Εβδομαδιαίες προβλέψεις και φαγητό. Δύο σε ένα!

Κριός

κριος

 

Αγαπητέ Κριέ αυτή τη βδομάδα σου το ενδιαφέρον σου μονοπωλεί ο επαγγελματικός σου τομέας. Επανερχόμαστε στην αγαπημένη μας γεωμετρία, δηλαδή το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, την Τετάρτη θα βρεις πιστούς υποστηριχτές που θα σε βοηθήσουν στα τρομερά και απίστευτα σχέδια σου (follow στο Instagram θα σου κάνουν!). Και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να χαθεί.. στα βάθη του σκότους! Η Πέμπτη σου είναι άκρως βα βα βούμ erotic, επειδή (επιτέλους!) θα προσεγγίσεις το άτομο που σ’ αρέσει ή θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Την Παρασκευή ο δρόμος για να διαλευκάνεις θέματα με οικογένεια και φίλους είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Και με πιο πολλά ροδοπέταλα είναι ο δρόμος που οδηγεί σε σένα το Σάββατο, ταξιδάκια, κάτι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου (να μην σε λένε και τούβλο), κάτι για να χαλαρώσεις το πνεύμα και το σώμα σου και γενικά να φορτίσεις μπαταρίες (τις γιορτές ΤΙ έκανες??).

Φαγητά: Δώσε fast food στον Κριό και πάρε του την ψυχή! Και καυτερά, και fondue, και σοκολάτα, ειδικά λιωμένη (για να την φάει όμως!).

Ταύρος

ταυρος

Έγινες Λούης? Όχι δεν είσαι από αυτούς! Δεν το βάζεις στα πόδια ούτε και αυτή τη βδομάδα που θα βγουν στην επιφάνεια θέματα καριέρας και για τη φήμης σου γενικότερα και θα αντιμετωπίσεις όπως κάθε φορά. Go go Ταύρε! Και από την Τετάρτη όλα αυτά τα θέματα, θα βελτιωθούν και θα δέχεσαι διθυράμβους για όλα τα κατορθώματα σου (τύφλα να έχει ο Ηρακλής!). Πέμπτη ωραία μέρα για οικογενειακές καταστάσεις, είτε θα περάσεις μια χαλαρή και όμορφη βραδιά στο σπίτι ίσως καμιά ταινία (θα έχει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών 3 αυτή τη βδομάδα!!), είτε να εξελιχθεί ένα οικογενειακό ζήτημα προς όφελος σου. Η Παρασκευή με το τρίγωνο Ερμή και Δία, βεβαίως βεβαίως, είναι μια εξαιρετική μέρα για να πάρουν φωτιά τα ερωτικά σου, αλλά και τα οικονομικά σου. Ακόμα και το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου! Τι άλλο θέλεις?

Φαγητά:  Δεν θέλει μόνο φαγητό ο Ταύρος, αλλά και ποσότητα. Ποσότητες από καλό κρέας, κυρίως μοσχαρίσιο, και γλυκά με σοκολάτα, και όλα καλά θα είναι για το Ταύρο.

Δίδυμος

δίδυμοι

Το ξέρετε πώς σας έχω αδυναμία έ? (Ψέματα!) Αλλά τι να κάνω που δεν έχω να σας πως κάτι κακό, επειδή αυτή η εβδομάδα σου θα είναι καλή (δυστυχώς!) και κάτι καλό θα σου χτυπήσει τη πόρτα (αντί για το κεφάλι!). Δευτέρα και Τρίτη θα γίνεις ο φωτεινός φάρος της χαράς και του κεφιού στους άλλους (περίεργα πράγματα). Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, την Τετάρτη θα έχεις ερωτική διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου πιο πάνω και από τον Όλυμπο. Πέμπτη και Παρασκευή ακόμα δύο μέρες θετικές για εσένα φίλε μου Δίδυμε, αλλά αυτή τη φορά στο οικογενειακό σου περιβάλλον που μάλλον ευχάριστα νέα θα ακούσεις, επισκέψεις να περιμένεις και γενικά όμορφες οικογενειακές στιγμές. Τέλος, (η κωλοφαρδία σου δεν έχει τελειωμό!), και τα οικονομικά σου θα είναι ανεβασμένα και ίσως κάποιες οφειλές που έχεις να τις ρυθμίσεις με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Φαγητά: Φαγανό παιδί ο Δίδυμος, όλα τα τρώει αρκεί να υπάρχει ποικιλία. Δοκιμάζουν και νέες γεύσεις, διεθνείς κουζίνες και φυσικά πολλά σνακ μέσα στη μέρα, να μην γουργουρίζει η κοιλίτσα!

