6 πράγματα που δεν ξέρατε για το: “How to get away with murder”

Το How to get away with murder είναι μία δημοφιλής αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά -tv series, με μία δικηγόρο και την ομάδα της που εμπλέκονται σε διάφορες μυστηριώδεις υποθέσεις. Είναι μία δραματική σειρά κατάλληλη για τους λάτρεις του μυστηρίου και του suspense.

howtogetawaywithmurder

6 πράγματα που σίγουρα δεν θα ξέρετε για την σειρά:

1) Το “How to get away with murder”είναι η πρώτη εμφάνιση του Pete Nowalk ως showrunner. Πριν από αυτό, εργάστηκε για έξι χρόνια γράφοντας για την πρακτική άσκηση για το “Grey’s Anatomy”. Ήταν επίσης παραγωγός και συγγραφέας στο Scandal.

peter

2) Όταν έκανε το πρώτο επεισόδιο, ο Nowalk παραδέχεται ότι “δεν γνώριζε το 95% του χαρακτήρα της Annalise. Kατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του ήρθε και η ιδέα ότι o Σαμ ήταν ο ψυχοθεραπτευτής της Αnnalise.

3) Η Viola Davis έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο της καλύτερη ηθοποιού σε δραματική σειρά στα 2015 Emmys για την ερμηνεία της ως Annalize Keating. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που δύο υποψήφιες μαύρες ηθοποιοί ήταν πρώτες στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού (Η Taraji P. Henson προτάθηκε μαζί με την Davis για το ρόλο της ως Cookie Lyon στο Empire).

4) Η Viola Davis παραδέχεται ότι δεν νιώθει απολύτως άνετα όταν γυρίζει σεξουαλικές σκηνές, αλλά πρόσθεσε: «Γιατί πρέπει να είμαι;Θέλω να πω, πόσες φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ μπροστά σε πολλούς ανθρώπους;

5) Την ημέρα που οι συντελεστές ταξίδευαν για να γυρίσουν το πρώτο επειδόδιο, ο θείος του Matt McGorry πέθανε. Τον ειδοποιήσαν στο τρένο και ξέσπασε σε κλάματα. Ο Aja Naomi King, που ταξίδευε μαζί του, είπε ότι “ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος που είδε ποτέ”.

Matt McGorry

6) Ο ρόλος της Karla Souza ως Laurel Castillo, ήταν ο πρώτος βασικός ρόλος της στην Αμερική, καθώς πριν είχε πρωταγωνιστήσει στο Μεξικό. Σε μία συνέντευξή της στο Τoday, είχε μάλιστα δηλώσει πως όταν έμαθε ότι επιλέχθηκε για τον ρόλο της Laurel, συγκινήθηκε.

Karla Souza