Χρήσιμες συμβουλές για την πλατφόρμα του ESHOP σας

Γιατί θα πρέπει να επιλέξετε Magento για την πλατφόρμα του eshop σας – 8 σημεία κλειδιά

Φυσικά και άλλες πλατφόρμες έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, αλλά εδώ παραθέτουμε κάποιους βασικούς λόγους για τους οποίους προτείνουμε το Magento ως την πλατφόρμα για κατασκευή και ανάπτυξη του eshop.

web

1. Η βασική δομή της πλατφόρμας του Magento είναι Ανοιχτού Κώδικα
Φυσικά για να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας και στις ανάγκες του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος, απαιτείται ο χρόνος για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη αλλά είναι ιδανικό για την ανάπτυξη πάνω σε αυτό.
Δεδομένου ότι είναι ανοικτού κώδικα, ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει αλλαγές σε κάθε στοιχείο του κώδικα που επιθυμεί ενώ υπάρχουν και αρκετές επεκτάσεις διαθέσιμες για χρήση στη δική σας πλατφόρμα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

2. Προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας
Ένα από τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του είναι ότι λειτουργεί καλά είτε είστε νέα επιχείρηση που ξεκινά τις δραστηριότητες της στις διαδικτυακές πωλήσεις, είτε είστε μεγάλη επιχείριση που έχει πολλά προϊόντα και κατηγορίες.

Ακόμα και αν έχετε διαφορετικά καταστήματα και επιθυμείτε να τα διαχειριστείτε κεντρικά μπορείτε να το κάνετε μέσα από τη διαχείριση της πλατφόρμας του Magento.

Ακόμα και αν θέλετε να κάνετε πωλήσεις χονδρικής μπορείτε μέσα από την πλατφόρμα του Magento να έχετε πολλαπλές βαθμίδες τιμολόγησης που θα δίνει τη δυνατότητα σε συνδεδεμένους πελάτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα eshop να παρέχεται η δυνατότητα έκπτωσης αυτοματοποιημένα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε χειρωνακτική εργασία επιπρόσθετη.

3. Υποστηρίζει την εφαρμογή πολυγλωσσικών eshop
Η χρήση της πλατφόρμας Magento είναι ιδανική για επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν σε πωλήσεις σε διεθνές επίπεδο – δηλ. μπορείτε να επεκτείνετε το κατάστημα σας σε περισσότερες από μία γλώσσες. Για κάθε προϊόν θα προστίθεται η περιγραφή ξεχωριστά για κάθε γλώσσα.

4. Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν το Magento!
Η πλατφόρμα Magento είναι σχετικά φιλική προς το SEO, κάνοντας τη χρήση καθαρών και καλά δομημένων διευθύνσεων URL που προτιμούν οι μηχανές αναζήτησης, κάτι που το καθιστά πιο φιλικό στην ευρετηρίαση. Δεν θα δείτε άσχημες και ακατανόητες διευθύνσεις URL του τύπου /index.php?route=product/product&product_id=459 (αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός URL προϊόντος OpenCart), αλλά αντ “αυτού εμφανίζεται η κατηγορία / το όνομα του προϊόντος

Το Magento σας δίνει επίσης μεγαλύτερο έλεγχο στα χαρακτηριστικά της σελίδας σας καθώς και τη δημιουργία ενός αυτόματα ενημερωμένου sitemap XML για μια καλύτερη εμπειρία ευρετηρίαση.

Χρειάζεται πάντα ένας ειδικός για να σας καθοδηγήσει για το SEO αλλά τη βάση την παρέχει η ίδια η πλατφόρμα, για αυτό και την προτιμάμε και την προτείνουμε.

Περισσότερα ΕΔΏ.