Ανδρικά sneakers & Καλοκαίρι 2017: Ποια ανδρικά sneakers είναι στη μόδα;

Όλοι θέλουν να είναι στην κορυφή όσον αφορά το look τους και αυτό το καλοκαίρι! Ποια ανδρικά sneakers όμως είναι στη μόδα το καλοκαίρι του 2017; Εσύ ποια ανδρικά sneakers θα επιλέξεις για το πιο ξεχωριστό street look που θα κάνει τη διαφορά;

sneakers

Ανδρικά Sneakers adidas Originals Stan Smith

Πιο αντιπροσωπευτικό παπούτσι για το καλοκαίρι σου δεν υπάρχει ούτε και θα υπάρξει ποτέ! Τα adidas Originals Stan Smith είναι σίγουρα η Νο. 1 επιλογή όσων αγαπούν το κλασικό και διαχρονικό στυλ με μια μοναδικά μοντέρνα πινελιά! Το καλοκαίρι του 2017 μας φέρνει τα αγαπημένα μας adidas Originals Stan Smith με νέα χρώματα και υφές για να πας το iconic στυλ του ένα ακόμη βήμα παραπέρα! Επέλεξε suede, τρυπητό και κλασικό λευκό δέρμα που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου!

Ανδρικά Sneakers adidas Originals Stan Smith Πιο αντιπροσωπευτικό παπούτσι για το καλοκαίρι σου δεν υπάρχει ούτε και θα υπάρξει ποτέ! Τα adidas Originals Stan Smith είναι σίγουρα η Νο. 1 επιλογή όσων αγαπούν το κλασικό και διαχρονικό στυλ με μια μοναδικά μοντέρνα πινελιά! Το καλοκαίρι του 2017 μας φέρνει τα αγαπημένα μας adidas Originals Stan Smith με νέα χρώματα και υφές για να πας το iconic στυλ του ένα ακόμη βήμα παραπέρα! Επέλεξε suede, τρυπητό και κλασικό λευκό δέρμα που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου!

sneakers2

Ανδρικά Sneakers adidas Originals Superstar

Πάντα διαχρονικά, τα adidas Originals Superstar είναι τα ανδρικά sneakers που καθιέρωσαν τον όρο «street» στο μυαλό όλων! Οι νέες παραλλαγές του με Boost® σόλα και η αναβίωση του κλασικού 80’s, ήρθαν για να κάνουν το στυλ σου να ξεχωρίσει! Κορυφαία άνεση σε χρώματα που λατρέψαμε, αλλά και η παραλλαγή Slip On, φέρνουν την αλλαγή σε όσα είχαμε συνηθίσει έως τώρα! Πες αντίο στα κορδόνια και απόλαυσε τα adidas Originals Superstar σου όπως ποτέ άλλοτε!

Ανδρικά Sneakers adidas Originals Superstar Πάντα διαχρονικά, τα adidas Originals Superstar είναι τα ανδρικά sneakers που καθιέρωσαν τον όρο «street» στο μυαλό όλων! Οι νέες παραλλαγές του με Boost® σόλα και η αναβίωση του κλασικού 80’s, ήρθαν για να κάνουν το στυλ σου να ξεχωρίσει! Κορυφαία άνεση σε χρώματα που λατρέψαμε, αλλά και η παραλλαγή Slip On, φέρνουν την αλλαγή σε όσα είχαμε συνηθίσει έως τώρα! Πες αντίο στα κορδόνια και απόλαυσε τα adidas Originals Superstar σου όπως ποτέ άλλοτε!

superstar

Περισσότερα εδώ.