Οι εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει με ιδέες ‘out of the box’ που λένε και στο χωρίο μου, όσο αφορά λύσεις για τα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος της Δευτέρας, μάλλον σε σεληνίασε, και ειδικά στον τομέα της εργασίας, που θα κάνει πολλά γεγονότα να πάρουν τέτοια εξέλιξη κορύφωσης που δεν πάει παραπάνω (βρε ατιμούλη, τι κάνεις στη δουλειά σου;;). Αλλά ευτυχώς από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο θα ευνοηθείς θετικά, για να μπορέσεις να πετύχεις επικοινωνιακά αυτά που ζητάς. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι θέλει ο σύντροφος σου (για να σεληνιαστείτε μαζί!). Αν είσαι όμως μοναχούλι, τα φιλικά γκολ ίσως προκύψουν ερωτικές σχέσεις. Κάλες μέρες που μπορείς να επιλύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν είναι Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ταύρος

ταυρος

Τη Δευτέρα η Πανσέληνος θα είναι φάση ‘φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου για να σκεφτώ!’, και θα σε βοηθήσει να σκεφτείς τα ερωτικά σου πιο ξεκάθαρα, αλλά προσοχή στη γνώμη τρίτων. Ακολούθησε το ένστικτο σου και το φεγγάρι! Βέβαια, οι εξώ-ερωτικές σχέσεις σου θα είναι κάπως τσιτωμένες και θα ζήσεις κάποιες εξωπραγματικές καταστάσεις, το φεγγάρι θα τους σεληνιάσει όλους! Όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι, καλό θα ήταν να σκύψεις πάνω από κάθε πρόβλημα με αγάπη και κατανόηση (και ό,τι άλλο προκύψει από το σκύψιμο!) χωρίς εκνευρισμούς.Αν είσαι στο ραφάκι σου, ίσως το παρελθόν να θελήσει να σε ρίξει από εκεί, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς ποοολύ αν θέλεις να πέσεις αυτή τη φορά. Στα οικονομικά σου, από την Πέμπτη και μετά περίμενε πολλές θετικές εξελίξεις.

Δίδυμος

δίδυμοι

Η Πανσέληνος της Δευτέρας δεν υπήρχε περίπτωση να μην επηρεάσει και εσένα και ειδικά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας (μετακομίζεις επιτέλους?). Από την άλλη τα επαγγελματικά σου βαίνουν πολύ καλά και κάθε δυσκολία την ξεπερνάς πολύ γρήγορα. Στα συναισθηματικά σου θα αρχίσεις να εξερευνείς κι άλλες πτυχές του ατόμου που σε ενδιαφέρει, αφού θέλεις να βεβαιωθείς 100% πώς το επόμενο βήμα στη σχέση αυτή θα έχει επιτυχία (για γάμο σε βλέπω να το πας!). Οπότε τέρμα οι περιπέτειες, τα λάθη και τα κρυφά φλερτ (ξέρεις εσύ!). Αν έχεις σχέση, ίσως νιώσεις μια έλξη για κάποιο άλλο μεγαλύτερο άτομο το οποίο είναι και σε απόσταση (ε τι να πω? καρμική σχέση έχεις με την απόσταση!).

Καρκίνος

καρκίνος

Από τη Δευτέρα η Πανσέληνος σε έχει βοηθήσει πολύ επικοινωνιακά, και θα θριαμβεύσει η λογική και η πρακτικότητα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα σου με τη λογική και όχι με βάση τη καρδιά (εε και καλό θα σου κάνει!). Τα οικονομικά σου θα ενισχυθούν σημαντικά (άντε να βρεις και καμιά δουλειά ε!), αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις να μην οδηγηθείς σε περιττά έξοδα (τέλειωσαν και οι εκπτώσεις δηλαδή!). Υπάρχει μια πιθανότητα για ξαφνικές υποχρεώσεις προς τρίτους (πάλι θα πληρώσεις?). Στον επαγγελματικό τομέα, θα επιβεβαιωθείς για τις προτάσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και κανένας δεν σε πίστευε, καιρός να πάρεις το αίμα σου πίσω!

Λέων

λεων

Η παρουσία του Ήλιου στον 8ο οίκο θα φωτίσει τη ζωή σου, την ψυχή σου μέχρι τα πιο βαθιά της σημεία αλλά και τα πιο κρυφά οικονομικά σου (ξέρεις συνδρομή σε πορνό site!). Όλα στη φόρα λέμε! Βέβαια φως δεν θα πέσει στα ερωτικά σου, αφού μυστικοί έρωτες αυτή τη βδομάδα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, λόγω αυξημένης αδρεναλίνης από το όλο μυστήριο/μυστικό έρωτα (τρομάρα σου!). Αν είσαι μοναχούλι, πιθανόν να έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που ίσως έχει κάποια προοπτική σχέσης, και αυτό θα σε τσιτώσει, ευχάριστα! Αν πάλι έχεις τη σχεσούλα σου, ίσως να δεχτείς δώρα (για να κάνεις ούτε λόγος ε!?) ή μια πρόσκληση για μια εκδήλωση που σίγουρα θα ανανεώσει τον αέρα στη σχέση σου. Και η Πανσέληνος της Δευτέρας θα κορυφώσει ευχάριστα κάποιες καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, και εν τέλει θα έχει χαπι εντ!

