Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις και…. Άγιος Βαλεντίνος!

Funny

Άλλη μία εβδομάδα προβλέψεις με τα εκπληκτικά χιουμορίστικα ζώδια μας, αλλά μη ξεχνάτε αυτή η εβδομάδα είναι και άκρως ερωτική. Έρχεται ο Αγ. Βαλεντίνος βλέπεται! Να σας πω την αλήθεια ποτέ δεν μ’ άρεσε να γιορτάζω αυτή τη γιορτή, αλλά όπως και να έχει είναι πολύ ερωτική και σεξουαλική. Οπότε δεν θα σας αφήναμε έτσι! Έχτρα ένθετο : σεξ και ζώδια!

Κριός

er krios

Η εβδομάδα σου ξεκινάει με μια μεγάλη επιθυμία για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, ένα τζίνι σου λείπει. Σε αυτές τις αλλαγές σε βοηθάει και το τετράγωνο με τον Άρη βεβαίως βεβαίως, απλά πρόσεχε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου μπροστά στις προκλήσεις των ημερών. Δώσε βαρύτητα στα οικονομικά και φορολογικά θέματα και βάλε το μυαλό να δουλέψει και άσε το θυμό κατά μέρος, γιατί ούτε το τζίνι δεν θα μπορεί να σε σώσει! Στη μέση της εβδομάδας οι σχέσεις που έχεις αναπτύξει θα σε βοηθήσουν να πετύχεις κάτι καλύτερο στη δουλειά σου (το’ ξέρα πώς είσαι συμφεροντολόγος!!). Μιας που διανύουμε μια άκρως ερωτική εβδομάδα λόγω Βαλεντίνου, έχε το νου σου, κι αν είσαι μοναχούλι ίσως μια επαγγελματική σχέση γίνει ερωτική (δεν το συνιστώ, αλλά άνθρωπος είσαι!). Αν όμως έχεις σχέση θα σε βοηθήσουν οι συνθήκες και το όλο κλίμα της εβδομάδας love is in the airγια να κάνεις τη καθημερινότητα της σχέσης σου πιο όμορφη και σεξουάλε. Τέλος, πολύ καλές μέρες θα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή και δεν αναφέρομαι στον καιρό, αλλά στο ότι θα εξοπλιστείς με θάρρος και τόλμη (άντε να δούμε θα το τολμήσεις επιτέλους? Ξέρεις εσύ ποιο!).

Sexy back, yeah! : Το σεξ για το φλογερό και ερωτικά μάχιμο Κριάρι (άντε σε ανέβασα στα ύψη πάλι!) είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, χωρίς κανόνες. Είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου, σε γεμίζει ενθουσιασμό και ενέργεια. Θέλεις πάντα να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σεξ και σου αρέσει να εντυπωσιάζεις με τις ικανότητές σου (γκουχου γκουχου!). Έστω και αν η σεξουαλική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και ποικιλία… δεν λείπουν και οι στιγμές ρομαντισμού που δίνουν μία πιο συναισθηματική νότα στις ερωτικές σου επαφές (και ανησυχούσα!).


Ταύρος

er tauros

Αυτή η εβδομάδα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι και τόσο ερωτική, αλλά μην ανησυχείς επειδή σίγουρα θα είναι επαγγελματική και οικονομική βόμβα. Ακόμα δεν έχει έρθει το Πάσχα, ούτε καν το Τριώδιο δεν έχει ανοίξει, αλλά εσύ τα ‘τσουγκρίσματα’ (και όχι αυγών!) στον εργασιακό τομέα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά θα βοηθήσουν στην επίτευξη νέων στόχων. Ταυτόχρονα, σε βλέπω να κάνεις μεγάλα βήματα, λόγω κάποιων προσώπων που σου γυρνάνε τα άντερα με τις ‘καλές’ τους πράξεις (δεν θα σε συμβούλευα να παραιτηθείς, ακόμα!). Τα οικονομικά σου τώρα, δεν είναι και στα καλύτερα τους, αφού τα έχεις κάνει μπάχαλο και πρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη, ειδικά αν έχεις φορολογικές εκκρεμότητες. Τα από κοινού εισοδήματα είτε του συντρόφου σου στη ζωή ή στα επαγγελματικά θα περιοριστούν (μήπως τα τρώει το άλλο μισό?). Η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω σου λέει πώς είναι καιρός πια να αναζητήσεις μια πιο σταθερή πηγή εσόδων ή απλά να διαχειρίζεσαι σοφά τα χρήματα σου (δύσκολο αυτό, οπότε πάμε στην άλλη επιλογή με την πηγή!!). Α και στα ερωτικά σου, αυτή τη βδομάδα την Τετάρτη αν είσαι μόνος ίσως κάνεις κάποια γνωριμία με προοπτικές ή αν έχεις το γάιδαρο σου θα περάσεις όμορφα και θα γιορτάσει κάτι (τον Αγ. Βαλεντίνο? Λέω εγώ τώρα..!).

Sexy back, yeah! : Το one night stand δεν είναι μία από τις αγαπημένες ερωτικές συνήθειες σου, αφού έχεις αρκετά συντηρητικές ιδέες για τη ζωή σου, αλλά και για το σεξ (άλλους ταύρους έχω γνωρίσει εγώ?). Θεωρείς επιτυχημένο το σεξ με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις αρκετά καλά και έχει αποκτήσεις κάποια οικειότητα. Μετράει πάντα η ποιότητα και όχι η ποσότητα για σένα. Το σεξ με εσένα έχει πάντα διάρκεια! Κύριος στόχος να δώσεις και να πάρεις απόλαυση. Σέβεσαι τις ανάγκες του συντρόφου σου και είσαι απόλυτα εχέμυθος! (η κοπελιά από το 50 Shades of Grey Ταύρος ε?). Στο σεξ μαζί σου υπάρχει πάντα συναίσθημα και ρομαντισμός. Και αν με ένα ερωτικό ταίρι δεν τα βρεις στο κρεβάτι, έχεις όλη την υπομονή να κάνει προσπάθειες και να βρεις τα «κουμπιά» του, για να τον… «εξιτάρεις» ακόμα περισσότερο!

Δίδυμοι

we didimos

Η εβδομάδα σου ξεκινάει επαναστατικά και με νέα πράγματα που ίσως να σχετίζονται με μάθηση (συμπεριφοράς προς τους άλλους?), μετακινήσεις, με το εξωτερικό (φεύγεις? κρίμα..) ή με νομικά θέματα. Λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη πολύ πιθανό κάποιες καθημερινές αγωνίες και καταστάσεις να πάρουν φωτιά μέσα στο κεφάλι σου και να γίνει ένας μικρός (ή μεγάλος) χαμός γύρω από τα παραπάνω θέματα με πιθανό αποτέλεσμα μια αναγκαστική αλλαγή. Κάποιες οικονομικές αναταραχές (και να ήταν μόνο αυτές!) που έχεις, μέσα στη βδομάδα τα πράγματα θα έχουν θετική εξέλιξη. Μη σου πω πώς θα έχεις και την ευκαιρία για κάποιο bonus, κάποια μικρό αυξησούλα ή ευκαιρία για αποταμίευση (πάλι θα τσιγκουνευτείς?). Στον ερωτικό τομέα τώρα, ποτέ δεν σε επηρέασε ο Αγ. Βαλεντίνος εσένα, οπότε αν είσαι σε σχέση (πράγμα λίγο απίθανο) το κλίμα στη σχέση σου και ο έρωτας θα πάρει τα πάνω του. Αν είσαι στο ραφάκι (πράγμα πιο πιθανό!), μια όμορφη γνωριμία αλλά ενδεχομένως ‘κρυφή σχέση’ (ξέρεις πολύ καλά από αυτές εσύ!) να ανοίξει την αυλαία στη ζωή σου.

Sexy back, yeah! : Δύσκολα κάποιος μπορεί να αντισταθεί στην παιχνιδιάρικη και ερωτική φύση σου, αφού έχεις τον τρόπο να κερδίζεις με το επικοινωνιακό σου ταλέντο, όποιο άτομο βάλεις στόχο! Το σεξ, η επικοινωνία και η φιλιά συνδέονται μεταξύ τους για τον σένα, αφού είσαι της άποψης ότι «τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά γήπεδα»! Το σεξ δεν συνεπάγεται σχέση για τον άτακτο Δίδυμο, όμως φροντίζεις πάντα με το άτομο που το κάνεις να είναι πάνω από όλα το καλύτερο φιλαράκι! Ακόμα και στο σεξ θέλεις να έχεις ελευθερία, να κάνει κάθε φαντασίωσή σου πραγματικότητα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορείς να «σοκάρεις» με τις προτιμήσεις σου! Ο Δίδυμος θεωρείται από τα ερωτικά άπιστα ζώδια, μην απορήσεις λοιπόν αν κάποια μέρα σου παραδεχτεί ευθέως πως είχε μία παράλληλη με σένα σεξουαλική εμπειρία!! Το σεξ είναι για την αέρινη φύση σου ανάσα, ανανέωση και μία σωματική ανάγκη που δεν έχει να κάνει με δέσμευση!

Καρκίνος

er karkinos

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εκρήξεις και αντιδικίες και σε οικονομικό και σε αισθηματικό τομέα. Περίεργο για σένα, ναι. Ταυτόχρονα όμως με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια πρόσωπα (εσύ? Από και κλείεται!) και αν δεν το συνήθιζες, αυτή τη φορά θα βγάλεις τα δόντια σου (φρονιμίτης θα είναι!). Από Τετάρτη τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και στον οικονομικό τομέα θα πετύχεις αυτό που θέλεις με σύμμαχο σου την καλή σου επικοινωνία (ναι ε?). Στον ερωτικό τομέα, αν έχεις δέσει το γάιδαρο σου, ένα δείπνο ή μια όμορφη πρόταση στα μέσα της εβδομάδας ίσως μπορέσουν να γεφυρώσουν τις διαφορές που έχετε τελευταία. Αν είσαι στο όμορφο ραφάκι σου, τότε νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που ψάχνεις και ποιος ξέρει, από την επόμενη εβδομάδα μπορεί να αφήσεις το όμορφο ραφάκι σου. Δώσε προσοχή στην Πέμπτη και Παρασκευή, επειδή οι αντιδικίες που λέγαμε πιο πάνω ίσως είναι με άτομα ιεραρχικά υψηλότερα και δεν σε παίρνει και πολύ.

Sexy back, yeah! : Σπάνια θα ακούσεις έναν Καρκίνο να αποκαλεί τη σωματική επαφή «σεξ». Η λέξη που σου αρέσει να χρησιμοποιείς είναι πάντα «έρωτας» και αυτό γιατί δεν μπορείς να «λειτουργήσει» ερωτικά, αν δεν δίνεις και δεν παίρνεις συναισθήματα. Στον έρωτα λοιπόν, σου αρέσει το «ρομάντζο» και θέλεις να ακολουθείς πάντα τα συναισθήματά σου για να νιώθεις πληρότητα. Θα νιώσεις σεξουαλική έλξη για ένα άτομο που θα κάνει προσπάθεια να κατακτήσει την καρδιά σου και θα σου προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα. Αρκετές στιγμές μπορεί να καταπιέσεις τις σεξουαλικές του ορμές, προκειμένου να μη διαταράξεις τη συναισθηματική ισορροπία στη ζωή σου. Στο σεξ έχεις αρκετά παραδοσιακές και συντηρητικές ιδέες. Την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με ένα άτομο ντρέπεσαι και έχεις αρκετές ανασφάλειες, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο μέχρι να πάρεις τον αέρα σου! Όταν νιώσεις οικειότητα και εμπιστοσύνη, τότε θα ξεδιπλώσεις όοολο σου το ερωτικό ταμπεραμέντο που σίγουρα ξετρελάνει!


Λέων

lewn

Η εβδομάδα ξεκινάει με λίγο επιθετική διάθεση λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με τον Άρη (εμ πώς αλλιώς?). Θα σε απασχολήσει πολύ ο τομέας κάθε είδους σχέσεων και το τι εικόνα σχηματίζον οι άλλοι για σένα (αν και δεν θα έπρεπε). Πολύ πιθανόν θέματα που σε απασχολούν τελευταία να εκραγούν σαν ηφαιστειακή λάβα (όπως πάντα άλλωστε!), ειδικά αν αφορούν τον σύντροφο σου ή ένα συνεργάτη. Με αποτέλεσμα, είτε το θέλεις είτε όχι δεν μας νοιάζει, μια αναγκαστική αλλαγή και άνοιγμα καινούργιου κεφαλαίου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες εκκρεμότητες στον εργασιακό τομέα ή κάποια προβλήματα θα βρουν τη λύση τους και μπορεί ξαφνικά να πάρεις μια οικονομική ανάσα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή για τους δεσμευμένους θα είναι πολύ καλές μέρες για τα προεόρτια του Αγ. Βαλεντίνου και θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια (πάλι καλά όχι το σπίτι!). Αν πάλι είσαι μοναχούλικο σου προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία (πρώτο πράγμα λέμε!!) μέσα από το φλερτ να αλλάξεις στάτους (για μεγάλα τζάκια είσαι εσύ!), με πιο ιδανικό πεδίο δράσης σου τον χώρο εργασίας.


Sexy back, yeah! :
Ακόμα και στο σεξ δεν αρκείσαι στη μετριότητα: θέλεις να ζεις έντονα, φλογερά πάθη που κάνουν το κορμί σου να φλέγεται από πόθο. Όταν νιώθεις έντονη σεξουαλική έλξη για ένα άτομο είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα για να περάσεις μια βραδιά (και ακόμη περισσότερες) μαζί του. Ακόμα και στο σεξ γίνεσαι υπερβολικός και θα μπορούσες να χαρακτηριστείς ως αχόρταγο σεξουαλικά ζώδιο! Αρκετές στιγμές το σεξ είναι για την προσωπικότητά σου μία μορφή επιβεβαίωσης, αφού με αυτό τον τρόπο νιώθεις ότι είσαι επιθυμητός. Πολύ συχνά στη ζωή σου μπορεί να ερωτευτείς ένα άτομο εφόσον διαπιστώσεις ότι στο κρεβάτι έχετε κοινή σεξουαλική χημεία. Όταν ένα άτομο σε εξιτάρει σεξουαλικά θα κάνεις τα πάντα για να του προσφέρεις ευχαρίστηση. Ο εγωκεντρισμός όμως είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου, αφού ακόμα και στο σεξ θέλεις κάθε ώρα και στιγμή να επιβεβαιώνεσαι και να νιώθεις πως είσαι ο καλύτερος από όλους!

Παρθένος

er parthenos

Η εβδομάδα αυτή είναι κόκκινο πανί για σένα, αν και δεν είσαι Ταύρος θα γίνεις. Νευράκια τσαταλάκια! Και η αιτία είναι η επικοινωνία που είναι δύσκολή στον εργασιακό χώρο και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν κολλάνε είτε σε διλλήματα ή αμφίγνωμες απόψεις (ίσως να είναι και δικές σου ε!). Πάντως ο άνεμος της αλλαγής είναι αναπόφευκτος, αφού η Νέα Σελήνη σήμερα θα φυσήξει τόσο που θα φέρει στα επαγγελματικά σου ενδιαφέρουσες προτάσεις και θα ανοίξει νέους ορίζοντες (βρε τι κάνει ένας άνεμος!). Από την άλλη στον οικονομικό τομέα, ο άνεμος που φυσάει με την παρουσία του Δία στο 1ο οίκο θα φέρει στν ζωή σου άτομα που θα σου δώσουν λύσεις, έμπνευση και στήριξη να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ο ερωτικός άνεμος αν σε βρίσκει σε σχέση τότε θα συμβάλει να χρησιμοποιήσεις το σεχ ως μοχλό πίεσης για να καταφέρεις αυτό που θέλεις (βρε τι άτιμο που είσαι εσύ!?). Αν όμως σε φυσάει στο ραφάκι σου, τότε καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά (όχι όπως συνήθως δηλαδή!), και ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, επειδή ο ερωτικός άνεμος θα σου φέρει αυτό που ψάχνεις στην πόρτα σου. (Άντε όσα παίρνει ο άνεμος το κάναμε εδώ!)

Sexy back, yeah! :

Το σεξ δεν είναι ένα παιχνιδάκι για σένα τελειομανή Παρθένε, που είσαι της άποψης πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δυσκολεύεσαι να αφεθείς στις σεξουαλικές σου ορμές και για να αφήσεις στην άκρη τη λογική σου θα πρέπει στο κρεβάτι να τηρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Καθαρά και ατσαλάκωτα σεντόνια, κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, έξυπνο χιούμορ και ένας ερωτικός σύντροφος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Δεν είσαι ο εραστής ή η ερωμένη που θα εκτονώσεις τις σεξουαλικές σου ορμές για μία βραδιά και μόνο. Διακρίνεσαι από συντηρητισμό και σοβαρότητα και θέλεις έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο. Δεν είσαι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο σεξ, όμως οι προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις σου εξασφαλίζουν 100% αύξηση της ερωτικής λίμπιντο! Μετά από ένα καλό «κρεβάτι» ακολουθεί πάντα ένας ανανεωτικός ύπνος, γιατί ο ρομαντισμός δεν είναι και το ατού σου !

Ζυγός

er zigos

Η εβδομάδα αυτή αναμφίβολα θα είναι εκρηκτική, και όχι λόγω Αγ. Βαλεντίνου! Στην αρχή της μάλλον θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις .. συγκαταβατικές σου απόψεις σε θέματα συνεργασιών και να το δεις λίγο πιο ατομικά το όλο ζήτημα, και να σκάσεις σαν μπαλόνι. Ξεκαθαρίσματα και ‘σπασίματα’ είναι στα κοντά, λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Μπουρλότο όλα! Πρόσεχε πώς θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου λόγω κάποιων απροσδόκητων εξόδων (όχι τα παπούτσια που θέλεις δεν είναι σε αυτά τα έξοδα!). Σήμερα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σου φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα, που θα επιχειρήσουν (δεν ξέρουμε αν θα καταφέρουν!) να σου αλλάξουν ριζικά κάποια ιδεατά που είχες μέχρι τώρα για θέματα που αφορούν τον έρωτα, την άθληση/υγεία, διασκέδαση ή και τον ελεύθερο χρόνο σου (μάλλον σε βλέπουν να μουχλιάζεις και θέλουν να σε βοηθήσουν!). Ο Αγ. Βαλεντίνος θα έρθει στην σχέση σου πιο νωρίς από τη Κυριακή, αλλά μεταξύ της Τρίτης και Πέμπτης που θα τις εκμεταλλευτείς και θα περάσεις τις ώρες σου με τον σύντροφο σου κάνοντας τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχατε συνηθίσει να κάνετε (να κυλιστείτε σε γούρνα με σοκολάτα! Το είδα σε βίντεο! χεχε). Αν δεν έχεις σχέση, πράγμα πιθανό, την Τετάρτη όλες οι συνθήκες είναι με το μέρος τους προκειμένου ο έρωτας στην ζωή σου να λάβει σάρκα και οστά (γιατί μέχρι τώρα μόνο σκέψη είναι!).


Sexy back, yeah! : Η σεξουαλικότητα σου χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και αισθησιασμό. Για να μπορέσεις να δώσεις και να πάρεις ερωτική ικανοποίηση πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σέβεσαι απόλυτα τις ανάγκες του συντρόφου σου, δέχεσαι κάθε κριτική και προσπαθείς πάντα με τα ερωτικά του τερτίπια να οδηγείς τον παρτενέρ σου στον… έβδομο ουρανό! Το σεξ με το Ζυγό σίγουρα αυξάνει την αδρεναλίνη στα ύψη, γιατί φροντίζεις πάντα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διεγείρεις όλες τις αισθήσεις του ερωτικού του συντρόφου! Δεν σου αρέσουν οι extreme ερωτικές στάσεις που απαιτούν κόπο και μεγάλη σωματική δραστηριότητα. Προτιμάς χαλαρές κινήσεις και άνετες, ξεκούραστες στάσεις που θα σε κάνουν να νιώθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου, χωρίς να τον… λαχανιάσεις! Αν νιώσεις σεξουαλικά παραμελημένος, μπορείς εύκολα να παρασυρθείς στο… «παράνομο σεξ», προκειμένου να πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς.

Σκορπιός

er skorpios

Η εβδομάδα σου ξεκινά με το λεγόμενο red flag, που προφανώς δεν μπορείς να ανεχτείς πια, και χάρη στο τετράγωνο Ήλιου και Άρη, ο Θεός του πολέμου θα σε βοηθήσει να εκραγείς ακόμα πιο εύκολα. Κακόβουλα λόγια και πισώπλατα μαχαιρώματα που εν τέλει θα δεις και από μπροστά, θα έχουν το αποτέλεσμα η έκρηξη αυτή να αποτελέσει έναν υπέροχο τσακωμό (υπέροχο για μένα που θα λείπω!). Πεδίο μάχης σου: οικογενειακό, καθημερινό και επαγγελματικό περιβάλλον (δεν άφησες και τίποτα!). Στον οικονομικό τομέα φρόντισε ΑΥΤΗ τη βδομάδα επιτέλους να περιορίσεις τα έξοδα ή τουλάχιστον να σκεφτείς 100 φορές (και το εννοώ) πριν πάρεις κάτι, και συγχρόνως να διαχειριστείς σοφά τα έσοδα σου γιατί δεν σε βλέπω και πολύ καλά. Πάμε και στα αισθηματικά σου τώρα, που αν είσαι σε μια σχέση, έχεις και εδώ ένα red flag στην αρχή της εβδομάδας, αλλά στα μέσα της θα έρθει και η ηρεμία στα νερά της σχέσης σου (χμμ ενδιαφέρον!). Αν η εβδομάδα σε βρίσκει μπακούρι, καλό είναι να κάνεις το ξεκαθάρισμα που λέγαμε και να ετοιμαστείς για κάτι νέο στα μέσα της εβδομάδας, που θα σε ανεβάσει σε άλλο επίπεδο, ίσως και σε αυτό της ηδονής.


