Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Κριός

κριος

Μπήκε και αυτή η εβδομάδα άρχισαν και οι εκπτώσεις και καιρός να ξοδέψεις! Όχι σε ρούχα, φορολογία και χρηματοπιστωτικά ζητήματα που δεν θα έχουν εκπτώσεις, αλλά θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Αλλά μην παρασυρθείς και κάνεις όντως αγορές που δεν χρειάζεσαι. Είπαμε εκεί που θα ξοδέψεις τα λεφτά σου δεν έχει εκπτώσεις! Σήμερα αντιμετώπισες περίεργη μέρα, από το ερωτικό περιβάλλον κυρίως, επειδή κάποιοι έγιναν ‘υπερβόλες’ (8:00 π.μ. χιόνια χιόνιαα, 8:05 όχι πια!). Άσε που έχεις και διάφορα κρυφά φλερτ από απόσταση κιόλας, μη φανερωθείς κιόλας! Την Τετάρτη θα μπουχτίσεις με τους γύρω και ειδικά τους μπουμπούνες, χεχε. Μακριά λοιπόν, και πιο κοντά σε κάτι που μπορεί να χρειαστεί service (ίσως το μυαλό σου?!). Η είσοδος του Ήλιου στον Υδροχόο θα δώσει πνοή και άλλο αέρα στην κοινωνική σου ζωή. Και από Παρασκευή και Σάββατο τα πράγματα θα ζορίσουν, αλλά η αλήθεια πάντα καλό είναι να λάμπει σαν τον ήλιο!

Να σου αλλάξω τα φώτα: Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί/ Αγανακτησμένος ξεριζώνει και το καλώδιο και φεύγει!

Ταύρος

ταυρος

Η εβδομάδα σου άρχισε με ένα μικρό (ή μεγάλο) ΕΓΩ με τη Σελήνη να βρίσκεται δύο μέρες στο ζώδιο και συμπεριφέρεσαι σαν μικρό παιδί που θέλει να γίνεται πάντα το δικό σου (και άμα δεν γίνει θα αρχίσεις και να κλαις στα πατώματα!). Παρ’ όλα αυτά έχεις μια αυτοπεποίθηση σήμερα μέχρι ουυυ τον Ουρανό και στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα. Καλό είναι να εφαρμόσεις και το γνωστό ‘έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη.. λαλαλα’, δηλαδή δεν είναι κακό να μην λες τα πρώτα σου βήματα για μια νέα αρχή που σκέφτεσαι να κάνεις. Από αύριο, πρόσεξε επειδή θα σου χτυπήσουν την πόρτα κάτι έκτατα εξοδάκια αλλά πρόσεξε μη ξεσπάσεις τα νευράκια τσαταλάκια σου αλλού. Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα είσαι αυτό που λέμε ‘χαζοχαρούμενο’, επειδή η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σε ξεμπλοκάρουν και θα βρεις λύσεις ‘μάνα εξ’ ουρανού’ και παράλληλα η αλήθεια θα λάμψει!

Να σου αλλάξω τα φώτα: Πόσο κάνει μια λάμπα? (για σένα φιλαράκι φιλική τιμή 100ε!)

Δίδυμος

δίδυμοι

Η εβδομάδα δεν σου μπήκε και καλά, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή σου (είσαι και εσύ ανάδρομος είναι και ο Ερμής άσταα), θα αισθανθείς σαν να περνάς jet lag της προσωπικότητας σου και των ‘θέλων’ σου (γιατί κανονικό jet lag δεν σε βλέπω να περνάς!). Η χθεσινή μέρα μάλλον ήταν καλή και εισέπραξες διθυραμβικά σχόλια στα επαγγελματικά σου (ο ρε μπράβο!). Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία (οπ να και η γεωμετρία ξανά!) δεν αποκλείεται να αναζητήσεις την απόλαυση, καθώς ο σύντροφος σου μάλλον κάνει κάποιες θυσίες για χάρη σου (γκουχου γκουχου!), που όμως αν δεν τις εκτιμήσεις σε κόβω να μένεις μοναχούλι. Την Τετάρτη που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να αποσυντονιστείς για ακόμα μια φορά. Μάλλον κάποια νέα, και ξαφνικές μετακινήσεις και απρόοπτα γεγονότα μάλλον θα σε εξιτάρουν και ίσως σε εκνευρίσουν (μιας που εκνευρίζεσαι και δύσκολα!). Παρασκευή και Σάββατο μπορείς να περιμένεις και να περιμένεις πολλά, αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τις πιο βαθιές επιθυμίες σου που δεν σχετίζονται με τα ερωτικά σου επειδή εκεί σκέφτεσαι μόνο με το μυαλό και ρεαλιστικά.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει αμέριμνος να κάνει τη δουλειά του. Όλα καλα!

