Tα εβδομαδιαία χιουμοριστικά ζώδια με μία δόση μαντινάδας

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2016! Το νέο έτος έφτασε και είναι καιρός για την υπέροχη χιουμοριστική πρόβλεψη σου.

zodia

Και επειδή κέρδισα και το φλουρί στη βασιλόπιτα και έχω τα κέφια μου θα σας τραγουδήσω και μια μαντινάδα!

-Είστε έτοιμοι??

-Ναι..

– Δεν σας ακούωωω!

(Σαν σε συναυλία! Η πρώτη της χρονιάς!)

Εβδομάδα 04/01-10/01

Κριός 

κριοος

Ποιος σου έκανε ποδαρικό? Όχι η θεία σου πάντως. Αλλά ο Άρης στο Σκορπιό, που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή και θα απολαύσεις μπόλικο σεξ που θα σε αναζωογονήσει. Καιρός ήταν! Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σου επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις αυτή η εβδομάδα και σε επαγγελματικό και σε αισθηματικό τομέα. Θα χρειαστεί να προσέξεις τις συνεργασίες και συναναστροφές σου, διότι μπορεί να την φας την κατραπακιά σου και να δώσεις τέλος εκεί που χρειάζεται. Αισιόδοξε κριέ εκμεταλλεύσου την θετική αυτή αύρα κυρίως την Τετάρτη και Πέμπτη. Καλή εβδομάδα ε?

Μαντινάδα: Ηγέτης ο Κριός, τους φίλους προστατεύει. Μόνο μην τον αμφισβητήσεις.. θα δεις πώς αγριεύει! Γιο!

Ταύρος

ταυρος

Σε εσένα ποιος έκανε ποδαρικό? Η μαμά σου? Όχι καλέ, ο Άρης! Ο Άρης ο σχεσάκιας! Μη χαίρεσαι, δεν είναι για καλό, επειδή θα αρχίσει περίοδος εντάσεων και ίσως αναγκαστικών νέων δρόμων. Πόσα χρόνια είστε μαζί είπαμε? Λέμε βάλε στόχους για το νέο έτος, αλλά εσύ βρε παιδί μου το παράκανες. Όλοι οι στόχοι δεν είναι επιτεύξιμοι. Στον εργασιακό σου χώρο ίσως κάποια πράγματα σε ανησυχήσουν και να μην είναι όπως τα είχες πλάσει στο μυαλουδάκι σου. Σε οικογενειακό επίπεδο μάλλον θα έρθεις προ τετελεσμένων γεγονότων, με μεγαλύτερους ηλικιακά ή ιεραρχικά. Προς το τέλος της βδομάδας το έδαφος είναι εύφορο για επαγγελματικές συζητήσεις ή εξελίξεις μιας υπόθεσης. Αλλά γενικώς.. welcome to reality!

Μαντινάδα: Υπομονή και δύναμη μεγάλη ο Ταύρος έχει. Το πείσμα του όμως άπαιχτο, κανείς δεν το αντέχει! Γιο!

Δίδυμοι

διδυυμος

Σε εσένα δίδυμε δεν ξέρω ποιος σου έκανε ποδαρικό, αλλά τα επαγγελματικά σου θα είναι τα μόνα που θα σκεφτείς αυτό το χρόνο. Όχι πώς ποτέ σκεφτόσουν και κανέναν άνθρωπο, αλλά τώρα ακκόοομα πιο πολύ. Δεν μπορώ να πω, πάντα ήσουν έξυπνος, και μάλλον θα την χρειαστείς την εξυπνάδα σου και την ευστροφία σου για να είσαι σε εγρήγορση, διότι ζήλειες, ίντριγκες και άλλα τα τέτοια ωραία θα σε περικυκλώσουν και δεν θα μπορείς να αντιδράσεις. Ακόμα, υγεία δεν ευχήθηκες αυτές τις μέρες? Έ, πρόσεξε και λίγο την δική σου. Από την Τρίτη μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις κάποιους στη θέση τους και να μιλήσεις σαν λυκειόπαιδο, omfG! Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν τα πας καλά στα οικονομικά σου, αλλά και τα ζητήματα που σχετίζονται με την σκοτεινή και απόκρυφη πλευράς της ερωτικής σου ζωής έχουν την ίδια μοίρα. Από Παρασκευή όμως θα μπορείς να ασχοληθείς και να βρεις λύσεις σε θέματα φορολογικά και ερωτικά (ναι σε αυτά τα σκοτεινά και απόκρυφα ερωτικά σου!!).

