Bob Festival 2017

Το δημοφιλές Bob Theater Festival ξεκίνησε το 2008 από την ομάδα AbOvo και από τότε, κάθε Μάιο, προσελκύει μεγάλα πλήθη νεανικού κοινού και προσφέρει βήμα πειραματισμού σε νεοσύστατες θεατρικές ομάδες. Φέτος, το Bob κλείνει 10 χρόνια και φιλοξενείται στο Φεστιβάλ Αθηνών. Χάρη σ’ αυτή την αυτοδιαχειριζόμενη πλατφόρμα θα παρουσιαστούν στις αίθουσες Ε και Η της Πειραιώς 260 οι νεανικές παραστάσεις που ξεχώρισαν κατά τη φετινή σεζόν αλλά και ο διαγωνισμός Scratch Night, όπου περισσότερες από 20 ομάδες παρουσιάζουν 15 λεπτά από τις, υπό διαμόρφωση, παραστάσεις τους.

bob3

Γράφοντας και παίζοντας επί τόπου εκ του μηδενός, οι ερμηνευτές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια δοκιμαστική εκδοχή των έργων τους εν εξελίξει, περιμένοντας το κοινό να έρθει και να τις ψηφίσει στην πορεία τους για το μεγάλο βραβείο. Μια νεανική θεατρική γιορτή με συναυλίες, πάρτυ, διαγωνισμούς και, φυσικά, τις καλύτερες νεανικές παραστάσεις της χρονιάς!

*Εφόσον έχετε κάνει ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων παρακαλείσθε να προσέρχεστε στους χώρους των παραστάσεων με το εισιτήριο σας εκτυπωμένο ή διαθέσιμο για ανάγνωση από το προσωπικό του φεστιβάλ στο κινητό σας τηλέφωνο.