Καρκίνος

καρκίνος

Οπ οπ τι βλέπουν τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια μου για σένα αυτή τη βδομάδα? Δευτέρα και Τρίτη ξεκινάς πολύ δυναμικά με έρωτα, σεξ και διασκέδαση που θα σε αναβαθμίσει και party animal της βδομάδας. Όλε! Η Τετάρτη καλή ημέρα για να βρεις λύσεις σε θέματα που σε βασανίζουν (όπως τη Βανδή στο ομώνυμο τραγούδι) αλλά και να διαχειριστείς πιο εύκολα οικογενειακά θέματα. Την Πέμπτη και την Παρασκευή με τον μεγάλο Δία και ευεργέτη στο ζώδιο σου (γέι!), η τύχη σου θα σε σφυρίξει χαρούμενα, και εμπιστεύσου την και θα δεις πολλές ευκαιρίες να ξεδιπλώνονται μπροστά σου. Η ερωτική σου ζωή δεν είναι σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά έχει πάρει φωτιά που δεν σβήνει με τίποτα (δηλαδή με κάτι σβήνει, ξέρεις εσύ τώρα!). Οι πιθανότητες για ηδονή θα αυξηθούν, ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν και θα αναγεννηθείς (ή αναστηθείς θα έλεγα εγώ!).

Φαγητά: Δεν είστε και πολύ δύσκολοι στο φαγητό, αλλά έχετε ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά και σε όλα εκείνα τα ‘απαγορευμένα’ φαγητά που σας φτιάχνουν τη διάθεση, ή που έτσι νομίζεται. Και φυσικά πάντα ένα γλυκάκι μέσα στο ψυγείο, μη ξεχνιόμαστε.

Λέων

λεων

Και για σένα Λέων μια καλή εβδομάδα ξεκίνησε, ειδικότερα ξεκίνησε με μια εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (δεν σου το’ χα!). Με τη γεωμετρία στο πλάι σου, δηλαδή το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, να σου δίνουν πόντους (όχι σε ύψος!), για να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου, και ίσως ένας νέος έρωτας σου πάρει το μυαλό (ό, τι έχει απομείνει από τις προηγούμενες φορές!). Μην αφήνεις τον χρόνο σου να περνάει ανεκμετάλλευτος, αλλά ασχολήσου με κάτι ευχάριστο και γιατί όχι σχετικό με παιδιά, που μπορεί να αποδώσει και οικονομικά (καημένα παιδάκι!). Τέλος, με τη γεωμετρία και πάλι κοντά μας, δηλαδή το τρίγωνο Ήλιου και Δία την Πέμπτη, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος και να μιλούν όλοι για εσένα, και ευτυχώς όχι για κακό λόγο.

Φαγητό: Οι λέοντες τρώνε τα πάντα… ακόμα και τα Πάντα! Αλλά θέλουν αφθονία και πολυτέλεια και στο φαγητό τους για αυτό προτιμούν εκλεπτυσμένες γεύσεις για τον ουρανίσκο τους!

Παρθένος

παρθενος

Την τάξη και ηρεμία που αποζητάτε τόσο καιρό θα την βρείτε αυτή τη βδομάδα, μιας και με την πολυαστρία (wow!) πλανητών στον Αιγόκερω θα ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα (κανένα σκούπισμα, σφουγγάρισμα ξέρεις εσύ!). Αυτή η εβδομάδα έμελε για εσένα να σε πάρει τηλέφωνο η αγαπημένη Adele! Ναι ναι καλά κατάλαβες, άτομο από το συναισθηματικό σου παρελθόν θα εμφανιστεί στη ζωή είτε να κλείσετε τον κύκλο εκείνο είτε να ανοίξετε έναν νέο. Σαν να έχεις πάρει κάνα δύο κιλάκια μετά τις γιορτές, και η Τετάρτη είναι ιδανική για να κινητοποιηθείς (και κουνηθείς και λίγο!) για να έχεις ευεργετικά αποτελέσματα. Την ίδια κινητοποίηση πρέπει να δείξεις και στον εργασιακό χώρο. Τι λέγαμε πριν για το παρελθόν? Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ιδανικές μέρες για να βρεις λύσεις για όλα τα του παρελθόντος και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. (ξου Adele!).