Μαντινάδα: Ο Δίδυμος σαν άνεμος τον κόσμο ταξιδεύει. Μα είναι λίγο ανώριμος, τους γύρω του παιδεύει. Γιο!

Καρκίνος

σκοορπιος

Ποδαρικό σου έκανε ο Άρης στον Σκορπιό (ποιος αδερφός σου και χαζομάρες!), και τι ποδαρικό, με τέτοιες ευκαιρίες ώστε να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα. Όμως, την Τρίτη επειδή η Αφροδίτη θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, να σου βγει λίγο ξινό το γλυκό του έρωτα. Οπότε όσο προλαβαίνεις! Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και ήρθε καιρός να μάθεις όσα θέλεις από πρώτο χέρι (όχι ξύλο!). Καρκίνε, έφαγες πολύ τις γιορτές. Το ξέρω, έφαγες πολύ! Αλλά μην κάνεις έντονες δίαιτες που και θα σε εξαντλήσουν αλλά θα εξαντλήσουν και τα νεύρα των γύρω σου. Με τα οικονομικά πώς τα πας? Όχι και τόσο καλά αφού ούτε τηλέφωνα σηκώνεις, επειδή φοβάσαι μην είναι από την τράπεζα! (Ει τραπεζίτη!)

Μαντινάδα: Είν’ ο Καρκίνος τρυφερός κι έχει ευαισθησίες. Για το καλό των γύρω του θα κάνει και θυσίες. Γιο!

Λέων

λεεων

Ποδαρικό και σε εσένα κάνει ο Άρης (γιατί νόμιζες θα κάνει κάποιος άλλος?), που μπαίνει στα οικογενειακά σου και τα κάνει λίγο λίμπα. Και το λάδι στη φωτιά θα το ρίξουν κάποια νέα μέσα στην Τρίτη και θα γίνει ‘το έλα να δεις’ και θα τα δεις όλα. Τετάρτη και Πέμπτη θα έρθεις αντιμέτωπος με σκοτεινά και τρομερά πράγματα σε θέματα εργασίας και σχέσεων, μιας που ο Ήλιος θα πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα (μα τι άλλο να κάνει και αυτός!). Παρασκευή δεν βλέπω κάποια βελτίωση, μπορεί να έρθουν στη φόρα και κάποια οικονομικά σου που θα πρέπει να λύσεις, αλλά να μην μπορείς, λόγω εξωγενών καταστάσεων. Και το Σάββατο πιθανόν να έχεις κάποια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλεις. Hello? Its me!- Adele

Μαντινάδα: Το λιοντάρι βασιλιάς είναι και στο δυάρι. Φίλος πιστός, ευαίσθητος με άποψη και χάρη! Γιο!

Παρθένος

παρθενοος

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις ο Άρης (και όχι η ομάδα) πέρασε και το δικό σου κατώφλι για ποδαρικό, στον τομέα της επικοινωνίας και μάλλον δεν είναι για καλό. Θα συζητηθούν θέματα που σε αφορούν εδώ και καιρό απλά θα υπάρχει μια μικρή εντασούλα μωρέ, κάτι σαν μάχη ένα πράγμα! Ο πόλεμος όμως καλά κρατεί σε οικονομικά και φορολογικά θέματα. Όμως πρόσεξε την Τρίτη, διότι με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκύψουν κάποια μπερδέματα στις σχέσεις σου. Τετάρτη και Πέμπτη ίσως κάποιο μυστικό (ένοχο) σού αποκαλυφθεί και θα πέσεις από τα σύννεφα, αλλά ίσως και να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιο κοντινό σου άτομο. Η ανασκόπηση που έπρεπε να κάνεις στο τέλος του 2015? Ο Δίας προνόησε για αυτό, φυσικά, και από την Παρασκευή αρχίζει μια περίοδος ανασκόπησης και αναθεώρησης κυρίως των προσωπικών σου φιλοδοξιών.

