8 στολές με ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας!

Οι Απόκριες είναι εδώ και πολλοί είμαστε εμείς που τρέχουμε στα κοντινά καταστήματα με είδη στολών ώστε να επιλέξουμε αυτό που μας αρέσει και μας ταιριάζει ώστε να πρωτοτυπήσουμε στα πάρτι και το καρναβάλι της περιοχής μας. 

στολές απόκριες

Μήπως όμως δεν είναι απαραίτητο να σπαταλήσετε χρόνο και χρήματα για να ντυθείτε αυτές τις απόκριες και να κλέψετε τις εντυπώσεις; Μήπως έχετε ήδη στολές στη ντουλάπα σας και δεν το ξέρετε;;; 

Παρακάτω σας παρουσιάζω 8 πρωτότυπες επιλογές στολής με ρούχα που έχετε ήδη! 

 1. Μαίρη Πόπινς

Ένα διαχρονικό άσπρο πουκάμισο, μία φούστα μακριά μαύρη, μπότες, γάντια, καπέλο, τσάντα και μία ομπρέλα είναι τα κομμάτια που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και θα συνθέσουν τη στολή της πολυαγαπημένης σε όλους μας νταντάς Μαίρη Πόπινς. 

 2. Cat Woman

Δεύτερη επιλογή είναι η Cat Woman, στολή για κορίτσια με σέξι διάθεση. Ένα μαύρο κολάν (κατά προτίμηση δερμάτινο), ένα μαύρο τοπ, μπότες και μία ζώνη αν θέλετε για αξεσουάρ. Το μόνο που θα χρειαστεί να προμηθευτείτε είναι αυτάκια και μία μάσκα. 

 3. Audrey Hepburn

Η αγαπημένη σταρ όλων, Audrey Hepburn, η οποία μας δίδαξε τι σημαίνει style, μπορεί να αποτελέσει μια εξαίρετη και πρωτότυπη επιλογή για αποκριάτικη ενδυμασία. Το κλασσικό μαύρο φόρεμα και οι κλασσικές μαύρες γόβες είναι τα απαραίτητα κομμάτια για αυτή την επιλογή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα συνδυάσετε με κομψά λευκά κοσμήματα, μαύρα γάντια και να έχετε τα μαλλιά σας πιασμένα ένα εντυπωσιακό κότσο που θα τον στολίσετε με μια όμορφη στέκε που μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα με προϊόντα για τα μαλλιά.

 4. Κοκκινοσκουφίτσα

Η Κοκκινοσκουφίτσα είναι ίσως η πιο εύκολη επιλογή για όλες μας. Ένα φόρεμα λευκό ή μαύρο χρώμα και μία κάπα κόκκινη, η οποία μπορεί να είναι μια κουρτίνα ή ένα παλιό τραπεζομάντιλο ή σεντόνι. Συνδυάστε τη με ένα καλάθι και είστε έτοιμη. 

 5. Βέλμα

Η γνωστή σε όλους μας γλυκιά πράκτορας Βέλμα, από την ομάδα του Scooby Doo, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές μας για αποκριάτικη ενδυμασία, εφόσον μια μαύρη φούστα, ένα πουλόβερ (κατά προτίμηση πορτοκαλί) και ένα ζευγάρι γυαλιά “μυωπίας” είναι τα απαραίτητα κομμάτια για να ντυθείτε. 

6. Τζέσικα Ράμπιτ

Η εκθαμβωτική Τζέσικα Ράμπιτ με τον θηλυκό αέρα μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη επιλογή για κάθε τολμηρή κοπέλα. Το σέξι κόκκινο φόρεμα με ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο και γάντια θα σας μεταμορφώσει σίγουρα σε μια άκρως σέξι παρουσία. 

 7. Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων 

Είσαι ένα κορίτσι που λατρεύει τον κόσμο των παραμυθιών; Τότε βάλε το μπλέ σου φόρεμα και μια στέκα στα μαλλιά και είσαι έτοιμη όπως η Αλίκη να εξερευνήσεις την Χώρα των Θαυμάτων. 

 8. Αρχαία Ελληνίδα 

Τέλος, αν είσαι της παράδοσης, τότε σου έχω την καλύτερη επιλογή στολής. Αρχαία Ελληνίδα για να καταπλήξεις τα πλήθη. Ένα λευκό φόρεμα και χρυσά κοσμήματα με αρχαιοελληνικό χαρακτήρα θα αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο για την επιλογή αυτή. 

Εάν εξερευνήσετε τη ντουλάπα σας, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε ακόμα πολλά κομμάτια που θα σας δώσουν ιδέες για να ντυθείτε τις απόκριες! 

Tip: ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΝΑ “ΤΣΑΛΑΚΩΣΟΥΜΕ” ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!! 

 ENJOY IT, 

KSANTHI KIOUSI, xxx