Η εβδομαδιαία χιουμοριστική πρόβλεψη για τα ζώδια

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων για να συμβαδίσουμε με το κλίμα των ημερών αλλά και να γελάσουμε!

Αλήθεια δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που διαβάζει φανατικά τις αστρολογικές προβλέψεις και ακολουθεί τα πάντα πιστά. Βασικά δεν πιστεύω. Αλλά πάντα μου άρεσε να προσεγγίζω το θέμα με χιούμορ, χωρίς φυσικά να κατακρίνω όσους τα πιστεύουν.
Ας αρχίσουμε!

Εβδομάδα 21/12-27/12

Κριός

κριοος

 

Λοιπόν σαν αισιόδοξος Κριός που είσαι αυτή η εβδομάδα θα σου φέρει όμορφες στιγμές, οπότε φόρτισε τις μπαταρίες σου και απόλαυσε τες. Μην ενθουσιάζεσαι όμως, επειδή την Δευτέρα δεν την βλέπω και πολύ καλά με τον Ερμή να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου (ούτε εγώ κατάλαβα τι είπα!). Αλλά όπως και να έχει, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού θα σε ταρακουνήσει λίγο και θα δεις επιτέλους μπροστά σου. Ευνοϊκές μέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή για να ερωτοτροπήσεις, τίποτα δεν θα στη χαλάσει και όλα μέλι γάλα με το πρόσωπο!
Christmas spirit: Προσποίησε πως σου αρέσουν τα δώρα που σου πήραν. Τς τς ντροπή!

Ταύρος

ταυρος

Η υπομονή είναι το δυνατό σου στοιχείο, και θα το χρειαστείς και αυτή τη βδομάδα. Με Σελήνη στο Κριό φίλε Κρυέ μου, θα εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο. Αλλά , είπαμε υπομονή. Βρες μια ήσυχη γωνιά να κλαψουρίσεις και θα σου περάσει η ένταση. Από την άλλη, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ένα έντονο φλερτ θα ξεπροβάλει. Αλλά μην το διακινδυνεύσεις, το νου σου!
Christmas spirit: Ψεύτικα χαμογελάκια στα άτομα που δεν σου πήραν δωράκι. Και αναρωτιέμαι αν εσύ τους πήρες δωράκι!

Δίδυμοι

διδυυμος

Α το αγαπημένο μου ζώδιο! Χωρίς παρεξήγηση αλλά είστε λίγο ό, τι να’ ναι! Και με τον Άρη ενεργό στο ζώδιο σου, ήρθε καιρός να δράσεις συλλογικά για να πετύχεις μεγάλους στόχους. Αλλά όπως είστε παρορμητικοί, προσέξτε να μην ‘πληρώσετε’ εσείς τα σπασμένα και δημιουργηθούν έντονες διαφωνίες. Πάμε στα ερωτικά σας (γελάω). Από τη μία ένα ερωτικό παιχνίδι στον ορίζοντα θα σας δώσει ζωή, από την άλλη όσοι δεν έχετε όρεξη θα ενοχληθείτε από κάποιον που σας θέλει. Ήσυχα δηλαδή τα πράγματα.
Christmas spirit: Όλοι σου στέλνουν τη λίστα με τα πανάκριβα δώρα που θέλουν να τους πάρεις. Βρε λες να σου στείλω email?
Καρκίνος

σκοορπιος

Τόσο περιποιητικοί που είστε με τον Άρη ενεργό και σε εσάς να δώσετε προσοχή σε ό, τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας. Έχεις και τη Σελήνη στον Κριό, οπότε σε βλέπω να γίνονται τα νευράκια σου τσαταλάκια! Η υπερευαισθησία σου φαίνεται έντονα στα ερωτικά σου, επειδή όλα τα παρεξηγείς βρε παιδάκι μου, ακόμα και τα αστεία. Κανένας όμως δεν έχει πρόθεση να σε πληγώσει και ευτυχώς όλες οι παρεξηγήσεις θα λυθούν αναίμακτα.
Christmas spirit: Βοηθάς στο στρώσιμο του εορταστικού τραπεζιού. Δουλικό σε κατέντησαν!

Λέων

λεεων

Ο φιλόδοξος λέων θα ρίξει όλο του το βάρος στα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Επικρατεί και μια αταξία στη ζωή σου, αλλά από την Τρίτη όμως θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε μια σειρά. Και φυσικά σε αυτό θα σε βοηθήσει και η είσοδος του Ήλιου στον 6ο ηλιακό οίκο (τι είπα ε?). Από την Πέμπτη και μετά έχει μαζί του κανένα πυροσβεστήρα, επειδή η ερωτική σου ζωή θα πάρει φωτιά, και όσα λες τελικά θα πιάσουν τόπο. Το Σάββατο, ίσως υπάρχουν και κάποιες επιστροφές, αλλά όχι καταστροφές (όπως λέει κ το λαϊκό άσμα!).

Christmas spirit: Παρακολουθείς (στενά) τις αντιδράσεις αυτών που έδωσες δώρο. Παιδία προσοχή! Ο Big Brother δώρων επέστρεψε!

Παρθένος

παρθενοος

Η γκρίνια σας θα φτάσει το αποκορύφωμα αυτή τη βδομάδα, λόγω του Ερμή που θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, που δεν θα σας πάει στα ουράνια, αλλά σε καταστάσεις που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Την Τρίτη όμως θα χαλαρώσεις αρκετά και η επιτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα (αρκεί να ανοίξεις ε!). Και κορύφωση είναι η Παρασκευή που θα σε κάνει χρυσό ολυμπιονίκη τόσο σε αισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Christmas spirit: Βασανίζεις τα ενοχλητικά μέλη της οικογενείας σου. Μάλλον όλα!

