Τρίτη , 22 Μάιος 2018 ΏΡΑ: 2:29 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Δημοφιλή / Θέσεις εργασίας στα καταστήματα JYSK

Θέσεις εργασίας στα καταστήματα JYSK

Η JYSK αναζητά πωλητές/τριες μερικής απασχόλησης με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης για το κατάστημά της στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι πωλητές/τριες θα είναι υπεύθυνοι για την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα στους καθορισμένους τομείς ευθύνης τους.

jysk

Οι καθημερινές αρμοδιότητές σας θα είναι να εργάζεστε σε όλους τους τομείς του καταστήματος (πωλήσεις, παραλαβή, αποθήκη, ταμείο) αποκτώντας εκτεταμένη εμπειρία για τη λειτουργία του, να εργάζεστε σύμφωνα με τη νοοτροπία «προτεραιότητα στον πελάτη» και «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», η συνεχής προσωπική σας εξέλιξη, καθώς και η βελτίωση της εικόνας του καταστήματος, ώστε να πετυχαίνετε τους στόχους σύμφωνα με τα πρότυπα που θέτει η JYSK.

Προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων σε πολυεθνικό περιβάλλον θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Η εργασία έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, παρ’ όλα αυτά κατά την περίοδο της εισαγωγής – εκπαίδευσης είναι πιθανό να προκύψουν και ταξίδια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την JYSK στην ιστοσελίδα της www.jysk.gr.

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Προσλήψεις πωλητών στα καταστήματα Attica

Tα πολυκαταστήματα attica αναζητούν για τα πολυκατάστημά τους στην Αθήνα και Θεσσαλονικη: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ...

Θέσεις για πωλητές και διανομείς στα καταστήματα «Γρηγόρης»

Τα καταστήματα “Γρηγόρης” ζητά να προσλάβει Πωλητές και Διανομείς Δείτε πιο συγκεκριμένα τις θέσεις παρακάτω:   ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *