Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει με το «Colossal»

Στον ανεξάρτητο κινηματογράφο επιστρέφει η Αν Χάθαγουεϊ για να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο παράξενα φιλμ της χρονιάς, το Colossal, το οποίο η ίδια αρνείται να κατηγοριοποιήσει.

colossal

«Πιστεύω ότι είναι όλα τα είδη και κανένα», δήλωσε εκφράζοντας παρόμοια άποψη με το πώς βλέπει τον ρόλο της στην ταινία. «Αυτό που μου αρέσει με την Γκλόρια είναι ότι είναι σε μια αναστάτωση, είναι ανθρώπινη, χαμένη, χαριτωμένη και γλυκιά, συμπονετική και ανόητη, απλά πραγματικά αληθινή και το εκφράζει», τόνισε σύμφωνα με το reuters.

Στο «Colossal», η Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί ως Γκλόρια, της οποίας η ζωή βγαίνει εκτός ελέγχου εξαιτίας του γεγονότος ότι πίνει υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα να χάσει τον μνηστήρα της, τον οποίο υποδύεται ο Νταν Στίβενς. Η Γκλόρια χάνει και τη δουλειά της και αποφασίζει να αφήσει τη ζωή στη Νέα Υόρκη για να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Εκεί, επανασυνδέεται με έναν παλιό της φίλο, τον ‘Οσκαρ, τον οποίο υποδύεται ο Τζέισον Σουντέικις. Ωστόσο, η Γκλόρια μαθαίνει στις ειδήσεις ότι ένα τέρας ξεκινά από τη Σεούλ μια επίθεση προκειμένου να πλήξει το Τόκιο. Αρχίζει λοιπόν να πιστεύει ότι το πνεύμα της συνδέεται με το γεγονός αυτό που μοιάζει ωστόσο τόσο μακρινό και ότι η ζωή του τέρατος συνδέεται κατά παράξενο τρόπο με τη δική της. Προκειμένου να εμποδίσει την καταστροφή της γιαπωνέζικης πρωτεύουσας, πρέπει να βρει για ποιους λόγους συνδέεται με το τέρας…

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Ισπανού Νάτσο Βιγκαλόντο, συγγραφέα και ηθοποιού επίσης, ήταν φαβορί στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Τορόντο, του Σάντανς στην Γιούτα και του Σαν Σεμπαστιάν. Η προβολή της στις ΗΠΑ θα αρχίσει από αύριο, 7 Απριλίου, σε επιλεγμένες αίθουσες.

Περισσότερα ΕΔΩ.