Equal Society: Τέσσερις (4) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Θεσσαλονίκη)

Τέσσερις (4) υποτροφίες στο σύνολο των ειδικοτήτων που αναφέρονται παρακάτω (επιλογής του υποψηφίου).

υποτροφίες

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος International Hellenic University) με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα, ελκύοντας φοιτητές από το σύνολο της ελληνικής επικράτειας και από το εξωτερικό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα στις εγκαταστάσεις του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όλα τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών έχουν διάρκεια ένα έτος σε μορφή πλήρους φοίτησης (full-time) και δύο έτη σε μορφή μερικής φοίτησης (part time). Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η πολύ καλή γνώση αγγλικών, η οποία πιστοποιείται με την κατοχή τίτλου Proficiency ή κάποιου από τα IELTS, TOEFL, TOEΙC. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και δεν παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι υπότροφοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους με βαθμολογία μεγαλύτερη του 7Ιστοσελίδα:www.ihu.edu.gr

Οι ενδιαφερόμενοι υπότροφοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους με βαθμολογία μεγαλύτερη του 7. Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος αποτελείται από τρεις Σχολές και προσφέρει δυνατότητα υποτροφίας στα ακόλουθα προγράμματα: