Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

zodiac

Κριός

κριος

Η εβδομάδα σου έχει μπει πολύ καλά και θα βοηθηθείς τόσο στα οικονομικά σου όσο και στον έρωτα (τι έγινε περάσαμε καλά εχθές??). Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει πέρα από το εξάγωνο του Άρη με τον Δία φυσικά, είναι η τόλμη και αποφασιστικότητα σου που παρά τα εμπόδια, εσύ θα βρεις τρόπο να τα πηδήξεις (τα εμπόδια πάντα!). Θα νιώσεις ένα μίνι αεράκι φρεσκάδας και ανανέωσης που θα σου έρθει αν ασχοληθείς με τα ενδιαφέροντα σου αλλά και με ομαδικές δραστηριότητες (παραδοσιακοί χωροί ας πούμε). Το λεγόμενο networking αυτό το καιρό θα πάρει φωτιά, και φρόντισε να ανοίξεις τα μάτια σου να δεις τις ευκαιρίες επειδή όλη αυτή η δικτύωση θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά. Πάμε στα ερωτικά, και αν έχεις τη σχεσούλα σου η λίμπιντος σου είναι στα ύψη (μμ καλά πέρασες εχθές!). Αν όμως είσαι στο σκονισμένο σου ραφάκι ήρθε ο καιρός που θα κατακτήσεις το απωθημένο σου.

Ταύρος

ταυρος

Η εβδομάδα σου έχει αρχίσει ευχάριστα, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχεις να σου το προσφέρουν αυτό και μπορώ να πω πώς είσαι από τους λίγους. Το εξάγωνο Άρη και Δία από εχθές σε ευνοεί ώστε να πάρεις την ζωή στα χέρια σου και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη τους, και με την επιμονή που σε διακατέχει (ναι όλοι το ξέρουμε αυτό και κυρίως το έχουμε βιώσει!), τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου (χμμ για αυτό δεν είμαι και τόσο σίγουρη!). Γρήγορα αντανακλαστικά είναι αυτά που θα σου χρειαστούν επειδή ο κόσμος κινείται πολύ γρήγορα και πρέπει να προσαρμοστείς ακόμα πιο γρήγορα (πάρτο χαμπάρι επιτέλους!). Ίσως να νιώσεις μια νευρικότητα λόγω αλλαγών στα επαγγελματικά σου, αλλά δείξει ψυχραιμία και ψυχρότητα (ως συνήθως!) και βάλε μπρος το ομαδικό σου πνεύμα ώστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Τώρα τα ερωτικά, δεν ξέρω τι έκανες εχθές, αλλά μάλλον ήταν μια καλή αφορμή για να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να διεκδικήσεις αυτό που καιρό ποθείς.

Δίδυμος

δίδυμοι

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να έχουν μπει στο ζώδιο του Υδροχόο (τι σου είπα τώρα εεε?!), η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα ευνοηθείς και θα αρχίσεις να ζεις περιπετειώδεις στιγμές (ναι εσύ!). Με επιτυχία (αλήθεια?) λοιπόν θα μπορέσεις να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και όλες τις προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον (αντε βρε μακάρι!). Στα ερωτικά σου, πιέζεσαι να πα΄ρεις αποφάσεις βρε παιδί μου (αχ το καημένοο), και καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις πράγματα που σίγουρα σε οδηγούν σε αδιέξοδο (όπως πάντα!). Ενδεχομένως, μια μυστική σχέση (εε όλο με μυστικές σχέσεις πια!) ή ένα κρυφό απωθημένο σου να αρχίζει να «ξεφτίζει» μέσα σου. Αν είσαι μπακούρι, την Τετάρτη ξεκινά μια περίοδος όπου μάλλον θα σου χτυπήσει τη πόρτα ο έρωτας με τρόπο που δεν περίμενες (μάλλον θα σε χτυπήσει στο κεφάλι!). Σήμερα και αύριο Τετάρτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σου η επικοινωνιακή σου ικανότητα μπορεί να «ξεκλειδώσει» πόρτες, ίσως μάλιστα πολύ πιο ενδιαφέρουσες από όσο φανταζόσουν.

