Beauty Tips- Πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν

Κόκκινα Χείλη
Beauty Tips- Πως θα φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν κυριαρχεί στα φετινά beauty looks σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις. Είναι απόλυτα θηλυκό και πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες , αρκεί να βρουν τη σωστή απόχρωση. Είναι η απόλυτη πρόταση μακιγιάζ για τις γιορτές αλλά και για κάθε μέρα.

xeili1

Beauty tips!

-> Ενυδάτωσε τα χείλια σου! Ξεκινάμε από την σωστή ενυδάτωση καθώς τα χείλια μας είναι η βάση. Χρησιμοποίησε ένα lip balm πρωί-βράδυ και θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.
-> Πρόσεξε την εφαρμογή! Το κόκκινο κραγιόν είναι πολύ έντονο γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να το απλώσεις με ένα πινέλο ώστε να ελέγξεις την ποσότητα του χρώματος.
-> Μην υπερβάλεις στο μακιγιάζ! Αν φορέσεις κόκκινο κραγιόν επέλεξε γήινες σκιές και μάσκαρα για τα μάτια. Το κόκκινο τονίζει το χρώμα της επιδερμίδας μας και έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω προσπάθεια με άλλα προϊόντα ομορφιάς.
-> Βρες το σωστό περίγραμμα! Το περίγραμμα που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν ώστε να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αν θέλεις να μειώσεις λίγο την ένταση , επέλεξε ένα μολύβι χειλιών σε ανοιχτό καφέ χρώμα και πέρασε από πάνω το κόκκινο κραγιόν.

Πάρε ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και τόλμησε!

xeili3xeili4

xeili5xeili6

xeili8xeili9