Sexy back, yeah! : Στο σεξ δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί ή ταμπού για σένα φλογερέ και «ερωτιάρη» Σκορπιέ, αφού για σένα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ενεργητικότητας και δυναμικότητας. Δεν υπάρχει μέρα που μην έχουν περάσει από το μυαλό σου καυτές, γαργαλιστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις και φροντίζεις πάντα να κάνεις πράξη όλες σου τις ερωτικές επιθυμίες. Το σεξ είναι για εσένα μία σωματική ανάγκη που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που ποθείς. Είναι ένας τρόπος για να μοιραστείς και να εισπράξεις ενέργεια. Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες, ενώ δεν ξεδιπλώνεις εύκολα τις μυστικές σεξουαλικές πτυχές του χαρακτήρα σου, αλλά ανοίγεις σιγά-σιγά τα χαρτιά σου. Δεν διστάζεις να προκαλέσεις, να «εξιτάρεις» και να δημιουργήσεις πολλές φαντασιώσεις με τη σέξι και προκλητική σου συμπεριφορά! Κάθε σεξουαλική σου δραστηριότητα χαρακτηρίζεται από ορμητικότητα και δυνατό πόθο. Είσαι απόλυτα πιστός αλλά και έμπιστος σεξουαλικός σύντροφος. Αν και δεν απορρίπτεις το σεξ της μιας βραδιάς, συνήθως συγχέεις το σεξ με το συναίσθημα.

Τοξότης

er toksotis

Η εβδομάδα σου ξεκινάει κάπως περίεργα με το τετράγωνο Ήλιου με τον Άρη, και αυτό σημαίνει πώς θα υπάρχουν κάποιες αναταραχές και αλλαγές. Πιθανότατα στις κοντινές σχέσεις και τις μετακινήσεις σου με αφορμή προβλήματα ή καταστάσεις που εδώ και καιρό αποτελούν πηγή δοκιμασίας και ψυχικής έντασης/ αναζήτησης για εσένα (πω πω τι Γολγοθά περνάς και εσύ!). Φοράς τα ρούχα σου? Ετοιμάζου να βγεις από αυτά! Ο λόγος είναι κουτσομπολιά και κακιούλες που λέγονται πίσω από την πλάτη σου και φυσικά θα το μάθεις. Τα οικονομικά σου καλό θα ήταν να τα ‘μαζέψεις’ λιγάκι και να κάνεις πιο σοφές και προσεκτικές κινήσεις. Την Τετάρτη, στο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία οφείλετε η αποκατάσταση των επαγγελματικών σου σχέσεων ή τα νέα ξεκινήματα (τώρα τι αποφάσισες? Να γίνεις σεφ?). Μιας που διανύουμε την εβδομάδα του Αγ. Βαλεντίνου, εσύ που έχεις τη σχεσούλα σου διάλεξε τον ελεύθερο σου χρόνο να περάσεις με το σύντροφο σου, αλλά είπαμε με μαζεμένα τα οικονομικά έξοδα (ναι μπορείτε να γιορτάσετε τον Αγ.Βαλεντίνο χωρίς τα ρεσό σε σχήμα καρδιάς!). Εσύ καλό μου γοητευτικό μπακούρι, θα χρειαστεί να κάνεις τεράστια λάθη για να μην καταφέρεις τελικά να κλέψεις την καρδιά κάποιου προσώπου (καλά ποιος νομίζεις ότι είσαι πχια?).

Sexy back, yeah! : Το σεξ είναι ένα διεγερτικό ερωτικό παιχνίδι, που εύκολα το βαριέσαι, γι’ αυτό και θέλεις να έχει εναλλαγές. Ο παρορμητισμός είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία σου. Μπορείς να περάσεις μία βραδιά σεξ με ένα άτομο χωρίς να σκεφτείς πρώτα, αν η επιλογή σου είναι σωστή. Το σεξ δεν συνεπάγεται και ερωτική σχέση για σένα φιλελεύθερε Τοξότη που είσαι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας. Μετά από ένα καλό σεξ συνεχίζεις κανονικά όλες σου τις δραστηριότητες, σαν να μην είχε γίνει απολύτως τίποτα. Εύκολα μπορείς να ξεχάσεις έναν ερωτικό παρτενέρ ή μια φλογερή σεξουαλική βραδιά που σε «εξίταρε». Επιλέγεις να κάνεις σεξ με άτομα που εκτός από σεξουαλική έλξη έχουν διεγείρει και το μυαλό σου. Δεν σε νοιάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η προσωπικότητα του ατόμου που θα κάνεις σεξ και εκτός από εραστής ή ερωμένη θέλεις να είναι και πολύ καλός φίλος!