Παρθένος

παρθενος

Η Πανσέληνος της Δευτέρας επηρεάζει και εσένα και θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα εσώψυχά σου (τα εσώρουχα σου νόμιζες ε?). Ίσως να μπεις και στη διαδικασία να αλλάξεις και την εμφάνιση σου για έχτρα ενέσεις αυτοπεποίθησης (κανένα εχτριμ κουρεματάκι και χρωματάκι και θα είσαι τζιτζί!). Στα επαγγελματικά σου, θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες, ως τα πέραντα της γης, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορέσεις επιτέλους να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά ακόμα και με άτομα πιο ψηλά ιεραρχικά (εε μην γλύφεις όμως!). Αν έχεις σχεσούλα τότε, ίσως είναι καιρός να πας τη σχέση σου ένα βηματάκι παρακάτω, και να αρχίσουν οι επισημοποιήσεις (μπομπονιέρα να μου κρατήσεις!). Αν είσαι σε ένα όμορφο ραφάκι, η θετική σου διάθεση και η διασκέδαση θα σε κάνουν σίγουρα πιο ελκυστικό (σίγουρα? λέμε τώρα!).

Ζυγός

ζυγος

Τη Δευτέρα με τη Πανσέληνος να σε σεληνιάζει, θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που σε απασχολούν καιρό (κάνα μπαμ θα κάνεις, να κρυφτούμε δηλαδή!). Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού μπορεί να λάβεις και βοήθεια/υποστήριξη από φίλους σου. Το ίδιο μπαμ, αλλά καλό μπαμ, θα μπορούσε να συμβεί και στα ερωτικά σου είτε έχεις τη σχεσούλα σου είτε όχι (αλλά στη 2η περίπτωση δεν ξέρω σε ποιον θα κάνεις το μπαμ!). Τα επαγγελματικά σου θα τονωθούν ιδιαίτερα, και θα γίνεις πιο παραγωγικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς θα δουλεύεις πιο πολύ, οπότε δεν θα χάσεις λεπτό διασκεδάσεις (party animal εσύ!). Στα οικονομικά σου ίσως αντιμετωπίσεις κάποια ξαφνικά έξοδα, και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Αυτό ίσως γίνει και εσκεμμένα, λόγω αλόγιστης σπατάλης για θέματα καλλωπισμού και τόνωσης αυτοπεποίθησης, δηλαδή τα θέλεις και τα παθένεις!

Σκορπιός

σκορπιος

Η Πανσέληνος τη Δευτέρα θα φωτίσει και τα ιδανικά και στόχους σου, ώστε να τα δεις καλύτερα και να ξεστραβωθείς για να κάνεις focus σε αυτά και μόνο και να τα πραγματοποιήσεις πάση θυσία (όχι μη θυσιάσεις κανένα ζωάκι!). Σε αυτό, φυσικά, θα συμβάλλει και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου που σε ενισχύει με σιδερένια θέληση και πειθαρχία (ούτε στο στρατό έτσι! βρε τον Άρη!). Καλό θα ήταν να κάνεις και μια καλή διαχείριση των οικονομικών σου και να μην προβείς σε σπατάλες και λανθασμένες επιλογές (που είσαι και πολύ επιρρεπής σε αυτές!). Τα επαγγελματικά σου θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο αυτή τη βδομάδα, και θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις ό, τι εμπόδιο βρεθεί μπροστά σου και να δικαιωθείς (ναι έφτασε η μέρα της αναγνώρισης!). Αν έχεις μια θέση σε ραφάκι, ίσως γνωρίσεις κάτι που θα έχει προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο (και να ομορφύνει το ραφάκι σου!). Αν έχεις σχεσούλα, μαζί με το ταίρι σου η περιπέτεια (και η άγρια ζούγκλα) σας περιμένουν!

