Survivor: Το ταξίδι του Μάριου και του Ντάνου στην Κούβα και η αποχώρηση του μισθοφόρου

Πολύ καλό το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αφού μας έδειξαν κάποια τελευταία πλάνα από τις τελευταίες στιγμές των παικτών στην Καραϊβική, μετά είδαμε το ταξίδι του Ντάνου και του Μάριου στην Κούβα.

ντάνος_κούβα

Βόλτες, καλό φαγητό, φωτογραφίες, ποτό, πραγματικά πέρασαν μοναδικές στιγμές στο νησί. Περιπλανήθηκαν στην πόλη της Αβάνας και θαύμασαν τα αξιοθέατα. Δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους αλλά και τα πειράγματα σε κορίτσια που συνάντησαν στη διαδρομή τους.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια του χθεσινού επεισοδίου, είχαμε live μετάδοση από Αθήνα πλέον, με τον Σάκη Τανιμανίδη να συνομιλεί με τους δύο παίκτες, με τον Αναγωστόπουλο και τον Βασάλο. Οι παίκτες θυμήθηκαν στιγμές από το παιχνίδι, πόσο ωραία πέρασαν και πόσο σημαντικές είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν. Και στους δύο έλειψαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και χάρηκαν που γύρισαν στην πατρίδα.

Εξελίχθηκε ψηφοφορία του κοινού για το ποιος θα παραμείνει και τελικά ο Σάκης μας ανακοίνωσε ότι στον ημιτελικό θα συνεχίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/M9DBkylsuUg