Youth Speak Forum Greece

Το Youth Speak Forum είναι μία πρωτότυπη εκδήλωση που φέρνει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές γενιές και περιβάλλοντα και πυροδοτεί συζητήσεις που αφορούν σημαντικά παγκόσμια ζητήματα.

youth

Το forum έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο άνθρωποι από διαφορετικά περιβάλλοντα μπορούν να δομήσουν μαζί ιδέες, να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν καινούρια εικόνα για τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουν τελικά projects που θα σπρώξουν τον κόσμο ένα βήμα παραπέρα.

Αυτό το καταφέρνουμε οδηγώντας τους συμμετέχοντες σε ένα ταξίδι με τους σταθμούς Inspire, Act, Engage.

12718083_792197360913966_7939488871836166163_n

Inspire
Για να αλλάξουμε οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το YouthSpeak Forum είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να εμπνέει τους συμμετέχοντες μέσα από εμπειρική γνώση, δυναμικές ομιλίες και αξιοσημείωτους ομιλητές. Θέλουμε να διευρύνουμε τον τρόπο που σκέφτονται οι συμμετέχοντες ώστε να σκεφτούν πρωτοποριακά και να δημιουργήσουν καινοτόμες ιδέες.

Act
Η δημιουργία ενός θετικού αντίκτυπου στον κόσμο απαιτεί την συνεργασία διαφορετικών δυνάμεων και ικανοτήτων. Φέροντας κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και τομείς εξειδίκευσης, δημιουργούμε ένα πλούσιο περιβάλλον μάθησης στο οποίο οι ομιλητές δοκιμάζουν την οπτική των συμμετεχόντων και πυροδοτούν την σκέψη τους.

Engage
Η δράση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Μετά τα στάδια της έμπνευσης και της συνεργασίας που περνούν οι συμμετέχοντες εντός της μέρας, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν ομάδες κα να αποκτήσουν μαζί ένα αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης για τις ιδέες και τα projects που θα δημιουργήσουν. Εμείς συνδέουμε τους πόρους μας και το δίκτυό μας με αυτά τα projects και με αυτό τον τρόπο τα κάνουμε πραγματικότητα ώστε να δημιουργήσουμε πραγματικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Όλα τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Youth Speak Forum Greece και για την δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον. Το event έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

Περισσότερα ΕΔΩ.