Τ’ αντρικό: ένα από τα hot trends

Το men’s shirt αποτελεί αιώνια πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές και βρίσκεται πάντα στις συλλογές τους, ανεξαρτήτου σεζόν, με διάφορες παραλλαγές.

Έτσι λοιπόν το ανδρικό πουκάμισο αποτελεί και φέτος ένα από τα πιο δυνατά trends. Αρκετοί designers, στα catwalks τους, για τη σεζόν Spring/Summer 2017, μας παρουσίασαν την τάση του men’s shirt, σε διάφορα σχέδια, από το απλό, κλασικό, λευκό πουκάμισο, ή και με ρίγες, μέχρι αέρινο μακρύ, πουκάμισο με πολύ μακριά μανίκια και shirt dresses.

Είναι μία σταθερή αξία και επιλογή για την γκαρνταρόμπα μας, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με την σεζόν που διανύουμε και τις τάσεις που επικρατούν.

fashion1

fashion2fashion3

Balenciaga S/S17             Balenciaga S/S17                          Lanvin S/S17

fashion4fashion5fashion6

Joseph S/S17                             Burberry S/S17                 Burberry S/S17

fashion7fashion8fashion9

 Miu Miu S/S17                      Valentino S/S17          Vera Wang S/S17

fashion10fashion11fashion12

 Marni S/S17                                Prada S/S17                      Paul & Joe S/S17

Αφού λοιπόν εμπνεύστηκα από τις προτάσεις των designers και τους πολύ ενδιαφέρον συνδυασμούς που έκαναν με το ανδρικό πουκάμισο, βγήκα στα μαγαζιά, είδα, ψώνισα και σας προτείνω τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φορέσετε την τάση του men’s shirt.

Επενδύστε σε ένα τέτοιο κομμάτι, ή αν το έχετε ήδη στην ντουλάπα σας, με δύο, τρία απλά βήματα θα γίνει το απόλυτο και αγαπημένο στοιχείο του look σας για φέτος.

koni

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.

http://konitr.blogspot.gr/