Ο Steve Harley με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας στο Ηρώδειο

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 80 κλασικοί μουσικοί, καταξιωμένοι τραγουδιστές και ηλεκτρικά όργανα, θα προσφέρουν μια μοναδική βραδιά κάτω από την Ακρόπολη.

steve-harley

Μια από τις μεγαλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, παρουσιάζει στο Ηρώδειο τη συναυλία με την οποία η ροκ μουσική μπόρεσε να εισχωρήσει και να ακουστεί σε όλες τις μεγάλες όπερες της Ευρώπης. Κλασικό ροκ, βιολιά και κοντραμπάσα, κλαρινέτα, τρομπόνια και φλάουτα, σμίγουν με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, και συνθεσάιζερ για να αποδώσουν διάσημα τραγούδια των μεγαλύτερων ροκ συγκροτημάτων.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Rolling Stones, Led Zeppelin, Queen, AC/DC, Deep Purple, Scorpions και Police, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο σπουδαίος τραγουδιστής των Cockney Rebel, Steve Harley, για να τραγουδήσει τα αγαπημένα “Sebastian” και “Hideaway”, αλλά και ροκ τραγούδια που εκείνος αγαπάει, όπως το “Paint it Black” των Rolling Stones και το “Stairway to Heaven” των Led Zeppelin.

Περισσότερα εδώ