Survivor: ο Σάκης Ρουβάς έκανε έκπληξη στους παίκτες!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα! Επεισοδιακή νίκη των μαχητών μετά από αμφισβήτηση της αρχικής νίκης των διασήμων από τον μισθοφόρου και τους υπόλοιπους της ομάδας. Η αμφισβήτηση έγινε διότι στο τελευταίο παιχνίδι, ο Αγγελόπουλος δεν πάτησε σ’ένα προστατευτικό μαξιλάρι που είχε η παραγωγή για λόγους ασφαλείας.

Ο μισθοφόρος το είδε και ζήτησε επανεξέταση του βίντεο. Όντως υπήρχε παράπτωμα και το παιχνίδι επαναλήφθηκε με νικητές αυτή τη φορά τους μαχητές.

Η ατμόσφαιρα υπήρξε φορτισμένη, νεύρα και αψιμαχίες και από τις δύο ομάδες για την τροπή του παιχνιδιού.

Ο Σάκης Ρουβάς ήρθε ως έκπληξη σε μία στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεταμένες. Το κατάλαβε μάλιστα από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς τον υποδέχτηκαν μόνο οι μαχητές και οι διάσημοι ήταν σε άλλο σημείο της παραλίας.

σακης

«Είχαμε ετοιμάσει την έκπληξη και φανταζόμουν ότι θα έρθουν όλα τα παιδιά, βλέποντας έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν στο νησί τους. Φαντάστηκα ότι θα έρθουν όλοι μαζί για να ανακαλύψουν ποιος είναι αυτός, αλλά δεν συνέβη αυτό. Ήρθαν μόνο οι μισοί και κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης πέρασε τα κοινωνικά του μηνύματα και έκανε τους παίκτες με τα τραγούδια του να διασκεδάσουν. Μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν σιγοτραγούδησαν όλοι οι παίκτες κάτι που απάληνε την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε.

Δείτε το βίντεο: