SELFMATE + CHEW GRAVEL+ DECKSHADES LIVE

ΧΩΡΟΣ. six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ. 20:30, 14 Μαΐου 
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ. 3€

Selfmate. Όλα ξεκινήσαν με ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις Selfmade και Cellmates. Χαρακτηρίζουν τη μουσική τους alternative – indie rock. Ένα χρόνο και κάτι μετά τη συγκρότηση τους, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις και έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP “Glimpses Of Happiness” ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν live στο six d.o.g.s.

Οι Chew Gravel είναι μία post rock μπάντα με στοιχεία από πολλά διαφορετικά μουσικά είδη όπως stoner και grunge. Σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 στην Αθήνα ενώ μετά από έναν περίπου χρόνο ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με όνομα “Chinook”, που περιέχει πέντε κομμάτια και κυκλοφόρησε ιντερνετικά στις 2 Μαρτίου 2016 αλλά και σε μορφή CD τον Οκτώβριο του 16. Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο EP τους “Reflection” και θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά live στο six d.o.g.s.

Οι Deckshades ιδρύθηκαν τις τελευταίες μέρες του 2009. Είναι ένα trio που παίζει alternative και στηρίζεται στην χρήση κιθάρας, μπάσου, drums, καμιά φορά πιάνου, και της αγγλικής γλώσσας για να γράψει την μουσική του. Στην πορεία τους μέχρι τώρα έχουν έναν σημαντικό αριθμό συναυλιών στην Αθήνα, καθώς και το πρώτο τους album που κυκλοφόρησαν ανεξάρτητα το 2013 με τίτλο “Brain Shaped Monitors”. Αυτήν την περίοδο ηχογραφούν νέο υλικό.