Καρκίνος

καρκίνος

Κυριακή μάλλον περάσαμε καλά, επειδή βλέπω πώς το επίπεδο σεξουαλικότητας σου έχει ανέβει πολύ και σε έχει καλύψει πολύ και σε επικοινωνιακό επίπεδο (τυχερούλη Καρκίνε!). Καλό είναι από και πέρα να αξιοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες και τα μηνύματα σε μπουκάλια που θα σου έρθουν, για να κινηθείς σε ρυθμούς πάθους στη σχέση σου, και αν είσαι μοναχούλι μάλλον εχθές άρχισες το φλερτ σου. Και τώρα με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο (εμ πώς αλλιώς;) την Τετάρτη θα ξεκινήσει μια περίοδος που θα μπορέσεις να βρεις λύσεις στα οικονομικά σου, δάνεια, εφορία κτλ. Την Παρασκευή, μάλλον θα επηρεαστούν θέματα που αφορούν νομικές αποφάσεις ή συγγενείς εξ αίματος. Ταυτόχρονα όμως έχεις την δυνατότητα την Παρασκευή να πετύχεις σε θέματα που έχουν σχέση με τα εισοδήματα σου.

Λέων

λεων

Η εβδομάδα σου έχει αρχίσει αρκετά καλά σε ό,τι αφορά το σπίτι σου και θα σου συμπαρασταθούν κοντινά σου πρόσωπα και αυτό θα σου δώσει δύναμη. Ταυτόχρονα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μπαίνουν στον Υδροχόο, αέρας ανανέωσης και αλλαγής θα φυσήξει στις σχέσεις και συνεργασίες σου (καιρός ήταν ε!). Ενδέχεται μέσα στην εβδομάδα, την ειλικρίνεια που λαμβάνεις από το σύντροφο σου ή το συνεργάτη σου να την δεις με άλλο μάτι, με το σωστό δηλαδή και να μην παρεξηγηθείς, νιώθοντας μια ανακούφιση. Από την άλλη θα καθαρίσει το τοπίο και νέα δεδομένα θα υπάρξουν σε αυτούς τους τομείς (μυρίζομαι χωρισμούς?!). Με τον Δία στην Παρθένο στα οικονομικά σου υπάρχει δίχτυ ασφαλείας από το σύμπαν (είδες βρε τι κάνει ο Δίας;;). Όμως μάλλον θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις αποδοχές σου ή το ηλεκτρονικό χρήμα χρειαστεί να μπει πιο έντονα στη ζωή σου. Αλλαγές αλλαγές, παντού αλλαγές. Και τα επαγγελματικά σου επηρεάζονται με τις αλλαγές της σχέσης σου. Αλλά καλό θα ήταν να σκεφτείς out of the box που λένε και στο χωριό μου και θα έχεις σίγουρη επιτυχία.

Παρθένος

παρθενος

Και σε εσένα το υπέροχο εξάγωνο του Άρη με το Δία (μη ρωτήσεις πώς γίνεται αυτό!) ευνοούν κάθε σου κίνηση για επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες, και αν ανοίξεις λίγο τα μάτια σου θα ανοίξεις και ένα νέο κύκλο στη ζωή σου, θετικά υποσχόμενο. Και σε εσένα φυσικά η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, θα ξεκινήσει μια περίοδος αλλαγών που ευτυχώς θα μπορέσεις να προσαρμοστείς επιτυχώς σε όλες τις αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην καθημερινή ζωή (σαν αίλουρος θα κινείσαι λέμε!). Οι αλλαγές είναι προς όφελος σου, και σε ευνοούν να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ή να αλλάξεις πόστο, να αλλάξεις τη διατροφή σου (πολλά γλυκά τελευταία ε!?) ή να ακολουθήσεις ένα άλλο τρόπο διατροφής γενικά. Στα ερωτικά σου, η Παρασκευή είναι μια ηλιόλουστη μέρα (από θέμα αισθημάτων ε, δεν είμαι και η ΕΜΥ!), και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφές στιγμές με τον ταίρι σου. Αν είσαι όμως μπακουράκι, θα ξεκινήσει μια περιοδος που οι πιθανότητες να μπεις σε σχέση μεγαλώνουν και ίσως να γίνει με ένα πρόσωπο που δεν θεωρείς κατάλληλο για εσένα (εμ είδες τι παθαίνεις?).

