Πέμπτη , 14 Δεκέμβριος 2017 ΏΡΑ: 0:31 BulgarianEnglishFrenchGermanGreekItalianSpanish
Αρχική / Νεολαία / Social Media / Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης!

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης!

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι από χθες εκτός Survivor. Οι μαχητές κέρδισαν στοο παιχνίδι ασυλίας ενώ την ατομική ασυλία την κέρδισε η Βαλαβάνη. Ετσι βρέθηκαν αντιμέτωποι για αποχώρηση ο Ντάνος και ο Χρανιώτης

χρανιωτης_survivor

Τελικά αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, δηλώνοντας τα εξής:

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο».

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Η συμμετοχή που έκανε την Αραβανή να πατήσει το Golden Buzzer

Στο χθεσινό Ελλάδα έχεις ταλέντο είχαμε ως  guest την Αραβανή, την δημοφιλή παρουσιάστρια που φέτος ...

Απάντηση