Φαγητά: Πολύ υγιεινά τρέφονται οι Παρθένοι. Μη σου πω μόνο με φρούτα ζουν! Φρούτα και λαχανικά για πολλές βιταμίνες, είναι στις πρώτες τους επιλογές και αποφεύγουν το λίπος όπως ο διάβολος το λιβάνι!

Ζυγός

ζυγος

Κάνε και λίγο χώρο αυτή τη εβδομάδα για απολαύσεις τον έρωτα, να διασκεδάσεις και γενικά να γευτείς τις μικρές και μεγάλες ομορφιές της ζωής επειδή η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου τα ευνοεί όλα αυτά. Μην ακούσω να γκρινιάζεις, επειδή εγώ θα στα’ χω πει! Φυσικά, με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τετάρτη ξεστραβώσου και κοίτα μπροστά, κάτι θα σου έρθει, και όχι από τον ουρανό, αλλά στον αισθηματικό τομέα, σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και γιατί όχι και νέες φιλίες. Μην κλείνεσαι λοιπόν σε ό, τι καινούργιο σου έρθει, αλλά άνοιξε τη πόρτα με χαρά. Είσαι και λίγο ‘υπερβόλας’ οπότε Πέμπτη και Παρασκευή θα σε βοηθήσει να σωθείς από κάθε είδους υπερβολή που έκανες μέσα στη βδομάδα (ανοίχτηκες πολύ, κλείστηκες πολύ, δεν ξέρωωω..). Θα σε βοηθήσει να κλείσεις και κάποιες ανοιχτές υποθέσεις από το παρελθόν και να ηρεμήσεις.

Φαγητά: Αν δεν έχουν παρέα ακόμα και την τυρόπιτα δεν την απολαμβάνουν! Καλοψημένη μπριζόλα, κοκκινιστό και οστρακοειδή μαζί με παρέα και ένα ποτήρι κρασί και ίσως φάνε, γιατί μόνοι..δεν!

Σκορπιός

σκορπιος

Φαίνεσαι λίγακι πώς είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις όλα, χα χα, δεν σε ξέρουν καλά φίλε μου Σκορπιέ. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μόνο αυτό δεν σκέφτεσαι αλλά είσαι και σε εγρήγορση σήμερα και αύριο. Από Τετάρτη με την Αφροδίτη να έχει σχηματίσει θετική όψη με τον απρόσμενο Ουρανό (μη κοιτάξεις επάνω τώρα, δεν θα βρέξει!), ευνοούνται οι νέες γνωριμίες που ίσως ταράξουν τα ήσυχα νερά της γυάλας σου. Και αν είσαι σε σχέση κάτι όμορφο θα ανανεώσει τη σχέση σας. Και επιτέλους με το τρίγωνο του Δία με τον ΄Ηλιο και τον Ερμή (τρίο το έκαναν αυτοί τελικά!),  θα δεις να ρέει ζεστό καυτό χρήμα στα χέρια  σου άσχετα από κάποιες μικροαπώλειες που μπορεί να έχεις

Φαγητά: Αγαπάνε το φαγητό, και το φαγητό τους αγαπάει! Αγαπούν και τα πικάντικα και τα καυτερά φαγητά, και δοκιμάζουν πάντα διεθνής κουζίνες. Αγαπημένο τυρί το ροκφόρ. Αλλά δεν αγαπούν τα φρουτάκια και τις σαλάτες.

Τοξότης

τοξοτης

 

Επικοινώνησε Τοξότη, επικοινώνησε! Επειδή αλλιώς δεν θα μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Αλλά με την παρουσία του Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου λέει να είσαι και λίγο καχύποπτος (όχι πως από μόνος σου δεν είσαι!), και να μην αποκαλύπτεις τα σχέδια σε όλους, διότι ξέρεις.. υπάρχουν και άνθρωποι φίδια. Τετάρτη επιτέλους καλά μαντάτα για σένα, με ευχάριστα νέα κυρίως όσο αφορά τα επαγγελματικά σου (καιρός για αυξησούλα!). Κοίτα και εσύ μπροστά σου και όχι στον ουρανό, επειδή με τον Δία στο ζώδιο σου, Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι μέρες γεμάτες ευκαιρίες, συνεργασίες, πιστοποιήσεις, αισθηματικά τα πάντα. Άρπαξε κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά!

Φαγητά: Οι Τοξότες λέει τρώνε μόνο όταν πεινάνε (έλα Χριστέ και Παναγία!). Αλλά αν πεινάσουν τα.. ρημάζουν όλα! Σαν ταξιδιάρικες ψυχές λατρεύουν να δοκιμάζουν περίεργες κουζίνες, και βαριά και καυτερά πιάτα τους ενθουσιάζουν.

