Πόσο kinky είναι το κάθε ζώδιο στο σεξ;

Πόσο kinky είναι τελικά κάθε ζώδιο στο σεξ; Στον ένα αρέσει του μιλάνε βρώμικα, η άλλη έχει αδυναμία στο spanking, μια τρίτη στη φυσική μυρωδιά που αποπνέει ο ιδρώτας του ‘Αλλου κι ο τέταρτος φετίχ με τα γυναικεία άκρα. 

σεξ

Μήπως, λέω μήπως, έναν ρόλο παίζει και η ζωδιακή σου ταυτότητα;

Κριός

Αδυναμία στα σαδιστικά παιχνίδια εντοπίζεται στην κρεβατοκάμαρα του Κριού, που διψά για εξουσία κι επιβολή. Το κλασικό βιβλίο Αστρολογίας “Sexual Astrology” στο λήμμα του ζωδίου σου αναφέρει λέξεις όπως “σκοινί”, “ψηλά τακούνια” και ένα “horsey” που όπως θες το αποδίδεις.

Ταύρος

Οι Ταυροι αγαπούν τη φυσική, αφτιασίδωτη μυρωδιά του συντρόφου τους γιατί είναι πολύ σεξουαλικά πλάσματα και πιάνουν τη φερομόνη από χιλιόμετρο. Βρώμικο σεξ, σχεδόν κυριολεκτικά.

Δίδυμος

Μεγάλη η αδυναμία σου στα sex toys, πονηρή διδυμίνα, μαζί και στα mindgames. Όπου δεις sex gadget, στέκεσαι και χαζεύεις, παρατήρησέ το. Γνήσιοι multitaskers οι Δίδυμοι, δεν τους αγχώνουν καθόλου τα μαραφέτια στο σεξ.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος στο ζώδιο και έχεις πρόστυχες καταβολές στο σεξ, τότε μάλλον δεν οφείλεται στο ζώδιό σου αλλά κάπου αλλού κι αυτό γιατί το άστρο αυτό δεν τρελαίνεται για τρέλες. Άντε κανένα role play σε εντελώς basic επίπεδο, τύπου νοσοκόμα- ασθενής, και χωρίς στολή.

Λέων

Τα Λιονταράκια προτιμούν ταίρια πιο υποτακτικά στο σεξ για να ασκούν εξουσία. Ηγέτες τους σε όλα και μερακλήδες, οργανώνουν σκηνικά κι ατμόσφαιρες, τραβάνε βίντεο και φωτογραφίες, σε κάνουν και κοκκινίζεις από ντροπή.

Παρθένος

Καθόλου όνομα και πράγμα. Από τα πιο διαστροφικά ζώδια, απολαμβάνουν το σεξ μ’ έναν μεταφυσικό τρόπο. Επίσης είναι πολύ της λεπτομέρειας. Μην στραβοδέσεις με σκοινί έναν Παρθένο, θα σου κάνει παρατήρηση.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να μην αντέχει την πολύ αγριάδα στο σεξ, αλλά τους κερδίζει σχεδόν όλους σε διάρκεια. Έχει φετίχ με το προκαταρκτικό αλισβερίσι κι έχει την τάση να δίνει πιο πολύ απ’ όσο παίρνει.

Σκορπιός

Δεν ξεμπλέκεις εύκολα. Οι Σκορπίνες και οι Σκορπιοί είναι υψηλής ερωτικής τάσης όντα και στο μυαλό τους τριγυρνάνε φαντασιώσεις με βίαιο περιεχόμενο. Το kinky πάει σύννεφο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι κτητικοί με το ταίρι τους και υπερβολικά αντιδραστικοί στην πίεση κι αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη ανωμαλία αυτού του ζωδίου. Επίσης τρελαίνονται στην ιδέα ότι κάποιοι ή κάποιες παίζουν ξύλο για χάρη τους. Ίντριγκα δως τους και πάρ’ τους την ψυχή.

Αιγόκερως

Απολαμβάνουν την κυριαρχία και τον έλεγχο, δίνουν μεγάλη σημασία όχι μόνο στο πώς αλλά και στο πόσο (μία ίσον καμία, στο σεξ με Αιγόκερω θα ιδρώσεις διαολεμένα). Πραγματικά φρικιά με το σεξ.

Υδροχόος

Πειραματικός ερωτισμός είναι μία συνώνυμη έκφραση για τους υδροχόους. Μεγάλοι τεχνίτες του σεξ, φιλοπερίεργοι, σαν επιστήμονες μέσα σ’ εργαστήριο. Σκέτα πειραματόζωα οι παρτενέρ τους. Επίσης θεωρούν πως το σεξ θεραπεύει από πονοκέφαλο μέχρι μαλάγρα.

Ιχθύς

Το μεγαλύτερο φετίχ του “ψαριού” στο σεξ κρεβάτι είναι ο ύπνος. Αν αυτός ο (άγραφος) κανόνας δεν σε εκφράζει, τότε μάλλον ανήκεις στον άλλο, εκείνον που υποστηρίζει πως οι ιχθείς στο σεξ λειτουργούν σαν μάρτυρες ιεραπόστολοι που θέλουν μόνο να δίνουν και όχι να παίρνουν, λες και πληρώνουν για το προπατορικό αμάρτημα.

Περισσότερα ΕΔΩ.