MARAVEYAS ILEGAL live

Ο Κωστής Μαραβέγιας για μία μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη!

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

maravegias

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) μετά από τις τρείς sold out βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και την πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. ΤoΣάββατο 3 Οκτώβρίου 2015 στο Fix Factory of Sound, αναμένεται να επαναληφθεί η μαγική βραδιά της 14ης Φεβρουαρίου 2015, όπου σε μία ασφυκτικά γεμάτη συναυλία, ο Κωστής Μαραβέγιας μοιράστηκε τα όνειρα, τους φόβους αλλά και όλα όσα αγαπά με ένα θερμότατο κοινό. 

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί όλους σε ένα ακόμα μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να στήνει με σίγουρη επιτυχία. Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του μάς παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες μια πολύ ανεβαστική διάθεση αλλά και μια γλυκιά θλίψη, καθώς θα είναι η τελευταία συναυλία, μίας μεγάλης καλοκαιρινής σεζόν και το ξεκίνημα ενός χειμώνα, όπου ο Κωστής Μαραβέγιας θα κάνει ένα μικρό διάλλειμα από τις ζωντανές εμφανίσεις.

 Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της “Λόλας” και πολλά από όσα είπε στις τρεις ξεχωριστές βραδιές στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Jim Σταρίδας (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Κωσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο).

Fix Factory Of Sound

(26ηςΟκτωβρίου 15, τηλ.2310 500670)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Ώρα έναρξης: 22.30