Αιγόκερως

er aigokeros

Η εβδομάδα θα αρχίσει κάπως στριμωχτά! Τα οικονομικά σου θα επηρεαστούν λόγω κάποιων αλλαγών. Μάλλον θα έχεις κάποια προβληματάκια με φίλους και γνωστούς και η ατμόσφαιρα θα είναι στην τσίτα, που θα σε πιέσουν και στριμώξουν (όχι όπως θα ήθελες!) τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά (δεν τα αφήνεις όλα να φύγεις; λέω εγώ). Οπότε καλό είναι να αποφύγεις συγκρούσεις, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου (όσο πιο πολύ μπορείς ε!), και να είσαι σε εγρήγορση σε κάθε είδους επίθεση (ακόμα και με κουτάλι!). Στον επαγγελματικό τομέα σχεδόν μια από τα ίδια, με αναταράξεις και αναστατώσεις (ούτε αεροπλάνο να ήσουνα!), αλλά δεν θα σε εμποδίσουν να πεις τη γνώμη σου και να βάλεις τη δική σου σφραγίδα και να δείξεις συνέπεια στα τρέχοντα ζητήματα. Είσαι τυχερός όμως επειδή όλα αυτά στα μέσα της εβδομάδας βελτιώνονται, ερωτικά και επαγγελματικά. Και με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Τετάρτη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για .. love in the air. Οπότε εσύ που έχεις τη σχεσούλα σου θα έχεις την κατάλληλη ευκαιρία να ενισχύσεις την σταθερότητα της (ίσως με κανένα δαχτυλίδι?). Και εσύ που είσαι μοναχούλι θα σε πάρει τηλέφωνο η Adele να σου κάνει παρέα, δηλαδή έρωτας από τα παλιά!


Sexy back, yeah! :
Ο λογικός και συντηρητικός Αιγόκερως! Ακόμα και στο σεξ δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, αν δεν έχεις καταφέρει να νιώσεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια με έναν ερωτικό σύντροφο! Στην αρχή μιας γνωριμίας δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ένας ψυχρός και αρκετά σκληρός ερωτικός σύντροφος, χωρίς ίχνος ευαισθησίας ή τρυφερότητας. Στην πορεία όμως, με το εύστοχο χιούμορ σου αλλά και τον διεκδικητικό σου χαρακτήρα καταφέρνεις να σπάσεις τον πάγο και αποδεικνύεται ότι είσαι ένας εραστής/ερωμένη με δυναμισμό και μεγάλη ερωτική λίμπιντο! Θέλεις το άτομο που έχεις στο πλάι σου και με το οποίο μοιράζεσαι ερωτικές στιγμές, να το ορίζεις και να το χαίρεσαι μόνο ο ίδιος. Γι αυτό δεν προτιμά να συνάπτει εφήμερες ερωτικές σχέσεις, αλλά επιδιώκει τις πιο σταθερές. Δεν είσαι ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και η φαντασία σου είναι σχετικά περιορισμένη, διαθέτει όμως αντοχές και ορμητικότητα που σίγουρα αυτό γοητεύει!

Υδροχόος

er idroxoos

Ο Ήλιος είναι στο ζώδιο σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάμψεις! Έχεις και μια ανάγκη να κάνεις νέα πράγματα (που θα σε κάνουν να λάμψεις ε!), να δείχνεις και να είσαι δραστήριος, και σωστό αρπακτικό επαγγελματικών ευκαιριών (εδώ να δεις λάμψη, που θα ζήλευε ακόμα και ο Φώσκολος!). Βέβαια κάτι συννεφάκια θα υπάρξουν στην αρχή της εβδομάδας και προστριβές με ανωτέρους σου. Ίσως να έχουν βοηθήσει και κάποιοι καλοθελητές για τις προστριβές αυτές, οπότε να είσαι σε εγρήγορση, ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εξελίξεις για το άτομο σου. Μια αναταρούχα θα έχεις και στις σχέσεις σου αλλά και συνεργασίες σου, οπότε μπορεί να γίνουν διάφορα και να βγεις εκτός εαυτού. Ξαφνικά το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα, βασικά οι αμαρτίες από το παρελθόν σου και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις τη πόρτα, άρα και στην νευρικότητα και στις ωραίες λεκτικές κυρίως εκρήξεις. Όλα μαζεμένα ήρθαν ε? Άντε καλέ! Είπαμε έχεις τον Ήλιο στο ζώδιο σου, οπότε μην ξεχνάς να παίρνεις βαθιές ανάσες, και στα μέσα της εβδομάδας που και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί, το κλίμα θα είναι πιο θετικό υπέρ σου (κέρασε και κανένα ‘πτι-φουρ’ να τους γλυκάνεις!) Ταυτόχρονα μη ξεχνάς να παίρνεις ανάσες και για να ξεκουράζεσαι καθώς πολλά ταλανίζουν τη ψυχούλα σου και ας το κρύβεις (εγώ το ξέρω!).