Μαντινάδα: Ασκεί μονίμως κριτική, θα πω για τον Παρθένο. Το πρόγραμμα του πάντοτε οργανωμένο! Γιο!

Ζυγός

ζυγοος

Ο Άρης δεν έχει αφήσει ζώδιο για ζώδιο που να μην του έχει κάνει ποδαρικό, ο ζυγός θα του ξέφευγε? Το 2016 θα είναι ένας χρόνος που θα χρειαστεί να βγάλεις στην επιφάνεια όλη την δημιουργική φύση σου για να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου. Από την άλλη μπορεί να σου ζητήσουν και δανεικά (φιλαράκι μήπως έχεις 1ευρώ;), αλλά να έχεις υπόψη σου πώς η ροή των χρημάτων σου δεν θα είναι προς όφελος σου αυτό το διάστημα. Τετάρτη και Πέμπτη, ημέρες αποκαλύψεων για φίδια κολοβά που έχεις δίπλα σου! Και ίσως αυτά τα φίδια να σου δώσουν και συμβουλές που πιθανών γίνουν αιτία για προβλήματα σε οικογενειακά και αισθηματικά θέματα. Γενικότερα προσοχή στις συμβουλές τρίτων. Η Adele θα πάρει και εσένα τηλέφωνο, και φυσικά αναφερόμαστε σε υποθέσεις από το παρελθόν, αλλά δεν θα απαντήσεις, και θα κλείσει κάθε τέτοια.. υπόθεση.

Μαντινάδα: Κοκέτης είναι ο Ζυγός, δηλώνει δεσμευμένος. Θέλει την πολυτέλεια κι ας ειν’ και χρεωμένος! Γιο!

Σκορπιός

καρκιινος

Ποιος σου έκανε ποδαρικό? Όχι η μαμά σου καλέ, αλλά ο Άρης! Θα σου παρουσιαστούν πολλές και καλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου (εκείνο το γκομενάκι θα γίνει επιτέλους δικό σου!). Σε όλο αυτό όμως δεν θα σε βοηθήσει η διάθεση σου α λα Bruno MarsToday i dont feel like doing anything. Πολύ βαρεμάρα ρε παιδί μου! Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα στην αρχή της εβδομάδας, αλλά από Τετάρτη και Πέμπτη θα ξεπεραστούν. Απλά δείξε λίγη υπομονή και στα οικονομικά σου κάνε πρώτα τους υπολογισμούς σου και μετά πράξε. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Τοξότη τα ερωτικά σου δεν παίρνουν φωτιά, αλλά και δεν σβήνουν εδώ που τα λέμε. Θα αναζητήσεις το άλλο σου μισό (εκείνο το ρώτησες αν θέλει να σε βρει?) και το οικείο σου περιβάλλον θα σου συμπαρασταθεί για να έχεις μια πιο ανάλαφρη διάθεση (προξενιό μου μυρίζει!).


Μαντινάδα: Τις τεχνικές του έρωτα τις έχεις εντρυφήσει. Είναι διδάκτωρ ο Σκορπιός κι εσένα θα μυήσει! Γιο!

Τοξότης

τοξοοτης

Άτιμε τοξότη, είσαι το μοναδικό ζώδιο που ποδαρικό σου έκανε η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, όπου θα ενισχύσει την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα σου στην εργασία (άντε επιτέλους να τελειώσεις εκείνο το project που άρχισες από το Δεκέμβριο). Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς αυτή τη Σελήνη για να δέσεις τον γάιδαρο σου, δηλαδή να δεσμεύσεις το άλλο σου μισό, αλλά και να αναλάβεις ευθύνες αποβάλλοντας τη πίεση και το άγχος των υποχρεώσεων σας. Μη βιαστείς, επειδή ο Ερμής καραδοκεί και σε προειδοποιεί να μην πάρεις ρίσκα στα επαγγελματικά σου. Αλλά καλό είναι να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις ή να αποσυνδεθείς με παλιούς συναδέλφους (ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει!). Το σαββατοκύριακο προβλέπεται πολύ διασκεδαστικά ερωτικά .

