Fairytale

Fairytale

Tea Room · Dive Bar · Dessert Place

Σε ένα στενάκι της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται ένα μαγαζί βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών. Το Fairytale. Είναι εμφανής η επιρροή από το πρωτοποριακό (για τα ελληνικά δεδομένα) θεματικό ζαχαροπλαστείο / καφετέρια, Cap Cap. Παρόλ’ αυτά, έχει καταφέρει να διατηρήσει την προσωπικότητά του και να προσελκύει πλήθος κόσμου, ο οποίος περιμένει για να βρει μια θέση.

fairytale3

Το κατάστημα παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να καθίσει είτε στον εσωτερικό του χώρο είτε στη ζεστή αυλή, η οποία είναι αφιερωμένη στους φίλους του “έξω”. Ο διάκοσμος του Fairytale, είναι επηρεασμένος κυρίως από την “Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” και εμπλουτίζεται ανάλογα με τη θεματική της εποχής.

fairytale1

Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία γλυκών με ευφάνταστα ονόματα, τσάγια με πληθώρα βοτάνων, καφέδες και ειδικά διαμορφωμένα μενού τα οποία σχετίζονται με τη θεματική του μαγαζιού.

fairytale2

Κατά την επίσκεψή μου κυριαρχούσε η θεματική “¨Tim Burton” και ένα από τα γλυκά είχε την παρακάτω εμφάνιση:

fairytale4

Συνοπτικά, το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό, το σέρβις αρκετά γρήγορο, ο χώρος εντυπωσιακός και τα προϊόντα πλούσια και χορταστικά. Αξίζει μια επίσκεψη, ειδικά από τους φαν των παραμυθιών!

fb page: Fairytale