Αιγόκερως

αιγοκερος

Μήπως είναι καιρός να βάλει σε μια τάξη τα θέλω σου, να βάλεις προτεραιότητες και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου? Λέω εγώ, μήπως? Ταυτόχρονα με την πολυαστρία (ξανά wow!) πλανητών στο ζώδιο σου επιτακτική είναι η ανάγκη να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου και τι θέλεις εσύ και μετά οι άλλοι, χωρίς να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Δεν ξέρω αν σου άρεσε η γεωμετρία αλλά εδώ περιπλέκονται τρίγωνα, κυρίως το τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού που θα σε κάνει να χαρείς στον οικονομικό τομέα και να βάλει σε τάξη το μυαλό σου (ό, τι έχει απομείνει!). Συνεχίζουμε με γεωμετρία, όπου ο Δίας πραγματοποιεί όψη τριγώνου τόσο με τον Ήλιο όσο και με το Ερμή, και η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες που μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα του 2015 όπως φορολογικά και χρηματοπιστωτικά, οι ευθύνες που λέγαμε πιο πάνω?

Φαγητά: Θα τρώει πάντα αυτό που έχει μάθει να τρώει. Αρέσκεται στην πολυτέλεια και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, και δεν διστάζει να τα στείλει από εκεί που ήρθαν, αν δεν του αρέσουν!

Υδροχόος

υδροχοος

Σε μια μασχάλη 2 καρπούζια? Κι όμως εσύ θα τα καταφέρεις και σήμερα και αύριο! Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις και αρχίσουν και σκάνε τα καρπούζια. Την Τετάρτη με τον Ουρανό να σχηματίζει θετική όψη με τον Αφροδίτη, νέα ανοίγματα μπροστά σου, και άρα καλό είναι να τα ευνοηθείς από τόση θετική ενέργεια (μόνο εσύ και ο χυμός!) και να κλείσεις υποθέσεις με συμμάχους τους φίλους σου αλλά και γνωστούς σου. Πέμπτη και Παρασκευή με τον Δία μέσα από τον 8ο ηλιακό οίκο (πωω τι είπαα τώρα!) θα σε βοηθήσουν να λύσεις οικονομικά και χρηματοπιστωτικά ζητήματα και να βγεις κερδισμένος (τέλος η εφορία..για τώρα!). Τέλος, το κλειδί (όχι της καρδιάς σου) της επιτυχίας βρίσκεται στις καλές διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, φρόντισε τες μην σου μαραθούν και μετά μαραθείς εσύ!

Φαγητά: Φαγανό ζώδιο και ο Υδροχόος μας. Αγαπάει τα μαμαδίστικα φαγητά αλλά και παραλλαγές αυτών κι ας μην είναι της μαμάς. Λατρεύει τα παγωτά, τα smoothies και ακόμα πιο πολύ το ποτό από το φαγητό (αλκοόλα!).

Ιχθείς

ιχθεις

Για σένα γράφτηκε το τραγούδι ‘Δεν θέλω άνθρωπο να δω’! Η εβδομάδα σου ξεκινά με πολλές εσωτερικές ανησυχίες και διάθεση χελώνας (να κλειστείς στο καβούκι σου δηλαδή). Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού με την πολυαστρία (πάλι wow!) πλανητών στον 11ο ηλιακό οίκο σου (καλά και γω δεν κατάλαβα και πολλά!), και εκεί θα φανούν οι καλοί σου φίλοι που δεν θα σε αφήσουν να πέσεις και θα σε στηρίξουν επειδή σ’ αγαπάνε (ωρέ μπράβο!). Την Τετάρτη με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οι λύσεις  για τα οικονομικά σου προβλήματα και θέματα σχέσεων θα σου έρχονται βροχή και μη τυχόν κρατήσεις ομπρέλα. Ένα απρόσμενο δώρο ή δωρεά θα σε κάνει ξανά (χαζό) χαρούμενο. Πέμπτη και Παρασκευή περίμενε σε ένα θαύμα και ίσως θέματα σχέσεων, νομικά και επαγγελματικά  που ήταν στη μέση να πάρουν το δρόμο τους.

Φαγητά: Το έχουν στο ζώδιο τους το ψάακι, οπότε και το λατρεύουν και κάθε τι θαλασσινό. Αρέσκονται στις απλές γεύσεις και προτιμούν τα όσπρια και τα λαχανικά, ενώ δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο κρέας.