5 τύποι ανθρώπων στα εμπορικά κέντρα καταστημάτων που δεν αντέχεις!

Στα λεγόμενα Mall συσπειρώνονται όλοι εκείνοι οι τύποι ανθρώπων που δεν αντέχεις να διαχειριστείς ειδικά εάν είσαι μετά τη δουλειά ή κατά τη διάρκειά της εάν είσαι πωλητής σε κάποιο κατάστημα.

5 τύποι ανθρώπων στα εμπορικά κέντρα καταστημάτων που δεν αντέχεις!

Αρχικά, να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλώ για τους ανθρώπους που όντως καταλάθος ενεργούν απρόσεκτα. Οι 5 τύποι που σου σπάνε τα νεύρα είναι οι εξής:

  1. Εκείνοι που περπατούν στο mall χωρίς να υπάρχει αύριο, πιο αργά κι από τη χελώνα. Η πλάκα είναι ότι συνήθως βρίσκονται μπροστά σου και έχοντας μάτια και στην πλάτη «μπαίνουν» στην πορεία σου.
  2. Οι λεγόμενοι «συγγνώμη, επειδή βιάζομαι και έχω ένα πράγμα να περάσω στο ταμείο;» … μέγα λάθος. Δεν γνωρίζεις ποτέ ποιος βιάζεται και ποιος απλώς σέβεται την ουρά ακόμη κι αν βιάζεται.
  3. Τα παιδάκια. Ναι. Εννοώ τα παιδάκια που βρίσκονται σε καρότσι και προφανώς κλαίνε γιατί σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να πεινάσουν, να αφοδεύσουν, να τους ενοχλεί το pampers μαζί με τη μουσική που παίζει ταυτόχρονα στο μαγαζί, είναι ένας συνδυασμός χειρότερος κι από τους ήχους των drums στο αυτί σου.
  4. Τα δοκιμαστήρια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Παιδιά, θα πλένεστε και δεν θα αφήνετε τα αέριά σας μέσα εκεί. Ήμαρτον.
  5. Αυτοί που κοιτάζουν μπλούζες, παντελόνια κτλ. ανοίγοντάς τα και μετά δεν τα διπλώνουν ή δεν τα βάζουν στη θέση τους. Σόρρυ, φίλε, η πωλήτρια ή η υπεύθυνη δεν είναι δούλα σου.