Καρκίνος

καρκίνος

Κάτι νέους στόχους που έβαλες στην αρχή της χρονιάς, η εβδομάδα αυτή τους φέρνει στο προσκήνιο, και το καλό που σου θέλω να τα βάλεις σε τάξη επειδή σε βλέπω να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια πριν το Πάσχα κιόλας. Αν και εχθές έκανες κάνω δύο υπερβολές στο χώρο εργασίας σου. Αλλά δεν πειράζει, απλά θετική σκέψη (χωρίς ή με χυμό!) και όλα θα πάνε τέλεια. Η Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού απλά την έκατσες! Βάλε μάσκα και ακουστικά στα αυτιά και παρέκαμψε όλα τα κουτσομπολιά και απλά συνέχισε τις δουλειές σου. Έχεις και δικιά σου ζωή! Παρασκευή και Σάββατο τόσο η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα όσο και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (αμάν αμάν!) τα αισθηματικά σου θα πάρουν φωτιά και μη σου πω πως θα στρωθεί κόκκινο χαλί για την πάρτη σου αλλά και για μια επανασύνδεση.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Όταν πια τεκμηριωμένα η λάμπα έχει γίνει παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της να του θυμίζει όλες τις έντονες και πιο.. φωτεινές στιγμές που πέρασαν μαζί..

Λέων

λεων

Αυγό γεμάτο εκπλήξεις είναι η εβδομάδα αυτή! Με το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα (πώς κάνουν αυτοί οι δύο τρίγωνο δεν ξέρω!) ένιωσες σήμερα πώς όλα είναι αρμονικά και αυτά που θέλεις ταιριάζουν με τις θέσεις των άλλων. Από χθες είσαι και πολύ κεφάτος, με large.. αισθήματα για να περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια σου. Την Τετάρτη, με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού (άλλο πάλι και αυτό!) να προμηνύει μια αναστάτωση, στρέψε όλη την προσοχή σου σε θέματα συνεργασιών, γάμου ή συνεταιρισμών και μην φοβάσαι να λάμψει η αλήθεια. Ταυτόχρονα, με την είσοδο του Ηλίου στον 7ο ηλιακό οίκο (α πα πα!) θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας περιόδου όπου ο έρωτας (επιτέλους!) και η αρμονική συμβίωση με τους άλλους θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σου επιδιώξεις (αλλά μην τους φορτωθείς κιόλας!). Παρασκευή και Σάββατο θα βρεθείς στη θέση να σκεφτείς σοβαρά επαγγελματικές προτάσεις, και όλα καλά θα σου πανε! Γει!

Να σου αλλάξω τα φώτα: Αφού πάρει το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμμένης λάμπας. Ύστερα μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός από μακριά για να μην σκονίζεται δηλαδή θα εποπτεύει. Τρου λιντερ!

Παρθένος

παρθενος

Παίξε μπάλα φίλε μου Παρθένε! Απλά πρόσεξε επειδή δεν παίζεις μόνος και οι συμπαίχτες σου δεν είναι και οι καλύτεροι. Η εβδομάδα ξεκίνησε με την Σελήνη στον Ταύρο που γέμισε τις μπαταρίες σου και σε βοηθά να βρεις λύσεις σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία (ο ρε μπράβο τους!) σε βάζει στην λογική των αλλαγών μέσα στο σπίτι, αλλά φρόντισε μην το παρακάνεις (ο καναπές ανήκει στο σαλόνι όχι στην κουζίνα!). Την Τετάρτη με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού (άντε πάλι!) ίσως να νιώσεις πως σου σηκώνεται η τρίχα και να αλλάξεις την άποψη που έχεις για κάποια άτομα (δεν είναι κακό! καθόλου κακό!). Το καλό είναι πώς θα ξέρεις που πατάς, που βρίσκεσαι και ποιον έχεις δίπλα σου για να παίξεις μπαλίτσα. Παρασκευή και Σάββατο, ωραίες ημέρες για να λύσεις πολλά ζητήματα, αλλά ίσως και να φέρει αέρα αγάπης που τόσο ποθείς πια.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Εδώ έχουμε μεγάλη ιεροτελεστία. Θα κλείσει τον γενικό, όλης της πολυκατοικίας, μη σου πω και της πόλης! Θα πάρει μια καρέκλα αφού βάλει πρώτα εφημερίδες για να μην λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντηλο και βίδωμα. Τελειώνοντας απολύμανση της λάμπας εκ νέου , φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίηση της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα θα είναι στην εντέλεια και θα μπορέσει να συνεχίσει την εκπομπή που άφησε στη μέση. Βασικά έχει τελειώσει!