Ζυγός

ζυγος

Αυτό το εξάγωνο Άρη με τον Δία θα είναι και για εσένα καλό, με ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου και αν έχεις και σχέση αυτή είναι η ευκαρία σου για να αναθερμάνεις τη σχέση σου και να γίνει όπως εσύ ποθείς (αν αυτό δεν το έκανες εχθές!). Ταυτόχρονα, θα φτάσεις στα ουράνια και σε άλλους τομείς, όπως οικογενειακά (ξέρεις λιγότερα μαλώματα με το μπαμπά για.. κληρονομικά φυσικά!) και ψυχολογικά. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη που μπαίνουν για τα καλά στον Υδροχόο, από την Τετάρτη αρχίζει μια περίοδος που όλα όσα αφορούν τον έρωτα θα πάνε καλά και όπως τα επιθυμείς (άντε καιρός να αποχαιρετήσεις το σκονισμένο ραφάκι σου!). Πολύ πιθανόν να ακούσεις τη καρδούλα σου να χτυπά σε πρωτόγνωρους και ξέφρενους ντα μπα μπουμ ρυθμούς. Αν είσαι σε σχεσούλα πολύ πιθανόν να βρεις την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά (αν είστε μακριά!). Στον οικονομικό τομέα ίσως υπάρξει κάποια πρόταση για να λύσεις κάτι μικρο εκκρεμότητες με την εφορία, δάνεια, τράπεζες και γενικά χρηματοοικονομικά θέματα (άντε με το καλό επειδή ο Κορυδαλλος είναι φουλ!).

Σκορπιός

σκορπιος

Φίλε μου Σκορπιέ το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, ναι ναι αυτό που διάβασες, θα σε φέρει κοντά σε αυτό που θέλεις, και σε ευκαιρίες που ευνοούν τα οικονομικά σου (άντε γιατί πολύ γκρινιάζεις τελευταία). Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κινηθείς στον επαγγελματικό σου τομέα (και μην αρχίζεις να παίζεις στοιχήματα!) και σε άτομα που είναι θετικά ή φιλικά απέναντι σου που μπορούν να σε βοηθήσουν (να σου δανείσουν και κάνα ευρώ!). Νέες εξελίξεις στα οικογενειακά σου και αφίξεις μελών (κάποιος γεννάει!) ή βελτίωση της κατάστασης στο σπίτι, θα σου φέρει η είσοδος Ερμή και Αφροδίτης. Καιρός να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο (έχεις κι από αυτό?!), και αν κινηθείς διαφορετικά από άλλες φορές, θα έχεις επιτυχία. Ταυτόχρονα, ξεκινάει μια περίοδος μετακινήσεων (μμ ταξιδάκια ταξιδάκια??), και θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε τη σχέση σου ή τους πιο δικούς σου ανθρώπους (ή πιο μακριά θα έλεγα καλύτερα!). Ίσως να γιορτάσεις και κάποιο ευχάριστο οικογενειακό γεγονός (όποιος παντρεύεται να με καλέσεις!). Αν είσαι στο όμορφο ραφάκι σου, την Παρασκευή μια νέα γνωριμία ίσως, μάλλον, μπορεί (είσαι και δύσκολο ζώδιο!) να σου εξάψει το ενδιαφέρον και να έχει προοπτικές για μια σχέση.

Τοξότης

τοξοτης

Αυτό το εξάγωνο Άρη και Δία δεν θα επηρέαζε και εσένα? Φυσικά ναι, όπου θα έχεις βοήθεια στα επαγγελματικά σου σχέδια/βήματα. Και αν κινηθείς αθόρυβα (σαν το λιοντάρι όταν είναι έτοιμο να επιτεθεί στο ελάφι), θα μπορέσεις πιο εύκολα να πετύχεις κάτι σημαντικό. Ταυτόχρονα, ίσως η Adele σε πάρει τηλέφωνο (Hello?), αλλά όχι τόοοσοο παλιό έρθει πάλι στην ζωή σου, και το ζήτημα να κάνεις ένα παιδάκι να μπει στις προτεραιότητες σου (αν έχει σχέση έτσι?). Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, όλες αυτές οι ευθύνες, υποχρεώσεις και πίεση που νιώθεις θα φύγει και από Τετάρτη θα ελαφρύνεις (κανά κιλό να χάσεις!) και θα βρεις χρόνο για άτομα που η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Ταυτόχρονα, αν θέλεις να αλλάξεις Η/Υ ή κινητό, να επισκευάσεις το όχημα σου ή να μεταβάλλεις τον τρόπο που κινείσαι στην καθημερινότητα (ναι στα λεωφορεία ρε!), το σύμπαν θα σου κάνει το χατίρι (και θα σου χαρίσει μια φεράρι!). Στον ερωτικό τομέα αν έχεις σχεσούλα, μπρος στο δρόμο της αλλαγής με περισσότερες εκπλήξεις και επικοινωνία. Και αν πάλι είσαι μπακουράκι, ο έρωτας θα σου χτυπήσει τη πόρτα με ένα ξαφνικό και ασυνήθιστο τρόπο (και εσένα στο κεφάλι θα σε χτυπήσει).