Μαντινάδα: Κένταυρος είναι και κρατά το βέλος του ο Τοξότης. Φιλοσοφεί και εξερευνεί σαν να’ ναι ο Δον Κιχώτης! Γιο!

Αιγόκερως

αιγοκεροος

Βρε βρε ο Άρης σου έμελε και εσένα να σου κάνει ποδαρικό όπου με τη νέα χρονιά θα πέσεις στη μάχη της επίτευξης των στόχων σου έχοντας σύμμαχο της κοινωνικότητα σου. Αυτούς που ίσως να μην έχεις σύμμαχους θα είναι το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά δεν βαριέσαι (βαριέσαι δηλαδή!). Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη έντονους προβληματισμούς σε φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, θέματα από το παρελθόν (η Adele χτυπά!) ή ξεχασμένα θέματα. Όλα αυτά θα σε οδηγήσουν σε ωραιότατα ξεσκαρταρίσματα που θα σου κάνουν πολύ καλό. Η Παρασκευή θα ευνοήσει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες ώστε να κάνεις επαφές για θέματα δουλειάς αλλά και προσωπικά.

Μαντινάδα: Ο Αιγόκερως ο σταθερός, σκέφτεται κι αναλύει. Τρέμει την ανασφάλεια που απλά τον.. παραλύει! Γιο!

Υδροχόος

υδροχοοος

Η νέα χρονιά θα σου μπει (σου έχει μπει βασικά!) με πολλούς προβληματισμούς και αγωνίες στον επαγγελματικό τομέα και θα υπάρχουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και σχετικά κοντινό σου περιβάλλον . Από την Τρίτη, ίσως να θελήσεις να δοκιμάσεις ερωτικά κάτι από το φιλικό περιβάλλον, εξάλλου λένε πώς τα καλύτερα γκολ στα φιλικά μπαίνουν, αλλά μάλλον δεν πας για την πρόκριση εδώ. Από Τετάρτη και Πέμπτη οι αλλαγές είναι στο κατώφλι σου, (θέλεις δεν θέλεις, δεν θα σε ρωτήσουν κιόλας!) είτε σε θέματα δουλειάς και συνεργασιών, είτε στο γάμο/σχέση σου. Την Παρασκευή με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερο θα πάρεις λίγο να πάνω σου και θα προσεγγίσεις πιο σοβαρά που σχετίζονται με τον έρωτα, ίσως ένα παιδί αλλά και ό, τι άλλο θέλεις να δημιουργήσεις.

Μαντινάδα: Αυθεντικός κι απρόβλεπτος είναι ο Υδροχόος. Μπορεί να γίνει δικαστής, μπορεί κι ιστιοπλόος! Γιο!

Ιχθείς

ιχθειις

Φίλε μου Ιχθύ θέλεις δεν θέλεις ποδαρικό κάνει και σε εσένα ο Άρης (άλλο που δεν θέλεις!), και έρχεται με φόρα για να πας ένα ταξίδι, να τακτοποιήσεις κάποιο νομικό θέμα ή ένα ζήτημα επαγγελματικής επιμόρφωσης σου. Η Τρίτη θα είναι μια όμορφη μέρα για σένα και θα αισθανθείς και πολύ όμορφα, μάλλον θα φταίει η Αφροδίτη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τι λες; Πρόσεξε όμως ποιον έχεις απέναντι σου, διότι μπορεί να αποδειχθεί Ιανός (όχι το βιβλιοπωλείο καλέ, τον θεό α.κ.α. διπρόσωπος! Τι μαθαίνεις σήμερα ε;!). Τετάρτη και Πέμπτη θα νιώσεις μια κατι-τις πίεση αντιμετωπίζοντας θέματα καθημερινότητας ή επαγγελματικά. Καλό θα ήταν να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις, όποιος βιάζεται σκοντάφτει λένε, και να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση σου. Να περιμένεις τηλέφωνο από την Adele, τουτέστιν πρόσωπο από το αισθηματικό παρελθόν ή μια παλιά συνεργασία θα έρθει πάλι στο προσκήνιο.

Μαντινάδα: Ταλέντα καλλιτεχνικά διαθέτει το ψαράκι. Λεφτά όμως λίγο δύσκολα του μένουν στο τσεπάκι! Γιο!

Πηγή: www.astrology.gr