Ζυγός

ζυγος

Καλά ε, η εβδομάδα άρχισε με τρελά κέφια και πολύ απλά ‘δεν υπάρχεις’! Η εβδομάδα αυτή μάλλον θα σου φέρει μια έκπληξη από τον ερωτικό σου σύντροφο και θα ξετρελαθείς από τη χαρά σου! Σα μικρό παιδάκι που του έδωσαν σοκολατίτσα! Άχουτο! Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μέρες δυναμίτες (θα γίνω δυναμίτης λαλαλα!) με τη Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων, και καλό είναι να γίνει δυναμίτης και να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο νου με το λιγότερο δυνατό κόστος. όλη αυτή η θετική σου αύρα πολλαπλασιάζεται την Τετάρτη και μετά, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Υδροχόο και σε διευκολύνει να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου πιο εύκολα. Παρασκευή και Σάββατο, βεβαίως βεβαίως, τα πράγματα ίσως να γίνουν περίπλοκα και θα σε απασχολήσουν αρκετά οικογενειακά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσεις το τηλέφωνο να χτυπά και να σε καλεί η Adele (δηλαδή το παρελθόν σου!)

Να σου αλλάξω τα φώτα: Ακόμα συσκέφτεται με τον εαυτό του το σχήμα και το χρώμα της λάμπας. Καλά κρασιά!

Σκορπιός

σκορπιος

Η βδομάδα αυτή σε βρίσκει με τη Σελήνη στον πιο εκρηκτικό τομέα, τον ερωτικό (καλά θα μου πεις δεν σου είπα και κάτι νέο!), αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει για να πάρουν τα ερωτικά σου την τροπή που θέλεις. Σίγουρα από εχθές την ένιωσες αυτή τη δύναμη, έτσι? Αλλά πρόσεξε τις μαλαγανιές και τα μυστικά, μην έχεις ντράβαλα επειδή τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί.Την Τετάρτη, το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού αλλά και η είσοδο του Ηλίου στον Υδροχόο (ωχ ωχ!), θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες ειδικά ό,τι σχετίζεται με την οικογένεια και το παρελθόν σου. Friday i’m in love! Ναι ναι η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο είναι ιδανικές μέρες για να ‘χτυπήσεις’ καρδιά στον ερωτικό τομέα, φυσικά. Και παράλληλα, για μια φορά και εσύ στη ζωή σου θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως πρέπει και χωρίς το γνωστό κυνυσμό σου.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του!

Τοξότης

τοξοτης

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά κάπως περίεργα με την προσοχή σου (και το μάτι του Σάουρον!) σε θέματα καθημερινότητας, υγείας αλλά και εργασίας. Μην ξεχνάς όμως πώς η ζωή είναι περίπλοκη και έχει και άλλα εκφάνσεις που πρέπει να δώσεις προσοχή, και ο χρόνος δεν γυρνά ποτέ πίσω. Από χθες λοιπόν άρχισες να δίνεις έμφαση για να πετύχεις το στόχο σου και σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε ό,τι άλλο σε ψυχαγωγεί. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού (μα πώς το έκαναν αυτό οι δύο τους!) την Τετάρτη ίσως να φέρει στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις που έχεις και με το να τις εκφράσεις ή θα εκνευριστείς ή θα εκνευρίσεις κάποιον άλλο.Πέμπτη και Παρασκευή με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο (αμάν αμάν!) αλλά και τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα εντός του 2οίκου (δώσε πόνο μάνα μου!), θα ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, δάνεια, διατροφές, τράπεζες, επιδόματα, κτλ αλλά απέφυγε να κάνεις μια νέα συμφωνία επειδή δεν είσαι τύπους που κοιτάει τα ψιλά γράμματα και τώρα τα οικονομικά σου είναι άστα να πάνε!

Να σου αλλάξω τα φώτα: Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Γλας Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου. Πού είσαι Παρθένε!?