Sexy back, yeah! : Το σεξ είναι για τον Υδροχόο ένα παιχνίδι που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Σου αρέσει πολύ το φλερτ που γίνεται μέχρι να καταφέρεις να «ρίξεις» το άτομο που ποθείς και σε «εξιτάρει» να γνωρίζεις σεξουαλικά καινούργιους ανθρώπους. Δυσκολεύεσαι να παραμείνει πιστός σε μια ερωτική σχέση γιατί είσαι της άποψης ότι όσο πολύ και να σου αρέσει κάτι, όταν το γεύεσαι συνέχεια κάποια στιγμή το βαριέσαι. Το σεξ δε συνδυάζεται με το συναίσθημα για τον Υδροχόο, που έχεις πολύ φιλελεύθερες ιδέες. Αν μετά το σεξ νομίσεις πως κέρδισες ένα Υδροχόο ή αρχίσεις να έχεις και συναισθηματικές απαιτήσεις, τότε σίγουρα το πιο πιθανό που θα κάνει είναι να το… βάλει στα πόδια!

Ιχθύες

er ixthis

Η εβδομάδα ξεκινάει ως ‘σαν τον μαϊντανό’, είσαι παντού και πάντα, κι ας μην χρειάζεται. Ανακατεύεσαι όχι εκεί που δεν σε σπέρνουν, αλλά σε σπέρνουν κατά λάθος και σε παίρνει η μπάλα. Θα μπλεχτείς σε καταστάσεις με εντάσεις και αναγκαστικές αλλαγές που δεν σε αφορούν άμεσα, αλλά είπαμε μαϊντανός, αλλά σε επηρεάζουν έμμεσα είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά (θα χώσεις βαθιά το χέρι στην τσέπη μου φαίνεται!). Θα επηρεαστείς τόσο που θα κάνεις και την ανασκόπηση σου, και εν τέλει θα καταλάβεις πώς κάποια πρόσωπα σε έβλαψαν παρά σε βοήθησαν (σε μαγάρισαν μαϊντανέ μου!). Οι αντιδράσεις σου δεν θα είναι τόσο ορατές, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι από κάποια άτομα για να μην είσαι έρμαιο των αρνητικών τους διαθέσεων. Στα ερωτικά σου τώρα, δεν θα σε χαρακτήριζα καθόλου μαϊντανό (ααα είμαι δίκαιη). Αν έχεις σχέση, μέσω των κοινωνικών σας επαφών θα νιώσεις την ανάγκη να ανταμείψεις το ταίρι σου (μην περιμένεις μέχρι του Αγ. Βαλεντίνου!), και θα αισθανθείς όμορφα επειδή ο περίγυρος σου αποδέχεται πολύ θετικά τη σχέση αυτή και την εξέλιξη της. Αν είσαι σε ραφάκι, και αναζητάς σχέση, η επιθυμία σου αυτή θα έχει αντίκτυπο και καλό θα ήταν να αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου έρθουν μέσα στη βδομάδα για να βρεις τον σύντροφο σου (όχι της μιας βραδιάς όμως!).


Sexy back, yeah! : Το σεξ είναι για τον Ιχθύ μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία στιγμή που ενώνεται σώμα και ψυχή με το άτομο που αγαπάς και κάνει όνειρα! Δεν μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά αν δεν τρέφεις βαθιά συναισθήματα για το ταίρι σου. Μπορεί στο ξεκίνημα μίας σεξουαλικής δραστηριότητας, να είσαι ντροπαλός, «μαζεμένος» και αρκετά συνεσταλμένος, αυτό όμως συμβαίνει μέχρι να «πάρεις τον αέρα σου». Όταν ξεπεράσεις όλες τις αναστολές σου γίνεσαι ένας ερωτικός σύντροφος γεμάτος τρυφερότητα, συναίσθημα και πλούσια ερωτική φαντασία! Αποφεύγεις το σεξ της μιας βραδιάς ή οτιδήποτε δεν στηρίζεται στο συναίσθημα. Διαγράφεις από τη ζωή του ανθρώπους που λειτουργούν στον έρωτα με χυδαιότητα. Θέλεις πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσεις να ανοιχτείς σεξουαλικά. Διαθέτεις όμως φαντασία, ρομαντισμό και έχεις την ικανότητα να διεισδύεις στην ψυχοσύνθεση του ερωτικού σου παρτενέρ και να του προσφέρεις την υπέρτατη ερωτική ικανοποίηση.