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η εβδομάδα σου με το υπέροχο εξάγωνο Άρη και Δία έχει αρχίσει σούπερ με πολλές ευκαιρίες να σου παρουσιάζονται (αρκεί να ανοίξεις και εσύ τα γκαβά σου και να τις δεις!) για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να δεις με πιο θετικό μάτι τη ζωή και να έρθεις κοντά με τους φίλους σου χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (οχι τα σπιρτόκουτα και η κλωστή δεν είναι τέτοιο μέσο!). Φυσικά ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στο ζώδιο του Υδροχόου και από Τετάρτη θα έχεις την ευκαιρία (και πάλι αν ανοίξεις τα γκαβά σου!) να βελτιώσεις τον οικονομικό σου τομέα αλλά και εν τέλει να απαλαύσεις τις αλλαγές που έχεις κάνει (εκείνη την πολυθρόνα που μετακίνησες προχθές). Σε λίγο τελειώνουν (ή μπορεί και να τελειώσαν οι εκπτώσεις!), αλλά τι σκας? Υπάρχουν τα ψώνια στο ιντερνετ που πολύ πιθανόν να κάνεις για να αυξήσεις τη γοητεία σου (τρομάρα σου!) ή να γίνεις πιο παραγωγικός στην δουλειά σου (κανένα ξυπνητήρι που σου ρίχνει σφαλιάρα να πάρεις!). Στον ερωτικό τομέα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο περίμενε αλλαγές στο τοπίο, και τα οικονομικά σου θα σχετίζονται πολύ με τα ερωτικά σου, οπότε σε όποιο από τα δύο δώσεις μεγαλύτερη έμφαση θα δεις να αυξάνονται τα έσοδα σου είτε θα σε γοητεύσουν άτομα έτσι ώστε να σου προσφέρουν μεγάλη χαρά (είδες η αγορά από το ίντερνετ έπιασε!). Και αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να στηρίξεις τον σύντροφο σου και οικονομικά και συναισθηματικά.

Υδροχόος

υδροχοος

Αυτό το εξάγωνο του Άρη με τον Δία μόνο καλά πράγματα θα σου φέρει, και θα σε ευνοήσει και οικονομικά και ηθικά, μέσα από κινήσεις ισχυρών προσώπων (όπως ο Deadpool που βγαινει τους κινηματογραφους!) που θα έχουν σχέση με το επαγγελματικό τομέα. Στον οικονομικο τομέα, τα από κοινού σου εισοδήματα, με το σύντροφο σου, συνεργάτη σου (και τη μαμά σου!) ίσως αυξηθούν, μέσω μια επαγγελματικής κίνησης (μα τι επιχειρηματίας είσαι εσύ!) που θα έχει την έγκριση του περίγυρου σου. Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει μια περίοδος που θα βγεις από το καβούκι σου και θα σε μάθει ο κόσμος (λαμπρά!) για να αποδείξεις σε όλους τι αξίζεις (βρε λες να σε δούμε στο X-Factor?). Με την είσοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των όσων έκανες και επένδυσες το προηγούμενο διάστημα. Γει! Τα ερωτικά σου τώρα, αν βρίσκεσαι σε μια σχέσουλα, οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το καιρό θα φέρουν και αλλαγή στη διάθεση σου και φυσικά μέσα στη σχέση σου. Και αν έχεις σκονίσει στο ραφάκι σου, φρόντισε να το ξεσκονίσεις και να ξετυλίξεις όλη σου την γοητεία για να κερδίσεις τη μάχη με τον έρωτα.

Ιχθύες

ιχθεις

Η εβδομάδα έχει αρχίσει με επισημοποιήσεις, από την ερωτική σου ζωή (καιρός για παντρειές) μέχρι και την επαγγελματική σου ζωή. Ταυτόχρονα, θα ευνοηθείς μέσω δραστηριοτήτων που αφορούν εξωτερικό (και εσύ θα μας φύγεις?), σπουδές ή νομικά θέματα. Από την άλλη κάποια ξαφνικά γεγονότα θα συννεφιάζουν τη ζωή σου, αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν το δρόμο που τους πρέπει (‘τον αγύριστο’ που λέει και το λαικό άσμα!) και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα. Σε βαθιές σκέψεις θα μπεις (ναι λέω και ανέκδοτα!!), και θα στοχαστείς με ένα διαφορετικό τρόπο (με το μυαλό στο κεφάλι!) για όλα όσα συμβαίνουν με την οικογένεια σου, την σχέση σου, τις φιλίες σου, και θα έχεις απρόβλεπτες αναλαμπές. Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου, από την Παρασκευή θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής (έλα που δεν σ’ αρέσει!), και θα έχεις και αρκετά οφέλη από αυτό.

———-

Πηγή: www.astrology.gr