Φοιτητές του ΟΠΑ λαμβάνουν την πρώτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό

foitites1

Έντεκα φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) σπουδάζουν κατά το τρέχον έτος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+, στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου – School of Management (Εcole de Management Strasbourg – EM Strasbourg). Η εν λόγω Σχολή διοργανώνει σε ετήσια βάση την Έκθεση Αnnual International Fair “Planet EM”, στην οποία εκπροσωπούνται χώρες από όλη την υφήλιο μέσω των φοιτητών τους. Στη φετινή έκθεση, που έλαβε χώρα προ ολίγων ημερών, συμμετείχαν 32 χώρες. Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας ήταν το ΟΠΑ με τους παρακάτω φοιτητές του, οι οποίοι έλαβαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για την καλύτερη παρουσίαση εκθεσιακού χώρου μέσα στην Έκθεση (Gagnant – Meilleur – Stand – 2015).

foitites2

Με ενημερωτικά έντυπα του Πανεπιστημίου και αναμνηστικά δώρα του Προγράμματος Erasmus+ προέβησαν στην προβολή του ΟΠΑ με ομαδικό πνεύμα και με τον πλέον άρτιο τρόπο, κάνοντας γνωστά τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, εστιάζοντας στις ιδρυματικές του αξίες “Αριστεία, Καινοτομία, Εξωστρέφεια, Κοινωνική Προσφορά” σε περισσότερους από 150 ενδιαφερόμενους φοιτητές που επιθυμούν να μετάσχουν σε προγράμματα διεθνούς κινητικότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο πατέρας ενός από τους φοιτητές απέστειλε πλήθος ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την προβολή της χώρας μας στους φοιτητές των άλλων χωρών.

Η ως άνω διάκριση ενισχύει τη φήμη και το όνομα του ΟΠΑ στο Γαλλικό Business School, με το οποίο το ΟΠΑ διατηρεί πολυετείς σχέσεις άριστης συνεργασίας. Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, εκφράζει τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του στους παρακάτω φοιτητές για την καθοριστική συμβολή τους στη διάκριση και τους εύχεται καλή επιτυχία στις σπουδές τους και στα μελλοντικά τους σχέδια.

Ομάδα φοιτητών Erasmus Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αργυρού Ιωάννα (Τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων )
Γιόργο Βανέσσα (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας)
Ζαχαριά Αικατερίνη (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας)
Καραβερβέρη Ιωάννα (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας)
Καρακλή Άννα (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών)
Κατσιγιάννης Φώτιος (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας)
Κιντάκα Μιχαέλλα (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων)
Μαυρογιάννης Δημήτριος (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας)
Πέππα Γαρυφαλιά (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών)
Πιρπιρής Γρηγόριος (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας)
Τατσάκης Νικόλαος (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας)