Εβδομαδιαίες χιουμοριστικές προβλέψεις

Κριός

κριος

Η εβδομάδα σου αρχίζει με αναζήτηση νέων εμπειριών που θέλεις απεγνωσμένα να ζήσεις για να επεκταθείς προσωπικά και κοινωνικά (όλη σου η ζωή μια νέα εμπειρία!). Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο με τον Ήλιο στον Κριό, θα νιώσεις ξαφνικά ένα θάρρος και μια τόλμη να σε διακατέχει με απώτερο στόχο να κάνεις κάτι καινούργιο (κάνα καινούργιο στρώμα αγόρασε γιατί αυτό βούλιαξε!). Το πιο πιθανό είναι να εξερευνήσεις διάφορες δραστηριότητες (καμιά δίαιτα δηλαδή!), αλλά καλό είναι να θυμάσαι πάντα πώς πρέπει να πιστέυεις στον εαυτό σου και στο απίστευο πλάσμα που κρύβεις μέσα σου (κάνα πράσινο φαντασματάκι!). Αυτό το διάστημα συναναστρέφεσαι με Τοξότη (το καλύτερο ζώδιο!), και αυτό σε γεμίζει ακόμα πιο πολύ θάρρος και εμπιστισύνη, αλλάζοντας την καθημερινότητα σου.

Ταύρος

ταυρος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει βάζοντας τον πήχη σου πολύ υψηλά (και άντε να τον πηδήξεις!) και έχεις βάλει στόχο να αποκοπείς από οτιδήποτε τοξικό (και καλά κάνεις). Θέλει τόλμη για να ξεκολλήσεις από μια σχέση που έχει βαλτώσει και δεν τραβάει και σίγουρα θα την έχεις. Θα εξοπλιστείς με πολλές δόσεις αλήθειας και ειδικά απέναντι σε ένα Κριό, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτή τη περίδο (μόνο μην του πεις για τις εμμονές σου!). Εκτός από τον Κριό, κάνεις παρέα και με άλλα άτομα, όπως ας πούμε τον Υδροχόο, τον οποίο γνώρισες σε μια ομάδα (ανώνυμοι αλκοολικοί!) και θα σε δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις πράγματα και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να βρεις την αυτόνομια σου και να την προσωπικότητα σου τολμώντας να κάνεις πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ και σου φαίνονται ριψοκίνδυνα.

Δίδυμος

δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή θα αναλάβεις δράση και δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να βρεθεί στο διάβα σου, και κάπως έτσι εξηγείται και η ανταγωνιστική διάθεση που έχεις απέναντι στους φίλους σου ακόμα και στη σχέση σου (που δεν έχεις αλλά για το 1% των διδύμων μιλάω!). Είναι και πολλές οι φορές που ενθουσιάζεσαι να κάνεις δραστηριότητες με τους κοντινούς σου, και μετά έρχεται ο κυκλοθυμικός σου χαρακτήρας και τα… διαλύει όλα, απογοητεύοντας τους πάντες. Καλό θα ήταν να μην βγάζεις συμπεράσματα επειδή μπορεί να είναι λανθασμένα και να μην έχεις ολοκληρωμένη οπτική για το θέμα αυτό (ξέρω είναι πολύ δύσκολο να το κόψεις αυτό το χούι!). Έχεις κάποιες σχέσεις με ένα Κριό (ο Κριός το ξέρει??), που παίζει να είναι πολύ παρορμητική, αλλά βαθιά μέσα της να έχει κάποια ουσία (αλλά δεν θα το ψάξεις ξέρω!), είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίδεδο (αν υπάρχει επάγγελμα!).

Καρκίνος

καρκίνος

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει με εσένα να οριοθετείς το χώρο σου και τα θέλω σου, και αυτό είναι που θα σου δώσει κίνητρο να διώξεις όλα τα κακώς κείμενα από τη ζωή σου (βάλε σε όλα μια κόκκινη γραμμή ντε!). Μάλλον είσαι λίγο στον κόσμο σου και βαρίεσαι, ακαι αυτό σε δυσκολεύει να συντονιστείς με τους συναδέλφους σου (και μετά άντε να γίνει δουλειά και να βγουν τα νούμερα!). Και για αυτό το λόγο θα σε αλλάζουν (αλλάζεις?) ομάδα, αλλά δεν θα βρεις και κάτι που θα σε εκφράζει απόλυτα (εδώ στυλό ψάχνεις και δεν μπορείς να βρεις!). Πολλές ανατροπές και αλλαγές θα κάνεις ακόμα και σε ό,τι θεωρεις δεδομένο. Αλλά όλο αυτό θα γίνει πολύ αυθόρμητα και δεν μετά άντε να σε σταματήσουμε (ούτε τρένο δεν σε σταματά!). Ακόμα και στα επαγγελματικά θα κάνεις αλλαγές, και θα οδηγηθείς σε μια νέα κατεύθυνση που ούτε καν φανταζώσουν.

Λέων

λεων

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με εξαφανίσεις, δηλαδή εσένα να εξαφανίζεις ό,τι κακό σου κάνει κακό! Και να κάνεις μια στροφή (να δούμε αν είσαι ωραίος!) προς την ατομικότητα (και όχι εγωισμό!). Καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες, και να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που ανέβαλες και φοβόσουν ότι θα εκτεθείς (και λίγο ρεζίλι στο καραόκε να γίνεις τι πειράζει??). Πρωτοβουλίες και ρίσκα και στα επαγγελματικά σου και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να πας ένα επίπεδο παραπάνω ό,τι καταστάσεις είναι στο βούρκο (όχι της ψυχής σου!). Η σχέση σου με το εξωτερικό, και ειδικά μια επαγγελαμτική σου επαφή με άτομα ή οργανισμούς του εξωτερικού θα σου δώσει μια νέα προοπτική εξέλιξης και οικονομικής εξασφάλισης (έχει δημόσιο και στο εξωτερικό όπως το δικό μας?)

Παρθένος

παρθενος

Η εβδομάδα σου, ναι θα αρχίσει δύσκολα, επειδή αυτές οι υποσυνείδητες σκέψεις που κάνεις κάτι καιρούς σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια και για σένα αλλά και για την εικόνα σου (και οι δυο ξέρουμε πώς τον θέλεις τον ψυχολόγο σου!). Το να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία μπορεί να μην είναι δύσκολο για εσένα, και μέσω αυτής να καταλάβεις τελικά τι σου αρέσει και τι όχι. Καλό λοιπόν θα ήταν να βγαίνουν όλα στο φως και στην ώρα τους, και έτσι δεν θα χρειάζεται να φοβάσαι αν θα βγεις χαμένος από αυτές τις αποκαλύψεις (και τι αποκαλύψεις ε!). Για ακόμα μια φορά θα μπει στη μέση οι φόβοι σου και ο εαυτός σου και θα σε κάνουν να απομακρυνθείς από τους στόχους σου, και εν τέλει να σταματήσεις την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου (τι να πω, δεν είναι γραφτό να γραφτείς γυμναστήριο!)

Ζυγός

ζυγος

Η εβδομάδα αυτή θα σε βρει με μια δόση ανεξαρτητοποίησης και αυτονομίας χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει 1. Τον ξενοδόχο και 2. Το τι θα πουνε οι άλλοι για σένα (εε έχει μείναι και τίποτα να πούνε!). Κάπως νιώθεις πάντως πώς μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά, βασικά να ξεσπάσεις ελεύθερα και να βγάλεις το θυμό σου (και να τα κάνεις όλα λίμπα!) χωρίς να φοβάσαι να χάσεις (επειδή τα έχεις χάσει όλα!). Σε συμβουλεύω να οπλιστείς με θάρρος ώστε να ξεπεράσεις κάθε φόβο, επειδή μάλλον μια νέα συνεργασία θα σου κλείσει το μάτι. Θυμάσαι που είχες βάλει κάποια όρια? Ε τα έβαλες για να μην τα ξεπεράσεις, να το θυμάσαι αυτό. Μπήκε και η άνοιξη και έχεις ορεξούλες για νέες ιδέες και σχήματα παρεών που θα σε κάνουν να βγαίνεις πιο πολύ έξω, απλά πρόσεχε μην τυφλωθείς από τον πολύ ενθουσιασμό και κάνεις υπερβολές (το να κάνεις ελεύθερη πτώση λόγω παρέας εε σκέψου το πρώτα!).

Σκορπιός

σκορπιος

Η εβδομάδα θα σου μπει με πολύ μαχητικότητα, επειδή όλα όσα έχεις πει πώς θα κάνεις δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω, και γενικά δεν μπορείς να κάνεις πίσω, οπότε θα πρέπει να παλέψεις επειδή βρίσκεσαι σε μεγάλη ετοιμότητα (ποιος σε πιάνει!!). Καλό θα ήταν να οπλιστείς με τόλμη και να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά (και να πάψεις να ζεις στη φούσκα σου!), επειδή οι αλλαγές είναι στο κατώφλι σου είτε στα ερωτικά είτε στα επαγγελματικά σου. Ακόμα μια φορά που θα ασχοληθούμε με ξεκαθαρίσματα παλιών λογαρασμών που πάλι καλά αυτή τη φορά θα σε εντάξουν σε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα, που και πάλι θα πρέπει να κάνεις αλλαγές, από… εχθές! Όταν όμως αποφασίσεις να πας μπροστά (με το καλό βρε!), θα το κάνεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό (να το δω και να μην το πιστέψω!). Κατά κάποιο τρόπο νιώθεις περιορισμό στις δράσεις που κάνεις για να φτάσεις το στόχο σου ή νιώθεις πώς υπάρχουν πολλά εξωτερικά εμπόδια (όλα στο μυαλό σου είναι να ξέρεις!). Όμως να είσαι αισιόδοξος και παίξε μπαλίτσα!

Τοξότης

τοξοτης

Η εβδομάδα σου θα αρχίσει γρήγορα και έντονα. Όλα γίνονται γρήγορα, βασικά όλες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις βγαίνουν γρήγορα και αβίαστα και δεν φοβάσαι τα ρίσκα, όπως ποτέ άλλωστε, απλά τώρα θα είναι πιο έντονο (αα ρε τοξότη ρίξε τα βέλη σου!). Πρέπει όμως να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όλα σου τα σχέδια. Στα επαγγελματικά σου η τάση του να κερδίζεις είναι αυτή που θα σε βάλει στην πρώτη (και τυχερή γιουχου!) θέση (καλά ε ψώνιο!). Ανυπομονείς για το αποτέλεσμα και δεν κρατίεσαι ένα πράγμα (μάλλον κατουρίεσαι!). Και στα ερωτικά σου κάπως έτσι είσαι, μες στην ανυπομονησία τύπου” Άντρα θέλεις και τον θέλεις εδώ και τώρα!”. Ο ήλιος λάμπει και θα λάμψει και σε εσένα και όλα θα βγουν στο φως (να ξεσκονίσεις!) και θα υπάρχει διαφάνεια, και δεν θα μπορείς ούτε να κρυφτείς ούτε να σου κρυφτούν! Σημερα και αύριο είναι μέρες που θα δράσεις ακόμα πιο δυναμικά και αυτό θα είναι το εισιτήριο σου για να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι τώρα.