Τοξότης

τοξοτης

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, θα είναι υπέρ σου αν δεις τα επαγγελματικά σου ως έχουν και με βάση τη λογική και όχι συναισθηματισμούς (όπως κάνεις πάντα!). Ταυτόχρονα, θα ενισχυθεί το επαγγελματικό σου επίπεδο μέσω μέσων επικοινωνίας και αυτό θα σου δώσει τους πόντους που περίμενες (όχι πόντους σε ύψος!). Στα οικονομικά, αισθάνεσαι πώς πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να εργαστείς και άλλο ώστε τα χρήματα να είναι αρκετά, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις σου (υπερωρίες για να πληρώσεις το σούπερ smartphone που πήρες!). Αν έχεις σχεσούλα, καλό θα ήταν να προσεγγίσεις το σύντροφο σου πιο άμεσα και πιο ουσιαστικά (όχι σκουπίσαμε και τελειώσαμε!). Μπορείς να οργανώσεις καμιά εκπληξούλα (που και εσένα σου αρέσουν) ή καμιά μίνι απόδραση (στον διπλανό δήμο!) που θα ανανεώσουν την σχέση σου. Αν είσαι σε ραφάκι, μέσω της τεχνολογίας θα μπορέσεις να επωφεληθείς από μια νέα γνωριμία (keyboard on fire!).

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η Πανσέληνος της Δευτέρας, είναι μια μέρα που θα σε βοηθήσει αρκετά σε θέματα που αφορούν το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή ζητήματα μάθησης και επιμόρφωσης (κανά πτυχίο να πάρεις!). Καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές και κινήσεις σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και αυτό είναι μια πολύ καλή συνέπεια του ‘σφιξίματος της ζώνης’ που είχες κάνει τελευταία (είδες που το σφίξιμο σε βοήθησε??). Τα επαγγελματικά σου, από την Πέμπτη θα μπουν σε μια κλίμακα αλλαγής και θα έρθει σε θέση ισχύος (Hi Hitler!). Στα ερωτικά σου, αν είσαι στο ραφάκι σου, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά, και να ξεφύγεις από τα στερεότυπα σου, που μόνο μπροστά δεν σε πάνε (τι πειράζει αν έχει ενα δάχτυλο λιγότερο??). Αν έχεις σχεσούλα, προσπάθησε να ξαφνιάσεις το σύντροφο σου με κάτι το ανατρεπτικό που μπορείς να κάνεις ώστε να τον ξαφνιάσεις ευχάριστα (όχι οι φάρσες δεν συγκαταλέγονται σε αυτά).

Υδροχόος

υδροχοος

Τη Δευτέρα η Πανσέληνος θα σε σεληνιάσει έτσι ώστε να μπορέσεις να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, και να επωφεληθείς στο μέλλον (είσαι για μια καλή επένδυση? σίγουρα κέρδη λέμε!). Ταυτόχρονα, συμβόλαια, συνεργασίες και υπογραφές θα πέφτουν βροχή και θα βοηθήσουν στην βελτίωση των οικονομικών σου, και στην παροδική μάλλον ανακουφισή σου (εε από το τίποτα..!). Με τον Άρη εντός του οίκου της καριέρας σου (αμάν τι είπα ε??), ίσως έχεις γκρίνιες και ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν προκειμένου να πάρεις το μερίδιο της επαγγελματικής επιτυχίας που σου αναλογεί. Στα ερωτικά σου, αν έχεις σχέση θα μπορέσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να φέρεις φρέσκο αεράκι (Βαρδάρη!) στη σχέση σας. Αν είσαι στο ραφάκι σου τότε νέες γνωριμίες, που μπορεί να προκύψουν μέσω φίλων (το γνωστό προξενιό!) θα φέρουν ευχάριστες ανατροπές στη ζωή σου.

Ιχθύες

ιχθεις

Η Πανσέληνος της Δευτέρας σε σεληνιάζει περίεργα, επειδή μάλλον θα υπάρξουν διάφορες ανατροπές στις σχέσεις σου. Αν είσαι μοναχούλι, μια ξαφνική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα μπορέσει να αποτελέσει την αρχή μιας σχέσης (να πέσεις από το ράφι σου επιτέλους!). Αν όμως έχεις τη σχεσούλα σου περίμενε από τον σύντροφο σου κάποια πρόταση (ναι αυτή που κατάλαβες!) κανένα δαχτυλίδι ή κάποια σχετική κουβέντα ώστε να πάρεις εσύ το δαχτυλίδι (μην πεις όχι, θέλω να φάω κουφέτα!). Στα επαγγελματικά σου πολλά πράγματα αυτή τη βδομάδα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για την επαγγελαματική σου εξέλιξη (αν κάνεις καλό καφέ στον προιστάμενο σου!!). Αλλά καλό θα ήταν να μείνεις πιστός στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου, και να χτίσεις τη καριέρα σου σιγά και σταθερά (αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα καριέρα!). Τέλος, πιθανές επικοινωνίες με την οικογένεια σου ή ένα τηλέφωνο από την Adele και το ένδοξο παρελθόν σου μάλλον θα έχουν αίσιόδοξη κατάληξη (απρόσμενο αλλά ναι!).

———-

Πηγή: www.astrology.gr