Αιγόκερως

αιγοκερος

Πολύ καλά άρχισε η εβδομάδα σου, αφού θα βρεις την στήριξη, κατανόηση και ειλικρίνεια που ποθείς στον ερωτικό τομέα. Από εχθές στον αέρα υπήρχε αυτό το στοιχείο ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις μέσω φίλων αλλά και γνωριμιών όχι μόνο στον ερωτικό τομέα αλλά και σε ό,τι άλλο ζήτημα σε απασχολεί. Αλλά μην το παρακάνεις, επειδή έχουν και εκείνοι δουλειές και δικά τους προβλήματα, και κανένας δεν θέλει ένα τσιμπούρι πάνω του! Από Τετάρτη με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (πώς το έκαναν αυτό!?) αχνοφαίνεται ένα ηφαίστειο, που μάλλον θα εκραγεί, όχι μόνο για κακό, αλλά μπορεί να βγάλεις από μέσα σου κάτι που σε βαανίζει καιρό. Τζιζ καίει, προκαλεί ηλεκτροπληξία και τα μαλλιά στα κάγκελα, οπότε προσοχή σε ό, τι αφορά ηλεκτρονικά κυκλώματα. Παρασκευή και Σάββατο μπορείς (επιτέλους!) να νιώσεις, μεγάλη ευχαρίστηση με έντονες νοητικές δραστηριότητες (χαρά στα σκέλια σου! Χεχε), ακόμα και αν συνατήσεις άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της της πραγματογνωσύνης. Ύστερα θα υποβάλλει γραπτή αίτηση, δήλωσε με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κτλ. Θα περιμένει δύο με τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την.. εργασία σε ειδικό τεχνικό.

Υδροχόος

υδροχοος

Solution oriented και χαζά! Ό, τι και να κάνεις η εβδομάδα αυτή δεν είναι ευνοική για να λύσεις τίποτα, και νομίζω πώς το έχεις πάρει πρέφα από εχθές ακόμα. Όμως από αύριο και την Πέμπτη με τη Σελήνη μέσα (?) από τους Διδύμους (πολλούς κιόλας!) θα σου προσφέρει την ικανότητα της ευστροφίας και ιδιαίτερα αύριο που ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο σου (περιττά τα σχόλια! Χεχε) θα σου φέρει τον ήλιο στη ζωή σου (άσχετα με το ψοφόκρυο), οπότε αξιποίησε σωστά κάθε ευκαιρία. Αν και το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού αύριο θέλει αν σου κάνει τη ζωή δύσκολη (άτιμη γεωμετρία!), μην μασήσεις και φέρσου φυσιολικά με τρέλα όπως πάντα! Θα σε πάρει και εσένα η Adele? Όχι, αλλά μάλλον θα είναι από καμιά δουλειά (ή γκομενοδουλειά!) αλλά μάλλον οι επικοινωνίες σου αυτές να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά είπαμε τρέλα και ποτέ δεν ξέρεις τι ψάρι θα πιάσεις στο μέλλον. Και σιγά μην σε σε έπερνε η Adele, οπότε προετοιμάσου Παρασκευή και Σάββατο να σε ενοχλήσει το παρελθόν σου. Καλό θα ήταν όμως να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή όπως λέει και η Νατάσα (Τοντορίδου!).

Να σου αλλάξω τα φώτα: Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνηση της, θα συντάξει το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου και θα την καταργήσει!

Ιχθύες

ιχθεις

 Η εβδομάδα ξεκίνησε με φουλ σαπορτ από φίλους και οικογένεια που επιτέλους δηλαδή θα καταλάβουν τα θέλω σου! Από χθες αν θα μπορούσες να τους έχεις τρέξει λιγάκι, δεν σε αφήνει η άτιμη Αφροδίτη και το τετράγωνο της με τον Δία, που σε πιέζουν να κάνεις δραστηριότητες για να ψυχαγωγηθείς (άτιμοι Θεοί!). Την Τετάρτη ο Ήλιος εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας έτσι πως ξεκινά μια περίοδο περισυλλογής και προβληματισμού, επειδή την έχεις πολύ ανάγκη τώρα που το λέμε. Μετά τον έντονο προβληματισμό είσαι έτοιμος να επιλύσεις όλα σου τα προβλήματα και καταστάσεις που είχες αφήσει σε αναμονή.Και αυτές τις λύσεις για ακόμα μια φορά θα τις βρεις μέσω των φίλων σου που όχι μόνο θα σε βοηθήσουν αλλά για μια φορά θα τους βοηθήσεις και εσυ βρε αδερφέ. Ιδανικές μέρες για αυτό είναι η Παρασκευή και Σάββατο.

Να σου αλλάξω τα φώτα: Ποια λάμπα? Δεν βλέπω τίποτα!

Πηγή: www.astrology.gr