Το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα απόψε

Την επιτυχημένη συνταγή του «Your Face Sounds Familiar ρίχνει απόψε ο ΑΝΤ1 απέναντι από το Survivor. Το σόου κάνει απόψε πρεμιέρα για 4η σεζόν στις 20:00, μία ώρα νωρίτερα από την ώρα προβολής του ριάλιτι.

yfsf

Την περσινή σεζόν το Your Face Sounds Familiar παρακολούθησαν κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, περισσότεροι από 3.435.000 τηλεθεατές. Οι κριτές που θα αξιολογήσουν φέτος τους 10 συμμετέχοντες είναι οι Σταμάτης Φασουλής, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νίκος Μουτσινάς και Έλλη Κοκκίνου. Η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι και αυτή τη σεζόν η οικοδέσποινα του σόου.

Στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar είναι ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άρης Μακρής, τραγουδιστής (πρώην μέλος των Boys and Noise), ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM») ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Περισσότερα ΕΔΩ.