Αιγόκερως

αιγοκερος

Η εβδομάδα σου ξεκινάει κάπως δύσκολα και στριμόκωλα, αφού δεν σε χωράει ο τόπος (καλά πόσο έφαγες την προηγούμενη βδομάδα??). Ο λόγος (που στριμώχνεσαι!) είναι που δεν κρατίεσαι άλλο και θέλεις άμεσα αποτελέσματα, εδώ και τώρα! Οπότε και δεν χωράνε ούτε συμβιβασμοί, ούτε υποχωρήσεις (ωπ να και άλλοι δεν χωράνε, δεν είσαι ο μόνος!) από κανέναν και για τίποτα (έτσι δυναμικό σε θέλω!). Καλό ηα ήταν όμως να πρυτανεύσει και η σοφία, και να μην κάνεις λάθη λόγω βιασύνης και συναισθηματικής ανωριμότητας (ποιος εσύ? απαπαπα!). Η όλη αυτή η βιασύνη για σένα είναι πολύ σημαντική, επειδή ουσιαστικά θα σε κάνει να βγεις από ένα αδιέξοδο και το μόνο που χρειάζεται είναι η διαφορετική οπτική γωνία και θα τα καταφέρεις! Ακόμα χρειάζεται όμως να βάλεις κάποια όρια, που θα αλλάξουν ξανά όταν βρεις αυτό που θέλεις στην πνευματική σου ζωή, με στόχο το ανώτερο καλό (Μητέρα Τερέζα εσύ??).

Υδροχόος

υδροχοος

Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη αποκαλύψεις και ορούς αλήθειας είτε σε συγγενικά πρόσωπα είτε σε μια ομάδα ατόμων (ανώνυμων αλκοολικών!). Έχεις κάποιες σχέσεις με έναν Κριό στον επαγγελματικό τομέα, και θα ξεκαθαρίσεις μαζί του το τι θέλεις, τι δεν θέλεις και τι είναι καλό να κάνετε μαζί. Και αυτό το ξεκαθάρισμα είναι το πρώτο βήμα, και σειρά θα έχουν και άλλοι σου συνεργάτες που βλέπεις πώς κρατάνε μια απόσταση από εσένα (και κράνη πρέπει να φοράνε οι άνθρωποι!). Αλλά το θέμα είναι πώς θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και να είναι στην ομάδα σου, και ταυτόχρονα να καρπωθούν τα εύσημα για κάτι που έχεις φροντίσει εσύ να κάνεις (σε ζηλεύουν ωρε!). Αλλά έχεις εσύ τον μαγικό σου μανδύα (α λα Harry Potter!) που σε προστατεύει από όλους και όλα, και εν τέλη ‘ουδεν κρυπτόν από τον ήλιο’. Τέλος θα δώσεις στην βαρετή σου καθημερινότητα με ένα ταξίδι, και αν δεν εκμεταλλέυτηκες τον 3μερό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς το ερχόμενο σουκου!

Ιχθύες

ιχθεις

Μα τι εβδομάδα και αυτή να σε αναγκάζουν να κάνεις συνεργασίες και να επικοινωνείς με άτομα που δεν έχουν το ίδιο σκεπτικό με σένα (μήπως δουλεύεις??). Αλλά εσύ έχεις την υποχρέωση να τους ακούσεις και το πιο βασανιστικό (πραγματικά!), να τους ακολουθήσεις (στο instagram!) επειδή ξέρεις πώς αυτοί έχουν τη λύση (μήπως είναι τα αφεντικά σου??). Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά, και δεν θα φοβηθείς αυτή τη φορά να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά (ναι έχεις 20ε για 2 βδομάδες!). Το καλό σε αυτό είναι πώς θα βοηθηθείς και να διώξεις κάθε τρελή ιδεά που είχες στο μυαλό και δεν σου ήταν χρήσιμη. Όμως η δημιουργικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο, με πρωτότυπες ιδέες και τεχνικές να σου δίνουν ένα άλλο αέρα (να κάνεις μπαλίτσες από αλουμινόχαρτο και να τις πουλάς!). Χρειάζεται όμως να προσέχεις τα οικονομικά σου και να είσαι σε εγγρήγορση να μην ξεφύγεις από τον προυπολογισμό (too much αλουμινόχαρτο πώς να το πληρώσεις μάνα μου??).

—-

Πηγή: http://www.astrology.gr/