις με ένα jogging 30 λεπτών.

  1. Είναι ακόμα καλύτερο από τον πρωινό καφέ

Το σεξ το πρωί σε κάνει να κινηθείς, να ιδρώσεις, γενικά σε βάζει σε εγρήγορση. Έτσι ξυπνάς για τα καλά..που λέμε! Πώς να συγκριθεί με τον καφέ;

  1. Επιβεβαιώνει ότι είσαι καλά με τον-την σύντροφό σου

Το σεξ που είναι συνειδητό και δεν είναι για παράδειγμα μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε ξέφρενη νύχτα, δείχνει ότι είσαι καλά με τον άνθρωπό σου και τον/την θες.

  1. Ποιος δεν θέλει να ξεκινήσει την ημέρα του μ’έναν οργασμό;

Πραγματικά σπουδαίο να ξυπνάς και να έχεις πάρει μία τέτοια ικανοποίηση, σε γεμίζει χαρά και ενέργεια.

  1. Σου διώχνει το stress

Σύμφωνα με έρευνα ου Πανεπιστημίου του Cincinnati, το πρωινό σεξ είναι ένας φυσικός τρόπος ν’αποβάλεις το άγχος από πάνω σου, μάλιστα αυτές οι ευεργετικές του ιδιότητες κρατάν για 7  ημέρες. Επίσης αυξάνει την ποσότητα του IgA, μία ουσία που βοηθάει τον οργανισμό μας ενάντια στις μολύνσεις.