Η 7η σαιζόν του American Horror Story έρχεται!

Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τότε που αποκαλύφθηκε το τρέιλερ του νέου κύκλου της δημοφιλούς σειράς τρόμου American Horror Story που, απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, πρόκειται να προκαλέσει έκρηξη εντυπώσεων σε μερικούς, να ενοχλήσει άλλους και σίγουρα να κατατρομάξει τους πάντες! Η 7η σαιζόν θα έχει τον τίτλο Cult όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς Ryan Murphy και Brad Falchuk και πρόκειται να διαρκέσει 11 επεισόδια που θα αρχίσουν να προβάλλονται στην αμερικάνικη τηλεόραση από τις 5 Σεπτεμβρίου.

American Horror Story _Fotor

Το τρέιλερ μας αποκαλύπτει μόνο λίγες πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο επόμενο κύκλο αφήνοντας τη φαντασία μας να οργιάσει μέχρι την ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν δεκάδες, παρανοϊκοί και φρικιαστικοί κλόουν! Καλά ακούσατε! Κλόουν θα μονοπωλήσουν απ’ ότι φαίνεται τη νέα σαιζόν και δεν πρόκειται να μας αφήσουν να κοιμηθούμε ήσυχοι τα βράδια! Οι φανατικοί θεατές θα θυμούνται πολύ καλά ότι γνωρίσαμε έναν από αυτούς -ίσως τον πιο αδίστακτο- και στη σαιζόν 4, Freak Show, και πιθανώς στα νέα επεισόδια να συναντήσουμε και πάλι ήρωες και καταστάσεις από το φρικιαστικό τσίρκο του 4ου κύκλου χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη γνωστό το πώς συνδέονται με την κύρια πλοκή.

Σύμφωνα με τις φειδωλές πληροφορίες που οι δημιουργοί της σειράς έχουν αφήσει ως τώρα να διαρρεύσουν, η 7η συνέχεια του AHS θα περιστραφεί γύρω από τις πρόσφατες εκλογές της αμερικανικής προεδρίας. Πιο συγκεκριμένα, τα 10 πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου θα εστιάσουν στη βραδιά των εκλογών και σε ένα τρομερό γεγονός που συνταράσσει τις ζωές των ηρώων. Φυσικά δεν πρόκειται να λείψει και το ρομάντζο, καθώς οι σταθεροί επί χρόνια πρωταγωνιστές της σειράς Sarah Paulson και Evan Peters θα υποδυθούν τους Ally και Kai, ένα ζευγάρι που θα παίξει το βασικότερο ρόλο στα γεγονότα.

https://www.youtube.com/watch?v=6v0ISjTugh4

“Do you ever feel alone? Does it seem like no one really understands you?” ακούγεται μία creepy φωνή στο τρέιλερ που μας παρακινεί να συμπράξουμε με τη στρατιά των κλόουν και να εμπιστευθούμε σε αυτούς την ελευθερία μας. Εξίσου διφορούμενη και η κατακίτρινη αφίσα που παραπέμπει σε… κηρήθρες με μέλι. Τι μας περιμένει λοιπόν στην 7η σαιζόν του American Horror Story; Πολιτική!; Κλόουν!; Μέλισσες!; Δεν έχουμε παρά να το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα!

——-

Χρύσα Γούτα