Ζυγός

ζυγοος

Σαν γνήσια ζυγαριά όλα τα ζυγίζεις πριν πάρεις μια απόφαση. Αλλά δεν έχεις τον έλεγχο και στα ερωτικά σου κάτι θα αλλάξει παρά τη θέληση σου. Και τα κέφια συνεχίζονται, αφού θα φροντίσεις συγγενικά πρόσωπα (μήπως θα αλλάξεις καμιά πάνα?). Αλλά, με τον Δία μέσα από 12ο ηλιακό οίκο από την Αφροδίτη και τον Ερμή (μα τι είπαα πάλι!) ουσιαστικά σου λένε πώς είναι όλα καλά (μαζί με τον Σάκη να στο τραγουδάει), οπότε χαλάρωσε και το φλερτ και η καλοπέραση θα κυριαρχήσουν.

Christmas spirit: Όπου πηγαίνεις, φέρνεις και τον σύντροφο σου μαζί. Καπάκι και τέντζερης είστε, να μην πω το άλλο!

Σκορπιός

καρκιινος

Όρεξη και ενέργεια έχεις, χρήματα δεν έχεις και πρόσεχε την προσγείωση. Όμως ο Ερμής σε συνοδό με τον κυβερνήτη σου τον Πλούτωνα, στην αρχή της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει πολύ να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα και εν τέλει να πετύχεις αυτό που θέλεις. Πέμπτη και Παρασκευή, είναι καλές μέρες για να πετύχεις τους στόχους σου, και έχτρα μπλινκ μπλινκ θα σε ‘ψιλομπαλώσουν’ οικονομικά για να περάσεις υπέροχα στον ερωτικό τομέα.

Christmas spirit: Δεν θέλεις και πολύ για να νευριάσεις και να μαλώσεις με όλους, αλλά το μπαλώνεις με πειράγματα. Ποιος σε είδε και δεν σε φοβήθηκε!

Τοξότης

τοξοοτης

Σε έναν κόσμο γεμάτο σοβαροφάνεια και με την εβδομάδα να ξεκινά με τον Ερμή σε συνοδό με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό (ούτε για μαθηματικά να έγραφα!), εσύ είσαι το τρελοκομείο! Πολλοί σε βλέπουν σαν εξωγήινο ον, αλλά εσύ ξέρεις πιο καλά από όλους, και κυρίως ξέρεις την τσέπη σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης (και γεωμετρία τώρα) με τον κυβερνήτη σου, τον Δία, θα σε βοηθήσει πληγές και να περάσεις μια εξαιρετική εβδομάδα, αφού θα έχεις και τη συμπαράσταση του έτερον ήμισυ (αν δεν έχεις απλά ατύχησες!).
Christmas spirit: Πάντα είσαι ο πρώτος που ανοίγει τα δώρα. Σαν ινδιάνικη τελετουργία!

Αιγόκερος

αιγοκεροος

Υπεύθυνε Αιγόκερε ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα ωραίο ξεκαθάρισμα στα επαγγελματικά σου. Από την Τρίτη, που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σου και μια αισιοδοξία ξεχειλίζει από μέσα σου μπορείς να ατενίζεις με αισιοδοξία και το μέλλον σου. Προσοχή την Παρασκευή και το Σάββατο που θα έχεις την τάση για εξομολογήσεις, αλλά θέλεις να κρατήσεις και μια πιο σοβαρή στάση. Η φιλοδοξίες σου μάλλον δεν σε βοηθούν στον έρωτα, που μπορεί να είναι κάπου τριγύρω σου, αλλά είσαι και στραβάδι!
Christmas spirit: Τα διακοσμείς όλα και μετά υπερηφανεύεσαι/ γκρινιάζεις πως τα έκανες όλα μόνος, αλλά δεν άφησες και κανέναν να σε βοηθήσει. Τι να πω? Έλεος!

Υδροχόος

υδροχοοος

Κάθε Δευτέρα και δύσκολή, μιας και ο Ερμής μέσα από τον 12ο ηλιακό οίκο κάνει συνοδό με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα τραβήξει απότομα το κόκκινο χαλί κάτω από τα πόδια σου. Από την Τρίτη, θα χρειαστεί να ανοίξεις κάτι, καρδιά, πορτοφόλι δεν ξέρω και να φανείς άξιος σε υποχρεώσεις σου. Εσύ σαν έξυπνος υδροχόος θα σκεφτείς και λίγο τον εαυτό σου (αναγκαστικά δηλαδή) προς Πέμπτη και Παρασκευή. Και το Σάββατο, ο Ουρανός σίγουρα θα σε στείλει στα ουράνια.
Christmas spirit: Ζητάς να γίνεις ο Άγιος Βασίλης. Όλοι έχουμε τα βίτσια μας!

Ιχθείς

ιχθειις

Δεν ξεκινά καλά η εβδομάδα με οικογενειακές εντάσεις. Όμως στη συνέχεια η ψυχολογία σου θα είναι κάτι σαν το τραγούδι – τίκα τακα τικα τακ- και θα νιώθεις σαν να κάνεις έρωτα πρώτη φορά. Αυτό θα συμβεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, που θα σε κατακλύσουν θετικές σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις τον έρωτα ή αν έχεις σχέση να ζήσεις καλύτερα μέσα σε αυτή.
Christmas spirit: Μάλλον θα πιεις λίγο παραπάνω. Να ετοιμάσουμε κάμερες!
.