4 τύποι ανδρών που αποφεύγουν οι γυναίκες σήμερα!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν έχετε και την τρελή επιτυχία με τις γυναίκες;

4 τύποι ανδρών που αποφεύγουν οι γυναίκες σήμερα!

Οι γυναίκες είναι αλήθεια ότι δεν έλκονται μόνο από την εξωτερική ομορφιά ενός άνδρα και κοιτάνε διαφορετικά πράγματα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απωθούνται και από συγκεκριμένα άσχημα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που μπορεί να έχουν. Μάθε, λοιπόν, ότι δεν αντέχουν τους:

  1. Τσιγκούνηδες
    Δεν λέμε όλη την ώρα να της αγοράζεις δώρα ή λουλούδια, αλλά, τουλάχιστον, στα πρώτα σας ραντεβού μην αναφέρεις ποτέ τη λέξη χρήματα ή μην πεις ποτέ “τα πληρώνουμε μισά – μισά”. Το ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά για να βγεις μαζί της θα πρέπει αναγκαστικά να την κερνάς και μάλιστα χωρίς να το κάνεις καθόλου θέμα και χωρίς να σε πονάει και ούτε κατ΄ελάχιστον.
  2. Πέφτουλες
    Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βγεις με την σύντροφό σου και να αρχίσεις να γυρνάς το κεφάλι σου σαν περισκόπιο κάθε φορά που βλέπεις μια εντυπωσιακή γυναίκα. Όταν θα είσαι με τους φίλους σου κοίτα όσο θες, αλλά, όχι με την κοπέλα σου παρούσα.
  3. Αλαζόνες
    Αυτός ο τύπος ανθρώπου δεν είναι αρεστός από κανέναν, πόσο μάλλον από τις γυναίκες. Αν όλη την ώρα μιλάς για τον εαυτό σου, για τα τέλεια project που ετοιμάζεις στην δουλειά, για το πόσο ευτυχισμένος και ιδανικός σύντροφος για την κάθε γυναίκα είσαι, δεν πρόκειται να έχεις ποτέ καμία σύντροφο.
  4. Προβλέψιμους
    Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να εχει έναν άντρα που ακολουθεί στη σχέση μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Αν δεν της κάνετε εκπλήξεις, αν δεν της ετοιμάζετε πράγματα που ούτε καν είχε φανταστεί, αν δεν της εξιτάρετε την φαντασία, τότε έχετε το παιχνίδι χαμένο από χέρι. Το να ξέρει ακριβώς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας, δεν κρύβει κανένα μυστήριο. Και το μυστήριο σε μια σχέση πρέπει σίγουρα να υπάρχει.

Πηγή: manslife.gr